#Üniversite mezuniyetine katılma İsteyen pelikan

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle 1:43:47

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle

Sevimli Canavarlar Üniversitesi, Mike ve Sulley’nin farklılıkları aşarak nasıl en yakın dostlar olduklarına dair kapıları açıyor. Mike ve Sully Sevimli Canavarlar’dan sonra yeniden beraberler! Canavar olmak öğrenilebilir..

  • Tv Series tarafından
  • 6.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman 03:19

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman

Ordu’da kısa boylarına rağmen çobanlık yaparak 3 çocuk büyüten Asım ve Gülçin Uzunçakmak çifti, bütün zorluklara rağmen çocuklarını üniversitede okutarak herkese örnek oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yaşayan 53 yaşında ..

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediyor 05:34

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediy

Kuzey Kore, ABD'li öğrenci Otto Warmbier'in ölümünü istismar etmekle suçladığı Donald Trump için ‘yaşlı kaçık' ifadelerini kullandı. Warmbier'in ailesi, oğullarının Kuzey Kore'de tutuklu bulunurken sistematik bir işkence..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi 00:57

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi

19 Ocak'ta Sinemalarda! Size çok eğlenceli efsane bir film hazırladık.Hepinizi bekliyoruz. Paylaşmayı unutmayın. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman g..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim 01:09

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim

ANNEMİN YANINDA TELEVİZYON SEYRETTİM! İNANILMAZ BİR VİDEO.Bildiğiniz gibi stand-up yapmayı ve komiklikleri bıraktım,kendi hayal dünyamda bir hayat yaşıyorum,bu süreçte buna benzer videolar çekerek fenomen olmuş bir kaç t..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı 07:10

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı

Kurtlar Vadisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la 2012'de sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı'nın olaylı boşanma davası devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' pro..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı 01:49

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, aynı istikamette seyir halinde olan iki otobüs ve çekicinin karıştığı zincirleme kazada üniversite öğrencisi 44 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Gülşehir ilçesi Gümüşkent m..

Elli Yılın İçinden 'Hatay'ın Kurtuluşu' izle 14:36

Elli Yılın İçinden 'Hatay'ın Kurtuluşu' izle

Programda Mondros Mütarekesi'nden sonra İngilizlerin Hatay'ı işgal etmesi, onları Fransızların izlemesi, 20 Ekim 1921'de Türkiye-Fransa arasında imzalanan Ankara İhtilafnamesi ile İskenderun Sancağı’na tanınan özel idare..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Celta Vigo 0 - 2  Eibar Maç Özeti 06:49

Celta Vigo 0 - 2 Eibar Maç Özeti

9.4.2017, Celta Vigo 0 – 2 Eibar İspnaya La liga’da Celta Vigo, Eibar’ı ağırladı. UEFA’ya katılma mücadelesi veren Eibar maçı deplasmanda 2-0’lık skorla kazandı...

 Adanaspor 2-5 Antalyaspor Maç Özeti İzle 04:19

Adanaspor 2-5 Antalyaspor Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, deplasmanda karşılaştığı Adanaspor'u 5-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından kırmızı beyazlı takım, puanını 46 yaparak Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürdü. Ev sahi..

Trabzonspor 2-3 Kayserispor Maç Özeti İzle 05:29

Trabzonspor 2-3 Kayserispor Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor, Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti ve ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. Kayserispo..

Şakacı Amerikalılar(E3 Vlog) 16:45

Şakacı Amerikalılar(E3 Vlog)

İlk düzenli vlog deneyimim oldu arkadaşlar. Nvidia sayesinde Amerika'yı görme ve aynı zamanda E3'e katılma şansı buldum. Buradan onlara teşekkürlerimi sunuyorum. Size de iyi seyirler!..

  • JET TV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin- Mustafa Kemal Orduyu Topluyor! 04:26

Vatanım Sensin- Mustafa Kemal Orduyu Topluyor!

Mustafa Kemal, Eşref Paşa'yı direnişe çağırıyor; Halide Edip bu görevi üstleniyor! Eşref Paşa, Mustafa Kemal'in Milli Ordu'ya katılma isteğini geri çeviriyor...

  • ANKA tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar  - Bahar Ekibe Katıldı! 05:28

Arka Sokaklar - Bahar Ekibe Katıldı!

Arka Sokaklar 449. Bölüm'de; Bahar (Merve Oflaz), Rıza Baba'nın ekibe katılma teklifini kabul etti!..

  • ANKA tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tataristan'da Evden Çıkmak İçin Mesajla İzin Almak Gerekmesi 01:20

Tataristan'da Evden Çıkmak İçin Mesajla İzin Almak Gerekmesi

Rusya'da bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde ülkede ilk olarak izolasyon döneminde vatandaşların evden çıkması için izin belgesi uygulaması yürürlüğe girdi. Vatandaşların ilk önce 2590 telefon numarasına sms gönderip siste..

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle 09:31

Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle

İskoçya Premiership Şampiyonluk Grubu maçında Celtic, deplasmanda Rangers'ı 5-1 mağlup ederek bir rekora imza attı. Ligde şampiyonluğu daha önceden garantileyen Celtic, Old Firm derbisi tarihinde Rangers'ın evi Ibrox Pa..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Neymar Psg'ye İmzayı Attı 00:33

Neymar Psg'ye İmzayı Attı

Paris Saint-Germain, Brezilyalı yıldız Neymar ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bonservis fesih bedeline 222 milyon avro verilerek dünyanın en pahalı futbolcusu ko..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unvanı Bu 11 Koruyacak 01:34

Unvanı Bu 11 Koruyacak

Süper Lig'in 8 haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Igor Tudor kadroyu büyük oranda koruyacak. Kazanan kadroyu zorunlu olmadıkça değiştirmek istemeyen Hırvat çalıştırıcı yedek bekleye..

Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:18

Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir internet sitesi düşünün normal hayatta doğruluk mu cesaretmi oyununu internet üzerinden canlı bir şekilde verebilecek. Lise öğrencilerinin çok büyük talep ettiği bu siteye katılma şartları şu şekildedi en kalabalık y..

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı 00:14

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la nükleer anlaşmayı devam ettirme kararı aldı. Başkan Trump, Tahran'ın ABD yaptırımlarından kurtulmasına izin vererek ABD'nin İran Nükleer Anlaşmasına katılımını onayladı. Bu onaylamanın s..

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı 01:17

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Anayasa değişikliği teklifini protesto eden gruplara polis müdahale etti. TBMM'ye yürümek isteyen ve aralarında CHP milletvekillerinin de olduğu grubu Milli Müdafaa Caddesi'nde çevi..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..