#Ümit besen tövbekar ahmet selçuk İlkan unutulmayan Şarkılar müzik dinle

Sebnem Tovuzlu  Lazım 04:04

Sebnem Tovuzlu Lazım

Canım gözüm dolup gözüm Kısılan sesim ağızım Bana ver bir ümit, tek bir sözünle Gelip yardım etmen lazım Çaresizim neden böyle Döndüm sanki solan güle Kalbime su dök iltifatın ile Sevgim için çiçek lazım Bana sevgini his..

Zirveye Ulaşanlar 5.Bölüm 49:40

Zirveye Ulaşanlar 5.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Ahmet Küçükel, Hayri Berk, Nebahat Çehre ve İskender Korkmaz konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 17.Bölüm 48:26

Zirveye Ulaşanlar 17.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 17. bölümünde; Alparslan Türkeş, Nevzat Yalçıntaş, Sevim Tuna ve Ahmet Vefik Alp konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 22.Bölüm 52:32

Zirveye Ulaşanlar 22.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Seyfi Oktay, Avni Bilgin, Ahmet Köksal ve Turan Falcıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 23.Bölüm 50:32

Zirveye Ulaşanlar 23.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Seyfi Oktay, Avni Bilgin, Ahmet Köksal ve Turan Falcıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Koronasavar Ağız ve Burun Spreyi Ürettiler 01:30

Koronasavar Ağız ve Burun Spreyi Ürettiler

Bursa'da görev yapan Op. Dr. Ahmet Ümit Sabancı, bir grup öğretim üyesi ile birlikte yeni tip koronavirüse karşı etkili nanoteknolojik solüsyonlar geliştirdi. Burun ve ağız spreyi olarak kullanıma sunulan solüsyonlar kor..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı 04:37

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı

Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları, ünlü sanatçı Sıla’nın 100 bin kişiye hitap ettiği muhteşem konser ile final yaptı. Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları Sıla konseriyle son buldu. Cumhuriyet Caddesi ..

  • ANKA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanmalı 04:20

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanma

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Çok Sevmek Yasaklanmalı isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Yönetmen: A..

Türkiye Tarihinin En Acımasız ve Kanlı Suçlarını İşlemiş 10 Seri Katili 05:49

Türkiye Tarihinin En Acımasız ve Kanlı Suçlarını İşlemiş 10 Seri Katil

1. Bebek Yüzlü Katil (Ali Kaya) 2. Çivici Katil (Süleyman Aktaş) 3. Artvin Canavarı (Adnan Çolak) 4. İnsan Avcısı (Hamdi Kayapınar) 5. Mobilyacı Katil (Seyit Ahmet Demirci) 6. Tornavidali Katil (Yavuz Yapıcıoğlu) 7. Kası..

Yeşilçam Oyuncuları Öncesi Sonrası Çok Şaşıracaksınız 03:41

Yeşilçam Oyuncuları Öncesi Sonrası Çok Şaşıracaksınız

Barış Manço Şener Şen Banu Alkan Cüneyt Arkın Ekrem Bora Hülya Avşar İlyas Salman Hülya Koçyiğit Levent Kırca Ahmet Mekin Münir Özkul..

Arzu Okay Büyüyünce Ne Olmak İstiyorsun 01:14

Arzu Okay Büyüyünce Ne Olmak İstiyorsun

Günah filminden bir kesit. Arzu Okay, Tugay Toksöz, Ahmet Mekin......

Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989 03:48

Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989

BAŞROL OYUNCULARI BÜLENT ERSOY-İSMET ÖZHAN OYUNCULARI NERİMAN KÖKSAL-EFKAN EFEKAN-GÜLBEN ERGEN-NEVİN AYPAR-DİLER SARAÇ-DEVRİM PARSCAN-NUBAR TERZİYAN-ORHAN ELMAS-HİKMET GÜL-AHMET CANSEVEN-NECDET TURKANTÖZ-HALE HAYKIRIR-E..

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölüm 05:25

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölü

Arka Sokaklar yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçluların peşinde k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mahmut Çınar - Kördüğüm 03:42

Mahmut Çınar - Kördüğüm

Mahmut Çınar - Kördüğüm Dinle Döndüğüm yıkık bir ev burası Kördüğüm... O simsiyah gözünde gördüğüm Hayallerin enkazı Sevdiğim sokakların çıkmazı Yokluğun gibi sakladın beni Çocukluğum gibi özledim seni Sanma ki bu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak 04:09

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak

Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum Lodos fırtınaları kopacak yine Ta derinlerde bir yerde Varsın olsun varsın olsun Sevdim bir kere Sen benim canım Sen kara sevdalım Bir şeyler söylemek o kadar zor Sensiz geçen uzun ..

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm 04:02

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm

Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar. Aldırma deli gönlüm, Giden gitsin. Sen şarkılar söyle içinden, boş ver. Yalanlarl..

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video) 02:55

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video)

Sensin Benim En Derin Kuyum Solist: Çağatay Akman Söz: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Müzik: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Sample by Bazen (Muhabbet) Aranje Volkan Sönmez Klip Yönetmeni Yekta Özbilen Abdullah Özdoğan..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti 03:19

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti

Söz & Müzik: Aykut Çeğin Aranje: Burak Ertetik Davul: Burak Ertetik Bas Gitar: Taşkın Avcı Akustik Gitar: Deniz Ozan Elektrik Gitar: Emre Hacıoğlu Tuşlu Çalgılar: Burak Ahmet Kocukçusoy Back Vokal: Burak Ahmet Kocukçuso..

Gönül Yazar   Seni Sordum 03:48

Gönül Yazar Seni Sordum

Seni sordum geçen yıllara Bir haber vermediler Seni sordum hatıralara Bilmiyoruz dediler Nasıl gittin nasıl birden Bak herşey yoksun senin sevginden Zaman durmuş dünya durmuş Dön bana başlasın hayat yeniden Döneceksin ..

Esengül Zalim 05:03

Esengül Zalim

Ümit veren sen Cefa çeken ben Vefasızsın sen İnsafsızsın sen Taş kalplisin sen zalim x 2 [Nakarat] x 2 Anlamıyorsun gönül derdinden Çıkarıyorsun çabuk kalbinden Böyle giderse seni sevemem zalim Bilmem ki sen..

Deha Özer - Aşk İçin Savaşalım 03:43

Deha Özer - Aşk İçin Savaşalım

Valizler toplanmadan oturalım biraz, Vakit var ayrılığa savaşalım biraz! Son kozunu oyna, bir ümit kaldıysa, Omzuma kon biraz, kanadın yorulduysa! Bir film açalım haydi gel, Bir kadeh şarap koyalım, mumları yakalım! Bun..

Harun Kolçak  Sensiz Olmam 03:37

Harun Kolçak Sensiz Olmam

Aldın götürdün beni başka yerlere O an şaşırdım böyle düştüğüm hallere Her günüm her gecem düşlerim hep seninle Sensiz olmam sensiz olmam Giriverdin günlerime günler değişti Duygular düşünceler birden gelişti Birş..

Arif Susam  Nikah Memuru 05:10

Arif Susam Nikah Memuru

Birazdan gelecek o gelin varya Araya aşk diye koydu gururu Bir imzayla bitbez bizim aşkımız Durdur bu nikahı nikah memuru Bir imzayla bimez bizim aşkımız Durdur bu nikahı nikah memuru Ona bir iki söz diyeceği var Maziden..

Hakki Bulut  İkimiz Bir Fidanız 03:30

Hakki Bulut İkimiz Bir Fidanız

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..