#Ümit besen sensiz geceler müzik dinle

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio) 03:25

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio)

Kendine özgü tarzı ve yaptığı cover ve single çalışmalarıyla çok sevilen Manuş Baba’nın Kınay Production etiketiyle yayımlan “Dönersen Islık Çal” isimli albümünden “Eteği Belinde” isimli parçası Söz & Müzik: Manuş Baba ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mavi - Gidersen 03:50

Mavi - Gidersen

Gidersen bir anda büyürüm ben Dikenlenir cümleler Yokluğunla baş edemem Gidersen bir sis gibi içimden Ayıplanır geceler Teselli nerede bilemem Kim girdiyse kanına Gidiyorsan bırak dokunma yarama Yüreği mühür gözleri kara..

Yudum - Evlenmirem 03:38

Yudum - Evlenmirem

Dünen yığıldılar anam gardaşım ille meni hemen evlendirmeye Sohbetlerinden şişti ah başım Gelin a dostlar gelin görmeye Biri dedi geldi evlilik çağın Kalmadı bak birce bekar yoldaşın Evlenmek istiyir küçük kardaşın Evlen..

Demir Demirkan - Gitti Gider 04:19

Demir Demirkan - Gitti Gider

zamanla tanırsın insanları yiter hayallerin birer birer gerçeği görüp nefreti tadarsın zamanla günler geçer saymazsın sonu yokmuş gibi yaşarsın geceler mezar olur dalarsın uykuya efes al nefes ver nefes al nefes ..

Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video) 03:54

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video)

Şarkı adı: Sigaramın Dumanı sen Söz-Müzik : Sinan Özen Yönetmen: Abdukarim Mirzaev Aranjör: Emre Bayar Yapım: Sinan Müzik Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Styling: Selma Özen Bass gitar: Kemal Büyük Ac gitar: Selahattin Güz..

Enes Güneş - Benide Al Yanına 03:12

Enes Güneş - Benide Al Yanına

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu & Enes Güneş Prodüktör: Cem Başaran Aksan Müzik Yönetmeni: Enes Yıldırım Düzenleme: Erbil Erdan & Görkem Nazlı Klip Yönetmeni: Ouuzo Mix Mastering: Salih Sakarya Drone: Resul Koca Ben..

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere 10:59

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere

Bu aşk böyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere Sensiz ben nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başına yalnız kalamam Senin kokunu özlerim Hep yollar..

Emrah - Dön 04:59

Emrah - Dön

Emrah – Dön Albüm Adı : Dön Sözleri: HAYKIRSAM DUYARMISIN 2( KANAYAN YARALI YÜREGİMİ SENSİZ GEÇEN YANLIZ GECELERİMİ ÇEKİP GİTTİN ÇOK UZAKLARA KALDIM UMUTSUZ YARINLARA BİR GÜN DÖNERSİN DİYE BANA YALVARIRIM TANRIYA DÖN BEB..

  • Candy tarafından
  • 3.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere 04:58

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere

Bu aşk böyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere Sensiz ben nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başına yalnız kalamam Senin kokunu özlerim Hep yollar..

Müslüm Gürses - Yalan Oldu 04:46

Müslüm Gürses - Yalan Oldu

lk defa bu gece düşünmeden uyudum İlk defa bu gece rüyalarımda yoktun Anladım ki bana kendini unutturdun Ne gözlerin ne sözlerin kaldı aklımda Ne hayalin ne maziler ne de bir hatıra Yalan oldu gördün ya aşk da sevda da ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Can Yar 04:08

Müslüm Gürses - Can Yar

CAN YAR (MÜSLÜM GÜRSES) Yanaram aşkına can yar Bene sen naz eylesende Bu nazı sen mene can yar Ne kadar az eylesende Bala görmüşem sevmişem isterem seni Nedem ne çare Görmüşem sevmişem isterem seni Nedem ne çare Evler..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Evan - Gitsem Bile 04:35

Ahmet Evan - Gitsem Bile

Şarkı Sözleri Belki sensiz yaşayamam Sıkılınca kalpten kaçamam Düşen yaprak misali Aşkı aleme bırakamam Hayalini yaşarım ama Olmayınca ağlarım Aşk bu oyun değil ki Yaralandım halbuki Gitsem bile, kalsam bile O küçük k..

Veysel Gökçek - Nur Yüzlüm 04:55

Veysel Gökçek - Nur Yüzlüm

Niye gündüzüm benzer sabaha Ne gecem de var karanlık Sebepsiz yürürüm bazen Ruha arz eyler bedenim Yolun sonunda sen varsan x2 Olmaz şikayetim Mecburdur mecnun leylasına koşmaya Mecali yok bu ruhun Sevdasından kopmaya N..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar 04:20

Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar

Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Beni senden mahrum etme Gözlerinin hastasıyım Sevgim yüce dağlar kadar Içerimde volkan kaynar Anlamazsın sen bebeğim Sevdalılar beni anlar Revamıdır harap olmak Aşkın ..

İbrahim Erkal - Canısı 04:03

İbrahim Erkal - Canısı

Gidemem gidemem Seni terk edemem Ölürüm ölürüm Ben sensiz edemem canısı canısı canısı Canısı canısı Ömrümün yarısı Ben senden ayrılmam Alnımın yarısı Duymasam sesini Tutmasam elini Tatmasam tenini Buna dayan..

Cengiz Kurtoğlu - Seni Seveli 03:36

Cengiz Kurtoğlu - Seni Seveli

Benimle ağlıyor bomboş kadehler, Her akşam sarhoşum seni seveli Temeli yıkılmış gönül yuvamın, Virane olmuşum seni seveli Mutluluk yolunu sensiz kapattım, Her gece aşkını düşünüp yattım Ömrümü hasretin içne kattım..

Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik 03:13

Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik

Yıllara Direndik şarkı sözleri ile Zor olmadı bak gidişin neden? Vaadesi dolmuş ne dediysen önceden. Ayrılık uzun bir yol biliyorsun. Yanımda olman gerek, gidiyorsun. Gel güllerim soldu sensiz Kalbim durdu atmıyor se..

Yaşar Kurt - Ruhum 04:30

Yaşar Kurt - Ruhum

Ruhum şarkı sözleri ile Ne zaman geldin ruhum Görmedim seni Uçaktan atlarken unuttum Galiba Özledim Sarıl bana ruhum Ne olur sar beni Çığlıklar geçti üstümden Bulutlar geçti Ve o gençlik günlerimizde Sen ve biz Seni..

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar 03:39

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar

Kimsesiz Rüyalar şarkı sözleri ile Kimse anlamıyor ama bakma Tüm notalar seni bana (hep) anlatıyor İşte bundandır en güzel şarkıların seni anlatmaktan geçişi… Bırakma hiç, ayırma yanından Gerekirse kuytu bakışlarında s..

Sedat Can - Sen Varsın 04:24

Sedat Can - Sen Varsın

Sen Varsın şarkı sözleri ile Yıldızların içinde ışığın var canım Denizlerin dibinde güzelliğin Yürüdüğüm yollarda gölgen var canım Bulutların üstünde hayalin Geceleri rüyamda İsmin dudağımda Dinlediğim şarkılarda S..

Taner Yonka  - Dans Şarkımız 04:12

Taner Yonka - Dans Şarkımız

Dans Şarkımız şarkı sözleri ile Adını kalbime yazdım sensiz anlamsızdım Hoşgeldin hayatıma kalbimi kapatmıştım Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Seni seviy..

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması 04:43

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması

Bilinmeyen Saati Uygulaması şarkı sözleri ile Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, Sevmekte yok artık sevmek yok artık hiç kimseyi. Sen yaz saati uygulaması ben kış saati, Ortak bir takvimimiz bile ol..

Onur Bayraktar – Zor Oluyor 02:52

Onur Bayraktar – Zor Oluyor

Onur Bayraktar - Zor Oluyor •Sözleri Yutkundum seni düşündüm Özledim gizledim İnan üzgündüm Kırıcıydık savurmuştun kayboluverdin Ayrılık kırıntısından sitemlerim Gerçekten zor zor Aşkın tövbesi zor oluyor Severken gi..

Emrah - Belalım Benim 05:56

Emrah - Belalım Benim

Yoluna çıkmaya cesaretim yok Her halin yolumdan döndürür beni Söyle bir bakmaya cesaretim yok Rüzgarın alevsiz..söndürür beni [Nakarat] Nasıl etsem bir yolunu bulamıyorum Seni bir başkasından soramıyorum Ne yapsa..

İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme 05:11

İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme

Nasil anlatiyim pismanligimi Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara dusmanligimi Cahilligime de yorma yorma Sen gideli her sey renginden oldu Gonlumun gulleri sarardi soldu Hayatimin gulen yuzu kayboldu Of bir ci..

  • Candy tarafından
  • 2.600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok 03:50

Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok

GÖKHAN KESER - HİÇ VAKTİM YOK İçime yalnızlığın çöktü bu akşam Gel desem gelemezsin kaldı umut yarına Üstüme titrerdin ya her çağırışımda Kadere boyun eğdim sensiz yatağımda Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık bu ..

Yalın - Keşke 04:51

Yalın - Keşke

Bırak saygından kuşkum yok Hatrımdan kalıyorsan hiç kalma bırak Sensiz olmaya itirazım var Canımı çok yakacak,izlerin bana yeter Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram b..

Yaşar - Beni Koyup Gitme 03:50

Yaşar - Beni Koyup Gitme

BENİ KOYUP GİTME Beni koyup gitme ne olursun Durduğun yerde dur Kendini martılarla bir tutma Senin kanatların yok Düşersin yorulursun Beni koyup gitme ne olursun Bir deniz kıyısında otur. Gemiler sensiz gitsin b..