#Ümit besen Çıldırtma beni müzik dinle

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Cansever Ft. Haktan Yenildik 04:40

Cansever Ft. Haktan Yenildik

Cansever - Haktan Şarkı Sözleri Bilen var mı bu aşkın adını Ilk defa tattım tadını Iyi ise neden ağlıyorum Kötü hisse neden seviyorum Tepeden tırnağa başımla canımla Damarımdaki kanımla Kalbim paramparça Simdi 10..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli 05:26

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli

Derdim gizli kimselere diyemem Bir derdi sevdaya saldı yar beni Ben kendi halımla yanar dururken Bir derdi sevdaya saldı yar beni Yara doğru aktı gönül deresi Sargı tutmaz imiş aşkın yarası Böyle imiş bu dünyanın töresi..

Buğra Uğur - Bana İzin Ver 03:40

Buğra Uğur - Bana İzin Ver

Bana İzin Ver şarkı sözleri ile Bir rüyanın ortasındayım hiçbir şey umrumda değil Tek istediğim sevdiğim kadın yalnızlık bana göre değil Gel çıkar beni bu rüyadan Sensizliğimden kurtar beni Bana izin ver seveyim seni ..

Emrah - Belalım Benim 05:56

Emrah - Belalım Benim

Yoluna çıkmaya cesaretim yok Her halin yolumdan döndürür beni Söyle bir bakmaya cesaretim yok Rüzgarın alevsiz..söndürür beni [Nakarat] Nasıl etsem bir yolunu bulamıyorum Seni bir başkasından soramıyorum Ne yapsa..

Kahraman Deniz - Kalbim 03:57

Kahraman Deniz - Kalbim

SÖZLER: yine kalbim ağrıyor, hiç kimse bilmez boşalttığım şişeler tanır beni kitaplar yazdım anlaşılmak için semtimin kendince aydın çocuğuyum yorulmadılar yok etmekten içimdeki çocuk usanmadı var etmekten varlığım tüm ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nilüfer Ft. Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri 04:33

Nilüfer Ft. Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri

Delilik Biliyorum Senle Olmak Delilik Takılıp Kaldım Karşı Koymam İmkansız Yaşanan Yıllarım Senden Çok Daha Fazla Hüzünlerim Alır Gider Sevinçlerimi İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri Sende Daha Yeni Yeni Kavak Yelle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.425 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Sen Aldırma 04:47

İbrahim Erkal - Sen Aldırma

Sen aldirma giderim buralardan bir pantolon bir ceket Sen aldirma giderim uzaklarda yasadigimi farzet Anan senin anan yarim Baban senin baban yarim Bana duser cekip gitmek Farzet dunya yalan yarim Saclarindan tel ..

Emre  - Dili Yok ki Gönlümün 03:00

Emre - Dili Yok ki Gönlümün

Sancak: Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de ..

Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma 03:05

Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bilmezdi..

Baturalp – Ufak ve Uzak 04:10

Baturalp – Ufak ve Uzak

Ellerim sana bağımlı gittin, bir daha da tutmadı Gözlerimin de kalmadı hayrı Kendimi terk ettim geriye de dönmedim Yıkıldı köprülerim sana uzanan Sen mi beni görmezsin yoksa ben mi çok ufak Ben mi çok ufak? Sen mi beni ..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet 04:17

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet

Affet şarkı sözleri ile Bana kalbini açtın sen, en derin yerinde Kır dedin zincirlerimi, ilaç ol tenime Başıboş bir bulutum ben, severim söz veremem Rüzgarlarda savrulurum, bugün varım, yarın yokum Affet, affet Çaldığı..

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs 04:15

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs

Sen de mi Brütüs? şarkı sözleri ile Sen de mi ya Sen de mi hayır Sen de mi olamaz Ama öyle demiyodun Beni nasıl seviyodun Ölüp ölüp bitiyodun Ne de çabuk söndün sen Cayır cayır yanıyodun anam offf Bir içim suydum ah b..

Beyaz ve Büşra Pekin Nikah Masasına Oturdu! 05:14

Beyaz ve Büşra Pekin Nikah Masasına Oturdu!

Veee o beklenen an geldi! Beyaz sonunda nikah masasına oturdu! Gelin ise, güzeller güzeli oyuncu Büşra Pekin. Şahitleri ise Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam… Fakat, Beyaz için mutlu başlayan gün kabusa döndü!..

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show-Birbirinden Şarkı Yürüten Oldu Mu? 01:53

Beyaz Show-Birbirinden Şarkı Yürüten Oldu Mu?

Beyaz, 21 Nisan konukları olan Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam’a örnekler vererek sorduğu soru stüdyoda kahkahalar estirdi!..

  • ANKA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki'nin Dipsiz Kuyu'su Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi'den Çalıntı Mı 09:18

Aleyna Tilki'nin Dipsiz Kuyu'su Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi'den Çalın

Ümit Besen Ve Cengiz Kurtoğlu Harbiye Konseri Öncesi Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben Olmayınca ( Akustik ) - Birgün aşklar biter hatıralar kalır -Öykü Gürman 04:23

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Birgün aşklar biter hatıralar kalır -Öykü

#ÖyküGürman #BenOlmayınca #Akustik Ben olmayınca hemen bulmuşsun birini Yol ayrılında unuttun yeminlerini Sen bitirdin hem kendini hemde beni Şimdi git artık dönme geri Kime gidersen git Beni unut artık Birgün aşklar ..

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video) 04:01

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video)

Söz: Hüseyin Ulusan Müzik: Kyriakos Papadopoulos Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Serkan Aydın Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre Tol..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video) 06:25

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video)

Söz: Murat Kalaycıoğlu - Müzik: Ali Asker Color Correction: Burak Turan - Klarnet: Gökhan Arslan Oyuncu arkadaşlarımız Ayfer Salman ve Orhan Uzun 'a sonsuz teşekkürler. Şiir: Yunus Karabulut Dün bir mektubunu aldım..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

HiraiZerdüş - Kır gülleri 03:11

HiraiZerdüş - Kır gülleri

Kulağına karşı oturup günlerce konuşasım var çocuk. Yüreğine avucumda birikmiş şeyleri bırakmam gerek. Yoksun ya Yokluğunun ömrümün metrekaresine ne aralıklar ile düştüğünü Düştüğü yerleri nasıl harab ettiğini bir k..

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti 03:19

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti

Söz & Müzik: Aykut Çeğin Aranje: Burak Ertetik Davul: Burak Ertetik Bas Gitar: Taşkın Avcı Akustik Gitar: Deniz Ozan Elektrik Gitar: Emre Hacıoğlu Tuşlu Çalgılar: Burak Ahmet Kocukçusoy Back Vokal: Burak Ahmet Kocukçuso..

Fatih Erkoç - Antep Türküsü 02:46

Fatih Erkoç - Antep Türküsü

Fatih Erkoç - Antep Turkusu Fatih Erkoç - Antep Turkusu Şarkı Sözleri Bahçalarda mor beni Verem ettin sen beni Nasıl verem olmayım Eller sarıyor seni(2) Ben sana yandım gelin Yanağı allı gelin Gaziantep yolunda Öldürd..

  • Candy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canan Başaran - Kuru Yaprak Gibi 04:32

Canan Başaran - Kuru Yaprak Gibi

ŞARKI SÖZLERİ Kuru yaprak gibi düştüm dalımdan Savurdu her yana yel beni bugün Yıldırımlar düştü dolular yagdi Sürükleyip gider sel beni bugün Uzuyor geceler sabah olmuyor Karanlık dünyama güneş doğmuyor Bekliyor..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ni̇lüfer - Esmer Günler 03:39

Ni̇lüfer - Esmer Günler

Albüm Adı : Esmer Günler Düzelten : İmlaDüzeltici Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma..

Gizem Laçinkaya  Uzatma Nolursun 02:12

Gizem Laçinkaya Uzatma Nolursun

Seni kaybetmek Beylikdüzü'nde yaşamak gibi Ne yazık ki ikisi de hayatımın gerçekliği Öyle deme n'olursun Beni dinlemeden gitme pişman olursun Diyorum bi de pişkin pişkin... Sanki ben masumumda sen kendiliğinden değ..

Yüksek Sadakat - Kafile 04:20

Yüksek Sadakat - Kafile

Yüksek Sadakat - Kafile dinle Albüm Adı : Yüksek Sadakat Düzelten : felucia Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni düşlere götür beni.. Aşk bu cana bede..

  • PengoTV tarafından
  • 1.320 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..