#Ünlülerden tarkan taklidi tarkan baba oluyor

Bademli Perişan Kurabiye Tarifi 02:52

Bademli Perişan Kurabiye Tarifi

125 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 tane yumurta sarisi Yarim cay bardagindan bir parmak fazla.(70 gr seker) 2 su bardagi un(280 gr) 1 tane vanilya 100 gr kirilmis badem. Hazirlanisi Yagi,yumurtayi,vanilyayi,sekeri..

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Magnolia Tarifi 01:59

Magnolia Tarifi

Malzemeler 5 su bardağı süt 4 yemek kaşığı un 100 ml krema (yarım kutu) 3/4 su bardağı şeker Vanilya 1 yumurta 1 paket bebe bisküvisi (yulaflı diğer bisküviler de tercih edilebilir) 1 su bardağı fındık Hazırlanışı; 1.U..

Şambali Tarifi 06:40

Şambali Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 3 su bardagi irmik 1 su bardagi şeker 1 bucuk su bardagi yogurt 1 yemek kasigi silme karbonat Şerbeti icin gerekenler 5 su bardagi su 4 su bardagi seker Bir kac damla limon(benim ..

Kaydedilmiş En Büyük Sörf 00:30

Kaydedilmiş En Büyük Sörf

Bir grup sörfçü uygun dalgayı beklerken müthiş bir şey oluyor ve hiçbirinin cesaret edip içine giremediği büyük bir dalga geliyor. Sporcuların sörf tahtalarından suya atladığı o büyüleyici anları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Susuzluktan Ölmek Üzere Olan Şahin'in Suyla Hayata Dönmesi 00:49

Susuzluktan Ölmek Üzere Olan Şahin'in Suyla Hayata Dönmesi

Kaldırımda susuzluktan baygın bir şekilde duran kuşa su veren hayvansever adam bakın ne güzel bir olaya vesile oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri 03:30

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri

Hem kek tarifleri hem de tatlı tarifleri kategorisine giren nefis bir elmalı rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı oldukça da basit olan rulo pastamız kısa sürede hazırlanabilmektedir ve keki yumuşacık..

Annesiyle Gitar Çalıp Şarkı Söyleyen Ufaklık 01:04

Annesiyle Gitar Çalıp Şarkı Söyleyen Ufaklık

Sesinin güzelliğini kimden aldığı belli oluyor bence . İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi 01:30

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu POMEM alımları için yaş hesaplanırken 1 Ocak olarak hesaplanması talebiyle ilgili olarak 'Çok mürac..

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi 10:22

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi

Malzemeler Verecegim tarifi kisi sayisina göre cogaltip azaltabilirsiniz.Yani 1 yumurta 1 bardak unla yaptiginiz hamur bir kisilik cikiyor... 2 su bardagi un 2 tane yumurta 1 yemek kasigi dolusu hakiki zeytinyagi 2 tatli..

Katmer Tarifi 18:14

Katmer Tarifi

Malzemeler 5 su bardagi un 2 su bardagi su 1 tatli kasigi dolusu tuz Aralarina sürmek icinde 125 gr eritilmis tereyagi 1 cay bardagi siviyag Hazirlanisi Hamur yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip elinizle karisti..

Profiterol Tarifi 11:39

Profiterol Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 1 su bardagi su 1 su bardagi un 2 corka kasigi tereyagi(100 gr) Bir cimdik tuz 1 cay kasigi seker 3 tane yumurta (eger yumurtalariniz kücükse 4 tanede gider.ben bugün 3 tane koydum Kremasi icin 3 ..

Lüx Aracının Tekeri Patlayan Kerimcan Durmaz 01:39

Lüx Aracının Tekeri Patlayan Kerimcan Durmaz

Sosyal Medya popisi Kerimcan Durmaz'ın lüks aracının lastiği patlıyor ve sonrasında olanlar oluyor. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Soğuk Şehrine Gitmek -71° 11:28

Dünyanın En Soğuk Şehrine Gitmek -71°

Bu videoda sizinle Sibirya standartlarının bile çok üstünde, insan üstü bir soğukluğa sahip bir yere gideceğiz. Öyle ki dışarıda 15 dakikadan fazla durduğunuzda cilt yanığı ve nefes alma zorluğu gibi sağlık sorunları yaş..

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mülteci Olmak.. 01:00

Mülteci Olmak..

Savaş, açlık, işkence ve zulüm... Bu sebepler, şu anda tarihin en büyük mülteci krizine şahit olmamıza neden oluyor. Milyonlarca insan vatanını terk etmek zorunda kalarak, sığındıkları farklı coğrafyalarda yaşam mücadele..

Çilekli Rulo Pasta Tarifi 09:03

Çilekli Rulo Pasta Tarifi

5 tane Yumurta 1 Su Bardagi Seker 1 Su Bardagi Un 1 Tatli Kasigig dolusu Kabartmatozu 1 tane de Vanillia Ic Kremasi icin 1 tane Krema (Schlagsahne) 1 paket Maskarpone Icine Koymak icin istediginiz bir Meyve ben Cilek ..

Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018) 00:41

Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018)

16 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Serkan Kaya, Saba Tümer, Onur Büyüktopçu ve Şahin Irmak konuk oluyor! Beyaz Show 16 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de! Kanal D’n..

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Haluk beyazlayan saçları konusunda Dar Gömlek'ten yardım isteyince olanlar oluyor! Çocuklar Duymasın'da Haluk'un başı saçlarıyla derde giriyor. Son zamanlarda beyazların..

Hatay'ın Meşhur Kömbe Tarifi 10:08

Hatay'ın Meşhur Kömbe Tarifi

Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatinin tarifini yazacam evdede kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatinin hazirlanisi 1 tatli kasigi toz zencefil 1 tatli kasigi yenibahar 1 tatli kasigi tarcin 1 tatli kasigi toz karan..

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:18

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için pastane usulü un kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Yapımı ve hazırlama süresi oldukça kısa olan un kurabiyesi nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir her ayrıntısı bu video d..

Cansu Yegin Pahalı Ürünler Soyulabilen Slıme Maske 10:59

Cansu Yegin Pahalı Ürünler Soyulabilen Slıme Maske

Yiiine ve yine bir ürün inceleme/birlikte deneyelim videosuyla geldim.Görüntüsüyle,yapısıyla,kokusuyla herşeyiyle ilginç bi’maske bence bu! Dr. Jart’ın maskeleri genel olarak değişik oluyor zaten.:) Bu arada etkisi hızlı..

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif 07:12

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif

Selamlarr! Sivilceler büyüklü küçüklü hepimizin dönemsel dertleri oluyor. Araştırmalarım sonucu sivilceleri yok etmekte etkili üç malzemeyi bir araya getirerek müthiş bi sivilce kurutucu oluşturdum. Bu videoda da bunu si..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 04:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

2 dal pırasa 1 tane havuç 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz Yaklaşık 2 litre su (ben bunun yarısını evde olan tavuk suyumu koydum. Bu çorbada et suyu ya da tavuk suyu kullanırsanız çok daha lezzetli oluyor. Terbiyesi için ge..

Porsiyonluk Tiramisu Tarifi 07:39

Porsiyonluk Tiramisu Tarifi

Iki paket kedidili 24 tane oluyor Islatmak icin: Bir buyuk kahve bardagina nescafe bir kasik koyun icine bir kasik seker atin ve 3 yemek kasigida sut koyun.cok aci olmasin cocuklar icin. Yani kahve tadini biraz kirin.yad..

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif 07:12

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif

Selamlarr! Sivilceler büyüklü küçüklü hepimizin dönemsel dertleri oluyor. Araştırmalarım sonucu sivilceleri yok etmekte etkili üç malzemeyi bir araya getirerek müthiş bi sivilce kurutucu oluşturdum. Bu videoda da bunu si..

Hindistan'da Bayram 05:45

Hindistan'da Bayram

Merhabalar; Bayramınız Mübarek olsun gönlünüze göre bir bayram geçirirsiniz inşallah. hindistan'da bugün bayramın birinci günüydü. bayram namazına gittik onuda kısa bir video çekerek size hazırladım. bayram benim neyime ..

Herkesin İhtiyacı Olan Kılıf Üretildi Bu Kılıf Sayesinde Telefonunuz Dört Bacak Üzerine Düşecek 00:31

Herkesin İhtiyacı Olan Kılıf Üretildi Bu Kılıf Sayesinde Telefonunuz D

Telefon düşürmek oldukça sıkıntılı anlar yaşanmasına neden oluyor. Düşüşün boyutuna göre kalpteki çarpıntının da boyutu değişirken Almanya’daki Aalen Üniversitesi’nde mühendis olan Philip Frenzel, telefonları dört bacak ..

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Zeytinyağlı Enginar Tarifi 06:38

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

5 adet enginar 1 adet havuç 1 adet orta boy patates 1 adet kuru soğan 2 avuç bezelye 10 dal dereotu 1/2 su bardağı su 7 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber · ..