#Ümit besen tövbekar ahmet selçuk İlkan unutulmayan Şarkılar müzik dinle

An ve An - Ağla Bebeğim 03:54

An ve An - Ağla Bebeğim

An ve An - Ağla Bebeğim Dinle ŞARKI SÖZLERİ / LYRİCS AĞLA BEBEĞİM HEP BENDEN ALDIN İNAN YARIM KALDIM SONUNDA AMA BÖYLE GEÇER SANMA ALIŞIRSIN ZAMANLA YETER ARTIK ETTİKLERİN BU KAÇINCI TERK EDİŞİN DÖNER DEDİM SANA DÜN..

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi 03:18

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi Dinle Sevda Gibi şarkı sözleri ile Açıyor ya bazı geceler sana bir kapı Gidiyorsun ya hiç bilmediğin yerlere Tanıyorsun ya aslında tanımadığın her şeyi Kalıyorsun ya put gibi olduğun yerde ..

Neta - Unutulur Mu 04:13

Neta - Unutulur Mu

Neta - Unutulur Mu Dinle Ağır mı geldi yaşanılanlar, Kalp taşır mı , taşımadım mı ? Akıp gittin gözlerimden, Yaş akar da son bulur mu ? Zaman durur mu ? Unutulur mu ? Yıllar geçmişi unutur mu ? Yıllar geçmişe çare olur..

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi 04:07

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi Dinle Bugün kederliyim, beterim bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak, taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda..

Şahin Kendirci - Adana'ya Gel Gidek 04:04

Şahin Kendirci - Adana'ya Gel Gidek

Şahin Kendirci - Adana'ya Gel Gidek Dinle Söz - Müzik: Halim Limoncu Düzenleme: Suat Sakarya Yönetmen: Ahmet Duran Şarkı Sözleri: Adana’ya gidek mi? Şalvarından giyek mi? Kebabından yiyek mi? He ya gardaş gel gidek Gi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.758 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya 05:39

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya Dinle , Söz - Müzik : Neşet Ertaş Düzenleme & Ritm Sazlar : Cemal Özkızıltaş Armonizasyon & Bass Gitar : Burak Demir Klasik ve Akustik Gitar : Sinan Kızılgöz Bağlama : Umut Sülünoğlu Kaba..

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı 03:01

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı Dinle KARAYEMİŞ AĞACI Karayemi̇ş karasun Yüreğumde yarasun Sakla beni̇ gövdene O yar beni̇ arasun Karayemi̇ş ağaci̇ Yok derdumun i̇laci̇ Ayri̇ldum sevduğumden Aci̇ çekerum aci̇ Karaye..

Efsane Hale Gelmiş Dizi Karakterleri 02:04

Efsane Hale Gelmiş Dizi Karakterleri

Bir dönemin efsane dizileri olan ve unutulmayan karakterden oluşan kolajımızla iyi seyirler Daha fazlası için lütfen abone olmayı unutmayınız..

  • Şamışta tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
80'li ve 90'lı Yılların Yabancı Hit Parçaları 04:35

80'li ve 90'lı Yılların Yabancı Hit Parçaları

0.0:0.21 All My Life 0.21:0.42 Berlin Take My Breath 0.43:1.02 Some Body Else's Sover 1.03:1.16 What Is Lave 1.17:1.34 The Final Count Down 1.37:1.49 Ace Of Base The Ultimate Collection 1.50:2.24 Boneym. 2.25:2.42 Ola Is..

Bayhan  Hayal Edemiyorum 04:40

Bayhan Hayal Edemiyorum

Hayal Edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Yiprandim düzen kuramiyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Senin o yillanan hasretin Benim bit..

Bayhan İstanbul Sokakları 03:42

Bayhan İstanbul Sokakları

Söyleyin sevgilim nerde İstanbul sokakları Çare bulun bu derde İstanbul sokaklan Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Şimdi yalnız bıraktınız İstanbul sokakları Sevgilimi verin bana İstanbul sokakları Dünyam ..

Sen Ağlama - Bayhan 02:42

Sen Ağlama - Bayhan

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Pop Star elemelerine katılan Bayhan, muhteşem sesiyle jüri üyelerini kendine hayran bırakmıştı...

Kücük Emrah  Haram 05:49

Kücük Emrah Haram

HARAM HARAM HARAM ZALİMLERE KÖTÜLERE HARAM HARAM HARAM SEVMEK NEDİR BİLMEYENE SEVİLİPTE SEVMEYENE KIYMET NEDİR BİLMEYENE HARAM OLSUN HARAM OLSUN HARAM HARAM HARAM TÜM SÖYLENEN YALANLARA PARA DİYE TAPANLARA İNSA..

Bilemezsin Küçük İbo 05:20

Bilemezsin Küçük İbo

Sokaklarda avuç açan lslak Kaldırımda yatan Gazeteleri yorgun yapan Gariplerin haline bak Bilemezsin bilemezsin Yoksulluğun acısını Bilemezsin görmediysen Gariplerin sanclsını Sevgi gitmiş gözlerinden Acı düşe..

Benim Gözüm Sende   Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır 01:48

Benim Gözüm Sende Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır

Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Başkasını istemem Benim gözüm..

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz 02:36

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık o..

Ajda Pekkan  Petrol 03:07

Ajda Pekkan Petrol

Sen gelmeden önce her yer karanlık Dünya ıssız dünya durgundu bilmem niçin Her yerde aradım tatlı bir ışık Bir ateş bul gönlümü ısıtmak için Sen gelince sanki bir güneş doğdu Aydınlık günüm gecem artık çok güzel ha..

Murat Kekilli  Bu Akşam Ölürüm 04:10

Murat Kekilli Bu Akşam Ölürüm

“Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz”... Fenomen olan bu şarkı intiharların nedeni sayıldı, yasaklandı ve sahibinin de kaybolmasına neden oldu...

Sertab Erener 03:33

Sertab Erener

Sertab Erener Everyway That I Can Turkey - Final - Eurovision Song Contest 2003..

Zafer Peker  Anlamazsın 04:23

Zafer Peker Anlamazsın

Siliyor dünlerimi yine ah Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın..

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses 03:32

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses

Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı Maziye gömülsede içimizdeki sızı Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar Yinede seveceğim seni ölene kadar Maz..

ℂ⋆Tarkan  Kıl Oldum 04:13

ℂ⋆Tarkan Kıl Oldum

Takmış takıştırmış Sürmüş sürüştürmüş Bir dağınıklık, bir rüküşlük Kıl oldum abi Giyinmiş rengarenk Perperişan hali Üstelik çorabı da kaçmış Kıl oldum abi Kaçacak yer ararım Görsem karanlıkta Başına güneş mi ..

Tarkan Hüp Orijinal 04:02

Tarkan Hüp Orijinal

Kalpten kalbe bir yol varsa Bu aşktır elbet Rüzgarın yetti bana Koptu bir kıyamet Aç kapını,ben geldim Giydiğim ateşten gömlek Kuş sütüyle beslerim seni Mis yerine koklarım seni Kalbimin sarayları senin Sen ağla..

Erkin Koray Çöpçüler 03:34

Erkin Koray Çöpçüler

Aşktan yana şansım yok Ağlıyorum derdim çok Aşkımı kaybetmişim Sordum sordum bulan yok Dün gece çok aradım Aradım bulamadım Kör olası çöpçüler Aşkımı süpürmüşler Sokaklarda ne ararsın Beni kimden sorarsın Ben..

Eski 45' likler Olmaz Olsun Sezen Aksu 02:57

Eski 45' likler Olmaz Olsun Sezen Aksu

Olmaz Olsun, Sezen Aksu'nun 1976 çıkışlı üçüncü 45'liğidir. Bu 3. kırkbeşlik sayesinde giderek ünlenen Sezen Aksu bir yılbaşı gecesi televizyonda söylediği Olmaz Olsun şarkısıyla ertesi gün tüm Türkiye'nin konuştuğu ünlü..

Kaç Yıl Geçti  Sezen Aksu 1978 03:10

Kaç Yıl Geçti Sezen Aksu 1978

Nolur sormasınlar bana. Nolur söyletmesinler derdimi. Saklarım ben onu kendime. Yerim kendi kendimi. Akıyorsa yaşlar gözümden, Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz, Karardıysa bütün dünya, Vardır elbet bir sebebi... ..

Nesrin Sipahi Yıldızların Altında 03:15

Nesrin Sipahi Yıldızların Altında

Benim gönlüm sarhoştur Yıldızların altında Sevişmek ah ne hoştur Yıldızların altında x2 Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında Yanmam gönlüm yansada Ecel beni alsa..

Sevim Deran Hatırla Sevgili 02:53

Sevim Deran Hatırla Sevgili

hatırla sevgili o mesut geceyi çamların altında altında verdiğn buseyi beni mecnun ettin sende olasın aşkımı inkar edersen allahtan bulasın bana sen öğrettin bu aşkı sevdayı e çabuk unuttun beni hercai beni mecnun ..

Zeki Müren Yalnız Benim Ol Plak 02:58

Zeki Müren Yalnız Benim Ol Plak

Yalnız benim ol, el yüzüne bakma sakın sen Kıskan beni göğsünde uyut, yan ateşimden Aşkın o zehir hasreti ruhumda kanarken Kıskan beni göğsünde uyut, yan ateşimden..

Zeki Müren Elbet Bir Gün Buluşacağız Orijinal Plak Kayıt 05:01

Zeki Müren Elbet Bir Gün Buluşacağız Orijinal Plak Kayıt

Elbet bir gün buluşacağız, Bu böyle yarım kalmayacak İkimizinde saçları ak, Öyle durup bakışacağız… Belki bir deniz kenarında, El ele mâziyi konuşacağız.. Benim içimde yanan ateş var, Sevgilim, ne zaman buluşacağ..