#Ünlülerden tarkan taklidi tarkan baba oluyor

Gülizar 10. Bölüm Fragmanı (Final) 00:44

Gülizar 10. Bölüm Fragmanı (Final)

Gülizar Final Fragmanı yayında! Murat, beklenen evlilik teklifini gerçekleştiriyor! Murat sevgisini en açık şekilde Gülizar'a itiraf eder. Elindeki yüzükle Gülizar'ın gözlerinin içine bakarak beklemesi, Gülizar'ı çok şa..

Florian Kohler’in Artistik Bilardo Performansı 02:32

Florian Kohler’in Artistik Bilardo Performansı

Fransız bilardocu Florian 'Venom' Kohler'in muhteşem şovlarından yeni bir kesit izliyoruz. Bütün enerjiyi ve yeteneği sergileyen bilardo ustası olurken puanları toplayan da sanırsam kızlar oluyor efendim...

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beze Kurabiye Tarifi 06:18

Beze Kurabiye Tarifi

Beze Tarifi için malzemeler: 3 adet oda sısında yumurta akı (sarısı hiçbir şekilde karışmamış olmalı. Soğukken sarısını akından ayırıp sonra oda sıcaklığına gelmesini bekleyin daha iyi ayrılacaktır) 1 su bardağı tercihen..

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi 07:15

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi

Malzemeler Orta boy bir tane karnibahar 200 300 gram kadar dana kıyma 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 tane kırmızı biber 2 tane kuru soğan bir tutam maydanoz 2 _3 tane doğranmış domates 2 dis sarmisak yarım su bar..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 04:05

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı dolusu un 2 yemek kasigi un damla cikolataliyi bulamak ..

Ünlülerle İstanbul Geceleri Magazin D 2 Nisan 2018 10:00

Ünlülerle İstanbul Geceleri Magazin D 2 Nisan 2018

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ilk kez el ele görüntülendi, Merve Sevi ve eşi arasında neler oluyor ? Berk Oktay ve eşinin sosyale medya hesapları 3. kez çalındı bu haberler ve fazlası İstanbul Geceleri'nde..

  • BETA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem evlat edinecekleri Zeynep ile sonunda tanışıyorlar! Haluk, Zero'nun kendisini telefonuna Taş Kafa olarak kaydettiğini düşünüyor ve ortalık karışıyor! Hü..

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi 05:40

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm) 03:37

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm)

Müslüm Gürses - Paramparça Dinle Müslüm Gürses - Paramparça Şarkı Sözleri Saatim yok Tam olarak bilemem Biraz bira, biraz şarap önceydi Nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken Yıllar hayatlar geçiyor Takatim yok yin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kullanıyor 01:28

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kulla

Avrupa Birliği'nin diplomatları tarafından kaleme alınan yıllık raporda, İsrail’in Filistin'de arkeolojik ve turistik sit alanları inşa ederek yasadışı yerleşim alanlarını meşrulaştırmaya çalıştığı belirtildi. Basına sız..

Geliyorum Diyen Tır Kazası 01:26

Geliyorum Diyen Tır Kazası

Afrin harekatına destek için Konya'da oluşturulan TIR konvoyunda gerekli takip mesafesini bırakmayan TIR sürücüsü kazaya neden oluyor. Kullandığı aracın eski nesil olması da bir diğer neden...

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akvaryumda Yüzen İlginç Çocuk 00:12

Akvaryumda Yüzen İlginç Çocuk

Görüntüde akılsız bir çocuk hayvan akvaryumuna yüzmeye girip abisine yakalanınca olanlar oluyor..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diş Ve Kamera İle Atlatılan Torna Kazası 00:24

Diş Ve Kamera İle Atlatılan Torna Kazası

Yılbaşı süsü için tornada çalışan adamın, kopan tahta parçası hem dişinin hemde kamera lensinin kırılmasına neden oluyor....

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser

Türkçede Doğruluk mu Cesaret mi olarak adlandırdığımız oyunu temel alan korku filminde, bir grup arkadaş içinde bulundukları tehlikeyi bilmeden oyuna dahil oluyor. İlk başta oyunun ciddiyetini kavrayamayan gençler, yaş..

Eşimle Dinlediğimiz Tek Müzik Solunum Cihazının Alarm Sesi 02:48

Eşimle Dinlediğimiz Tek Müzik Solunum Cihazının Alarm Sesi

İzmir'de 11 yıl önce ALS teşhisi konulan ve solunum cihazıyla hayatını sürdürebilen eşini yaşama bağlamaya çalışan Ayşe Cansaran, yaptığı fedakarlıkla örnek oluyor...

Mermer Kek Tarifi 05:27

Mermer Kek Tarifi

MERMER KEK TARIFI MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 çorba kaşığı kakao yaklaşık 2 su bardağı un Hazı..

 Mandalinalı Peynirli  Pasta 06:18

Mandalinalı Peynirli Pasta

Mandalinalı peynir pastası tarifi malzemeler alt tabanı için gerekenler 1 tane yumurta 80 gr yumusak tereyagi(2 y.k kasigi) 100 gr seker(1cay bardagi) 200 gr un(1 bucuk su bardagi) 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 tane van..

Kolay Cevizli  Ev Baklavası Tarifi 17:24

Kolay Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Malzemeler 1 çay bardağı su 1 çay bardağı krema 1 tane yumurta 1 yemek kasigi sirke yarım çay bardağı eritilmiş tereyağı bir çimdik tuz yarım paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un 200 gram çekilmiş ceviz acmak..

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk’un başı eve gelen küçük misafirle derde giriyor. Haluk’un bu halleri ise en çok Meltem’i eğlendiriyor! Meltem’in eve getirdiği köpek, Haluk’un korkulu rüyası oluyor! Kö..

Şevket Naptın 00:14

Şevket Naptın

Denizde eğlenen genç kendisini telefonla videoya alan annesine şaka amaçlı taş atıyor. Ancak taş annesine denk geliyor ve Şevket fenomen oluyor.....

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mozaik Pasta Tarifi 07:45

Mozaik Pasta Tarifi

Bisküvili mozaik pasta tarifi malzemeler 2 paket bisküvi Yaklaşık 300 350 gram oluyor 1 su bardağı süt iki üç yemek kaşığı kakao 2 yemek kaşığı dolusu eritilmiş tereyağı 3 4 yemek kaşığı şeker Arzuya göre ceviz yad..

Un Kurabiyesi Tarifi 04:17

Un Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 125 gr. yumusak Tereyagi 1 tane vanilya 3 yemek kasigi misir yada bugday nisastasi 4 yemek kasigi dolusu pudra sekeri 1 su bardagi un.Kontrollü ekleyin daha fazla yada daha azda gidebilir. Hazirlanisi Butun..

Muhallebili Vişne Soslu Kemalpaşa Tatlısının Tarifi 07:28

Muhallebili Vişne Soslu Kemalpaşa Tatlısının Tarifi

malzemeler 1 paket Kemalpaşa 2 su bardağı şeker 3 su bardağı su ince bir dilim limon muhallebisi için gerekenler 5 su bardağı süt 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı hindistancevizi yarım su..

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi 04:52

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi

malzemeler 1 su bardağı Aşurelik buğday bir su bardağı haşlanmış nohut bir diş sarımsak 3 su bardağı yoğurt bir tutam taze nane Eğer yoksa 1 tatlı kaşığı dolusu Kuru nane ilave edin tuz Yeteri kadar su Hazırlanış..

Bağırsak Kanseri Nasıl Önlenir 06:33

Bağırsak Kanseri Nasıl Önlenir

Tayfun Karahasanoğlu: Her yıl 1 milyon kişi kolon kanseri oluyor...

  • NABIZ tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başlamadan Biten Yarış 00:21

Başlamadan Biten Yarış

Motosiklet ve Arabanın hız deneme yarışı, başlamasıyla bitmesi bir oluyor. Şekil şukul yapim derken rezil olmakta cabası. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kireçlenme Nasıl Oluşur 02:25

Kireçlenme Nasıl Oluşur

Ağrılar nedeniyle hareketsiz kalmak omurgalarda kireçlenmeye neden oluyor...

  • NABIZ tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samet Aybaba'nın Çılgın Gol Sevinci 00:06

Samet Aybaba'nın Çılgın Gol Sevinci

Bazı olaylar gözümüzün önünde oluyor. Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahçe,Trabzonspor bir şekilde birbiriyle kavgaya zorlanıp tartışma çıkarılırken bazı yerlerde farklı olaylar gerçekleşiyor dostlar.Az sonra son dakikalarda ..

  • JET TV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalburabastı Tarifi 05:50

Kalburabastı Tarifi

2 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket kabartmatozu Yaklasik 5 su bardagi un icine koymak icin 1 su bardagi ceviz Serbeti icin 3 su bardagi seker 3 su bardagi su Ince bir dilim limon Hazirlanisi Ilk önce serbeti..