#Üner demir ay gidiyor müzik dinle

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba ve ekibi, Hüsnü'ye manevi destek olmaya gidiyor! Ali, öğrendikleri karşısında çok büyük hayal kırıklığına uğrar. Babası olduğunu söyleyen kişinin sattığı silahlar, Al..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Yeşil Kabak Salatası Tarifi 02:33

Yeşil Kabak Salatası Tarifi

Malzemeler 2 adet Yeşil Kabak 1 adet havuç 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt 2 diş sarımsak 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi 1 avuç kıyılmış dere otu 2+1 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz. En sevdiğim salatalardan biridir Yeşil ..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var 05:53

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var

Yeşilçam sinemasının efsane jönü 81 yaşındaki Cüneyt Arkın, geçtiğimiz gün Silivri’de bulunan yazlığında aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Arkın’ın sağlık durumuyla i..

  • BETA tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stratejik Düşünce Nedir? 01:35

Stratejik Düşünce Nedir?

“ Planı kur adımları plana göre at sonuca varacağın sırada zafere eriyorsun diye dikkatini dağıtma ciddiyetini bozma en son hamleden sonra sevin” e aynen katılıyorum. ????Burada çıkarılacak bir kaç ders var. Birisi her ş..

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi 20:29

Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi

. #DemetŞener ve #CenkKüpeli, çok az sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Düğünden ilk görüntüler yayınlandı. Ailesi nikaha neden katılmadı? Çocuklar ile aralarındaki ilişkisi nasıl? s..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Miray Daner Kubilay Aka Sorularına Sessiz Kaldı 00:50

Miray Daner Kubilay Aka Sorularına Sessiz Kaldı

Hem Güzelliği Hem De Başarısıyla Son Dönemde Yıldızı Parlayan Oyuncu Miray Daner De Dün Akşam Onur Saylak Ve Şükran Ovalı’nın Rol Aldığı “Evlat” Oyununu İzlemeye Gelenler Arasındaydı. Yeni sezon için görüşmelerinin oldu..

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor 03:09

Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor

Nevşehir’in Avanos ilçesinde 75 yaşındaki emekli öğretmen Ruşen Parlak emekli olmasının ardından kendine yaptığı hobi bahçesinde üzerinde ay ve yıldızın bulunduğu ayvaları yetiştirmesi büyük ilgi gördü. Avanos ilçesinde..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor 06:12

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor

Diyarbakır'da genç ressam Şilan Zümrüt, kafelerin duvarlarını yağlı boya resimleriyle süslüyor. Duvarları boydan boya kaplayan bu sanat eserleri, görenlerin beğenisini topluyor. Zümrüt, duvar resminin mekanları daha este..

Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu 05:37

Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu

Kırıkkale’de ilkokul öğrencileri 'Hababam Sınıfı' filminde olduğu gibi derslerini okul bahçesinde kurulan sıralarda yapıyor. Türk sinemasının başyapıtlarından Hababam Sınıfı'nın unutulmaz sahnesi, korona virüs nedeniyle ..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şi..

  • Dizi TV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL 02:33

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmalara talep arttı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda en pahalı hurma olan “Jumbo Kudüs” hurmasının tanesi 5 TL, kilosu 140 TL’den satışa çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiy..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şimdi iki adam da birbirinin geçmişini araştırıyor...

  • Dizi TV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke eden gerçek ortaya çıktı! 02:03

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke e

Muş’ta, böbrek taşını erittiği ve şifalı olduğu iddia edilen suyun mikrop saçtığı tespit edilmesine rağmen, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gelenler içmeye devam ediyor. Muş Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları..