#Ünyeli engin yiğenoğlu

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 03:01

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

Sözler İçim dökülmez denizlere birikir Rüzgarım esmez ama diridir Ellerim ne zaman uzandıysa sana Masum gönlüm gözünde delidir Susup geçme kal biraz benimle Gurur dağları engin ama aşarız seninle Biliyorum ne desem fayd..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

Burçlar Ankara Bebesi 03:38

Burçlar Ankara Bebesi

Ankarada, Angara bebelerinin engin hoşgörüsüne ve sanat bakışına güvenerek yaptık...

  • JET TV tarafından
  • 141 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nesrin Cavadzade Neden Çirkin Erkek Seviyor 11:09

Nesrin Cavadzade Neden Çirkin Erkek Seviyor

Güzel Oyuncu Nesrin Cavadzade Magazin Burada Muhabiri Engin Aytaş’a İçini Döktü. Çirkin Erkeklerden Hoşlandığını Belirten Cavadzade, Neden Bu Tercihi Yaptığını da İçtenlikle Anlattı...

  • BETA tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ASKIMIZ BİTMESİN .... 05:02

ASKIMIZ BİTMESİN ....

Aşkımız Bitmesin. #Biriciğim.....

Feride 1971 Türk Filmi İzle 1:38:17

Feride 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Eğlence düşkünü ünlü bir cerrahın zorla evlendiği kasabalı kıza âşık oluşunu anlatır. Kemal, bir gün babasından gelen ani bir haberle kasabaya gider. Babası hayatını düzene sokacağını düşünerek Kemal’i kasabadan ..

Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle 2:08:11

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İntizar 1973 Türk Filmi İzle 1:31:45

İntizar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Matbaa işçisi bir kızla bir şoförün fakirlik yüzünden altüst olan hayatları anlatılır. Neşe, bir matbaada çalışan fakir bir kızdır. Bir nakliye firmasında şoförlük yapan Kemal, Neşe ile evlilik hayalleri kurmakt..

Yerli Joker Hüseyin Aktepe ile Bilim ve Ruh Üzerine 00:56

Yerli Joker Hüseyin Aktepe ile Bilim ve Ruh Üzerine

Daha önceleri evin içinde silahla ateş eden ve torpil patlatan Yerli Joker Hüseyin Aktepe bu seferde bilim adamları, ruh ve benzer metafizik konularında engin derin düşüncelerini izleyenler ile paylaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 372 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı 00:55

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

CHP Çoklu Baro İçin AYM'ye Başvurdu 01:47

CHP Çoklu Baro İçin AYM'ye Başvurdu

CHP, geçtiğimiz hafta Meclis'te kabul edilen çoklu baro düzenlemesini yargıya taşıdı. CHP, düzenlemenin yürürlüğünün durdurulması ve iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu. Başvuru dilekçesini yüksek mahkemeye teslim ..

Abdullah Yeşilyurt - Gül Nebi 05:11

Abdullah Yeşilyurt - Gül Nebi

Söz & Müzik: Abdullah Yeşilyurt Düzenleme: Engin Şenocak Yönetmen: Turgay Ceylaner..

Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle 1:12:44

Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Sevmediği bir kadınla evlenip sonra o kadına âşık olan bir adamın hikâyesi anlatılır. Murat, kendisine kalan mirası alabilmesi için biriyle evlenmek zorundadır. Bu yüzden avukatı onu idam mahkûmu olan bir kadın..

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle 1:44:13

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gemicinin aynı kıza âşık olması sonucu yaşadıkları olayları konu alır. Neriman bir gemi ile Avrupa seyahati yapar. Geminin süvari vekili Ömer ile ikinci çarkçı Bülent Neriman’a âşık olur. Ömer ve Büle..

Öksüz 1968 Türk Filmi İzle 1:17:32

Öksüz 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, doktor bulmak için İstanbul’a gelen evli bir çiftin başına gelenler anlatılır. Ali ile Kezban mutlu bir hayat sürerken bir sabah Kezban hastalanır. Doktora gitmek için nehrin üstündeki telden geçmeleri ..

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle 1:06:18

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, âşık olduğu adamı elde etmek için türlü oyunlar oynayan bir kadının öyküsünü konu alır. Feriha, amcasının evinde bir sığıntı gibi büyümüştür. Kuzeni Nevin’e karşı kinle dolu olan Feriha, ondan intikam alm..

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu 04:31

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu

1 Temmuz'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyon kapsamında, 'suç örgütü elebaşı' olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Adnan Oktar ve örgütüyle ilgili yeni gelişm..

  • BETA tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arka Sokaklar 558. Bölüm Fragmanı - 2 00:48

Arka Sokaklar 558. Bölüm Fragmanı - 2

Arka Sokaklar 558. Bölüm fragmanında Engin'in yanındaki sarışın kadın bir anda ekibin dikkatini cekiyor. Peki bu kadın kim? Öte yandan ekip yine zorlu bir görevle karşı karşıya kalıyor... nnArka Sokaklar yeni bölümüyle C..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gençliğim Eyvah 16. Bölüm Fragmanı 00:40

Gençliğim Eyvah 16. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Haydar Alan - Ciran 04:30

Haydar Alan - Ciran

Söz & Müzik: Nurettin Rençber Düzenleme: Engin Şenocak Yönetmen: Umut Karadağ..

Ali Baran & Kopa - Yürüdüm Gideyirum (Official Video) #alibaran #cover 2020 05:23

Ali Baran & Kopa - Yürüdüm Gideyirum (Official Video) #alibaran #cover

Cura - Vokal : Ali Baran Vokal : Kopa Gitar Mix Mastering Erhan Engin irdas Production..

Zerrin Özer-Gönül 03:38

Zerrin Özer-Gönül

Söz ve müziği Orhan Gencebay’a, düzenlemesi Esin Engin’e ait “Gönül” şarkısı Zerrin Özer’in kariyerinde önemli bir yere sahiptir...

Deniz Kayran - Yalan Oldu 04:10

Deniz Kayran - Yalan Oldu

Söz & Müzik: Ahmet Şeker Düzenleme: Engin Şenocak Yönetmen: Deniz Kayran Production By Ramis Akyol RMS Müzik..

Taraftarlardan polis memuruna sürpriz doğum günü 01:06

Taraftarlardan polis memuruna sürpriz doğum günü

TFF 2. Lig maçında AFJET Afyonspor taraftarları, statta görevli polis memuru Engin Çakın'a ilginç bir sürpriz hazırladı. Kendi aralarında kavga ediyormuş gibi yapan taraftarlar olaya müdahale eden polis memuruna doğum gü..

Hakan Durgut - Rüyalar Ülkesi 03:28

Hakan Durgut - Rüyalar Ülkesi

Hakan Durgut - Rüyalar Ülkesi Dinle RÜYALAR ÜLKESİ şarkı sözleri ile ahu gözlerinde titrek bir bakış bakışlarında bitmeen bir karakış saçlarına gecenin rengi dolanmış bembeyaz teniyle eşsiz bir kadın beni benmden a..

Gamze - Fanatik 03:36

Gamze - Fanatik

Gamze - Fanatik Dinle Şarkı Sözleri: Benle olmak zordur Aşkım sönmeyen kordur Sınırlarıma doğru bir adım atarken Bin kere düşün ! Yordum mu?Hadi söyle korktun mu? Okyanuslar gibi engin Benim gönlüm herkesten zengin İ..

Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu 10:37

Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu

Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Cansu Dere başarılı bir mankenken oyunculuğa geçiş yapmıştı. Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan Cansu Dere şimdilerde ise başarılı bir oyuncu. Özellikle Ezel, Sıla, An..

  • BETA tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vali - Sinema Filmi 1:33:01

Vali - Sinema Filmi

Filmin KonusunnVali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.nBilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 2.929 görüntüleme
  • 5 yıl önce