#Üner demir ay gidiyor müzik dinle

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorlar- 03:10

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorl

Edirne'nin İpsala ilçesindeki sınır kapısında 5 kilometreyi bulan tır kuyruğunda çileli bekleyiş sürerken, tır şoförleri bir yandan da araçlarının başında göçmen nöbeti tutuyorlar. İpsala Sınır Kapısı'nda yurt dışına çı..

DİKKAT!!! Adım Adım Gerçekleşiyor! Nasıl Bir Dünya Geliyor? 1:33:14

DİKKAT!!! Adım Adım Gerçekleşiyor! Nasıl Bir Dünya Geliyor?

Yeni Dünya Düzenini kimler tasarlıyor? Elon Musk'ın insanlar üzerinde klinik deneylere başlayacağını duyurduğu ''Neuralink Beyin Çipi'' nedir? Ne amaçlanıyor? Yapay rahim projesi insanlığı hangi evreye taşımayı planlıyor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 2 yıl önce
''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter Artık! 1:31:05

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter

İnsan hakları, kadın hakları, çocuk hakları, hayvan hakları derken, lgbt hakları ne demek oluyor? İstanbul sözleşmesi, cedaw, lanzarotte. Dünya’da insan hakları sorunu, cevabını arayan soru: hangi insan İnsan! Hangi insa..

  • STUDIO AS tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 2 yıl önce
CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Savaş başlıyor! İç savaşın eşiğindeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor! 1:19:06

CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Sav

İsrail iç savaşa mı gidiyor. Yahudi toplumunda DİN, AİLE, Yeni Nesil İsrail’de Hükümet Dağılmak Üzere! İsrail, Kimin israili olacak? Hangi İsrail, liberallerin mi, solun mu, ateistlerin mi, dindarların mı, siyasilerin m..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
diyet 30:51

diyet

01:21 Sabah sirkeli veya limonlu su içersem yağ yakarım 03:05 Kalori hesabıyla sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo verebilirim 04:30 Diyetteyken karbonhidrat asla tüketmem çünkü kilo aldırır 06:30 Saat 19.00’dan sonra su ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 9 ay önce
Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Melek Mosso - Ağlarsam 03:35

Melek Mosso - Ağlarsam

Söz: Leyla Beste : ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer Karayazgan Gitarlar: Cihan Tanrıverdi Çello Furkan Demir Piyano, Synths: Zafer Karayazgan Mix& Mastering: Selim Topsakal Stüdyo: Çınar Records Melek Mosso - Ağla..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Mpirgkel - Back In Your Life 03:50

Mpirgkel - Back In Your Life

Mpirgkel Back In Your Life Can Demir Remix Listen..

Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil 02:58

Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil

Bir şafaktan bir şafağa Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitmek değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil Eğil dalga bükül demir ..

Yonca Evcimik 8.15 Vapuru 04:21

Yonca Evcimik 8.15 Vapuru

bu sabah 8:15 vapurunda onu gördüm karþýmda dizlerimi titretti aþýk oldum galiba yakýþýklý babam gibi aþýk oldum anam gibi erden çýktý bu adam beyaz atlý prens gibi ah bir baksa uzunlarý yaksa bana demir atsa..

Game of Thrones Nedir 04:41

Game of Thrones Nedir

Game of Thrones, George Martin’in “Buz ve Ateşin Şarkısı” adlı roman serisinin ilk kitabından uyarlanan HBO TV dizisidir. Muhteşem Yüzyıl’ın ejderhalısı. Senaryonun karmaşık ve komplo dolu olması zeki insanları kendine ç..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Ecrin Su Çoban Ve Berk Coşkun Beyaz Perdeye Çıkıyor 28:00

Ecrin Su Çoban Ve Berk Coşkun Beyaz Perdeye Çıkıyor

30 Ağustos'ta vizyona girecek olan Masal Şatosu “ Si̇hi̇rli̇ Davet “i konu alındı. Türkiye'de bir ilk olacak olan 'Fantastik Çocuk Filmi türündeki filmin başrolünde O Ses Türkiye Çocuklar yarımacı Ecrin Su Çoban ve or..

  • BETA tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli - Bedel 03:21

Mustafa Ceceli - Bedel

Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix & Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Gitar: Doğukan Aydın Bağlama: Ali Yılmaz Bedel şarkı sözleri ile Düştüm etmiyorsun yardım da Sanki hep se..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş & Mustafa Ceceli feat. İrem Derici - Rastgele 02:19

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş & Mustafa Ceceli feat. İrem Derici - Rastge

Söz - Müzik : Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix & Mastering : Koray Püskül Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Veli Kuzlu Edit : Başak Yangır Color : ThePostBrothers Klip Yapım : Sun Film Production Kame..

Dilan Polat - Enercii 02:50

Dilan Polat - Enercii

Eğlendiriyor beni dedikodularınız Yüzüme gülüp ardımdan konuşmalarınız Ne gözünüz tutar ne de beddualarınız Çekemeyenler parti kursa kazanırsınız Görüyorum her köşe başında taklitimi Utanmadan bir de soruyor benziyoruz ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 9 ay önce
Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası 05:13

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan. On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan, Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan! Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan. Türk'üz: cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi; T..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Fransa'da 02:14

Fransa'da "Teröre Lanet" Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı

Fransa'da Teröre Lanet Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen terör karşıtı mitingd, ellerinde demir çubuklar bulunan PKK'lı grubun saldırısına uğrayan bazı kadın ve çocuklar yaralandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi şehit olan Muhammed Damar'ın ailesine ziyarette bulundu. İstanbul'da gün boyu çeşitli programlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde, 15 Temmuz darbe gir..

Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu 01:12

Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu

Amerikan klasik otomobili son teknolojiye meydan okudu Chevrolet'in 50 yıl arayla üretilen iki otomobili çarpışma testinde karşı karşıya geldi. 1959 model Bel Air ile 2009 model Malibu'nun çarpışma testinde galip gelen t..

Ölüme Kimse Bu kadar Yakın Olamazdı..Şaka Gibi KAZA ... 00:51

Ölüme Kimse Bu kadar Yakın Olamazdı..Şaka Gibi KAZA ...

Pisi Pisi Gitmek Bu Olaydan Bahsediliyor Galiba.. Son Anda Demir yolu işçileri gariban Adamın canını kurtarıp iki tanede patlattılar. izlemeden bence geçmeyin..

  • Cowboy tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce