#Ümit besen Çıldırtma beni müzik dinle

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü 04:14

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü

İBRAHİM DİZLEK YORGUNUM ŞİİR SÖZLERİ. Acılar içinde geçiyor dertli ömrüm Dayanacak gücüm kalmadı yorgunum yorgun Ne yapsam iki yakam bir araya gelmiyor Hırkam yırtık,pabuç delik,ben yorgunum yorgun Gözüm ne boyalı şöhret..

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz 04:15

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz dinle Gönlüm senin esirin Kalbim senindir yar Kalbim senindir İnsaf eyle halsizim Beni geldindir yar Beni geldindir Söyle nedir bu edalar Bu işve bu naz Gider bir gün bu güzellik Sana d..

  • Candy tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim 05:28

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim dinle Nasil,Nasil bana nasil kiydin gencligime,ilk askima, tertemiz duygularima asil, hesap ver asil, hesap ver Hesaplar neye yarar bana sen lazimsin hasretin akla zarar beni duymalisin s..

  • Candy tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaoma - Lambada (1989) 03:24

Kaoma - Lambada (1989)

Lambada Şarkı Sözleri Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağlayacaktır) Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dj Umut Kılıç Ft. Gökçe Kırgız - Aşk Çiçeğim (Remix) 05:37

Dj Umut Kılıç Ft. Gökçe Kırgız - Aşk Çiçeğim (Remix)

Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım Yıkıldım sessiz gidişine Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım..

Koray Avcı  Diz Dize Lyrics 04:46

Koray Avcı Diz Dize Lyrics

Koray Avcı Diz Dize Dinle Şarkı Sözleri lyrics: Koray Avcı - Diz Dize Evumuzun önünden dere akar denize Yaşlansayduk sevduğum senun ile diz dize Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişuz zama..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Gökhan Akça - Sevenler 03:05

Gökhan Akça - Sevenler

Sevenler şarkı sözleri ile Sevenler Yarınlarından tez vazgeçerler Seven ben Gözlerini kapat ben senden geçerken Gözden uzak, kalbe yakınım Yine gelme tuzağa, karalara sarınırım Bana yazma birdaha, çok alınırım Dönüp ..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

Tarkan Kuzu Kuzu 04:01

Tarkan Kuzu Kuzu

Bak! Kırıldı kolum kanadım Olmadı, tutunamadım Zor! Yokluğun çok zor Alışamadım Vur, vur bu akılsız başı Duvarlara Taşlara vur sevabına Sonra affet, gel bas bağrına Süzüldüm, eridim Sensiz olamadım İşte kuzu ..

Karsu - Seni Düşünmek Güzel Şey (Ezginin Günlüğü 40 Yıllık Şarkılar) (Official Video) 03:21

Karsu - Seni Düşünmek Güzel Şey (Ezginin Günlüğü 40 Yıllık Şarkılar) (

EZGİNİN GÜNLÜĞÜ 40 YILLIK ŞARKILAR (2020 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: Serhan Efe Şiir: Nazım Hikmet Müzik: Nadir Göktürk Düzenleme: Karsu Dönmez Synthesizer & Bass: Jacob Lucas Bells & Rhodes & Keys: Karsu Dönmez Çell..

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses) 04:08

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses)

Orhan baba ile ün salmış olan üstadın en özel ve güzel şarkısını size yazdık, orhan gencebay kaderimin oyunu sözleri : Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki ..

Levent Yüksel - Hor Görme 04:21

Levent Yüksel - Hor Görme

Levent Yüksel - Hor Görme Şarkı Sözleri Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Ümitsiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğa İçin Çal 8 - Hayde 05:51

Doğa İçin Çal 8 - Hayde

Doğa İçin Çal 8 Projesinde yer alan müzisyenler: Ali Kazım Akdağ, Ant Kurttekin, Aycan Yeter, Ayça Işıldar, Barbaros Cinpir, Burak Avcı, Cansu Tüzan, Cem Korkmaz, Cem Tarım, Cem Yılmaz, Duygu Şirin, Efgan Rende, Eser Ey..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu 04:09

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu

Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki, Bana kaderimin bir oyunumu bu Aldı sevdiğimi verdi zulumu Dünyaya doymadan geçip gideceğim Yoksa yaşamanın kanunumu bu ..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Ebru Yaşar - Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 04:57

Ebru Yaşar - Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim Ahmet Selçuk İlkan Unutulm

BEN AŞKI ÖLÜMSÜZ BİLENLERDENİM İstemem sevgilim yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan İstemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim Bir ömür boyunca sevenlerdenim ..

Avicii - Wake Me Up (Official Video) 04:32

Avicii - Wake Me Up (Official Video)

Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where it starts They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life..

  • PengoTV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nara - Ne Olur Gitme 04:15

Nara - Ne Olur Gitme

Ne olur Gitme Lyrics / şarkı sözleri Gitme Ne Olur Gitme Üşüyor Ellerim Gitme Sen Gidince Üşüyor Ellerim Sensizlik Acı Veriyor Boynu Bükük Öksüz Kalbim Sen Gidince Aşka Kısır Sancılar Gözlerimde Yağmur Olur Şarkılar Bu ..

Serenay Sarıkaya - Telefonun Başında 01:56

Serenay Sarıkaya - Telefonun Başında

Serenay Sarıkaya - Telefonun Başında Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Herşeye sahip olabilirsin am..

  • Cowboy tarafından
  • 1.759 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Atlı - Çave Min Roni 04:20

Mehmet Atlı - Çave Min Roni

Gözüm Aydın Yine bahar geldi, yine sızım Her şey bana yalnızlığımı hatırlatır, ay ay ay� Şimdi yanımda olsaydın yakınımda olsaydın Bu kadar incitmezdi beni Bu yağmurlar Gözüm aydın olurdu Ansızın gelseydin Her..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşık Mahsuni Şerif - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım 03:50

Aşık Mahsuni Şerif - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım

Aşık Mahsuni Şerif – Çeşm-i Siyahım Şarkı Sözü : İşte gidiyorum çeşmi siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir hey hey sevetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni bır..

Gizem Laçinkaya  Aylar Geçer 02:36

Gizem Laçinkaya Aylar Geçer

Yine bir gün bana geri dönsen Beni de sevsen Yine bir gün bana geri dönsen Beni de sevsen Senin olan anılar Benimle kalsa Seni yoran tüm anılar Benimle kalsa Aylar geçer yıllar geçer Hasret biter ömrüm biter..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.451 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cevdet Bağca   Benim Değilsin 04:27

Cevdet Bağca Benim Değilsin

İki ayrı denize giden iki ırmak gibi İki ayrı mevsimin yağmuruyuz biz Anla beni anla beni.... Ben asi Fırat Yalnız Ararat Sen Akdenizsin Ben karlı dağlar Aşılmaz yollar Benim değilsin....

  • Candy tarafından
  • 1.903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırat Yıldırım - Ahımdır Aşk 04:13

Fırat Yıldırım - Ahımdır Aşk

Ahımdır Aşk şarkı sözleri ile Kim bilir belkide uyumuyor Sensiz zaman hiç geçmiyor x2 Her bir anda gelen zaman da Senimi arıyor Günlerin geçti gözümden Gecelerim yangın Yüreğin anlamıyor Sessiz ve sakin oturmuş b..