#Üzerine gitmek

Özel hastane parayı iade etti! 02:21

Özel hastane parayı iade etti!

İSTANBUL'DA KOVİD-19'A YAKALANAN BİR AİLE, ÖZEL BİR HASTANENİN ACİL SERVİSİNE GİTMEK ZORUNDA KALDI. 3 KİŞİYE YAKLAŞIK 2 SAATLİK TEDAVİ İÇİN TOPLAMDA 14 BİN 100 LİRALIK FATURA ÇIKTI. AVUKATLARI İŞİN PEŞİNE DÜŞTÜ. BAKIN NA..

80 ülkeyi otostopla gezdi 03:30

80 ülkeyi otostopla gezdi

TAM 80 ÜLKEYİ OTOSTOP ÇEKEREK, ÇADIRDA KALARAK GEZDİ. 27 YAŞINDAKİ ALMAN FRANÇESKA'NIN SON ROTASI TÜRKİYE OLDU. ANCAK BURADAN GİTMEK İSTEMİYOR. İŞTE TÜRKİYE SEVDALISI ALMAN GEZGİNİN ANILARI...

Otobüs şoföründen örnek davranış 01:36

Otobüs şoföründen örnek davranış

YOĞUN KARDA DIŞARIDA OTOBÜS BEKLEYENLERİN İMDADINA OTOBÜS ŞOFÖRÜ YETİŞTİ... NE VAR BUNDA DEMEYİN, ÇÜNKÜ O ŞOFÖR, GÜZERGAHININ DIŞINA ÇIKIP, YOLDA KALANLARI GİTMEK İSTEDİĞİ YERE KADAR GÖTÜRDÜ....

Polis kovaladı, onlar yakaladı 01:54

Polis kovaladı, onlar yakaladı

İKİ OTEL ÇALIŞANI....MESAİLERİ BİTTİ, EVLERİNE GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKTILAR. KOŞAN 2 KİŞİYİ GÖRÜNCE ŞÜPHELENİP YAKALADILAR. DAKİKALAR SONRA DA NE KADAR İSABETLİ BİR ŞEY YAPTIKLARINI ANLADILAR...

Helikopter nasıl düştü? 03:19

Helikopter nasıl düştü?

11 OCAĞA ATEŞ DÜŞTÜ, 83 MİLYONUN YÜREĞİ KAVRULDU DEDİK. PEKİ BU KAZA NASIL OLDU? DÜN BİNGÖL'DEN TATVAN'A GİTMEK İÇİN HAVALANAN COUGAR TİPİ HELİKOPTER NEDEN VE NASIL KAZA KIRIMA UĞRADI? İŞTE DÜN SAAT 13:55'TEN SONRA YAŞAN..

Buz Yüzünden Yerinde Sayan Gençler 00:20

Buz Yüzünden Yerinde Sayan Gençler

Arkadaşları tarafından araba ile sokağın başına bırakılan gençler, evlerine gitmek için yürümek isteyince buzlu zemin yüzünden zor anlar yaşamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ehliyetine el konulan alkollü sürücü 3 çocuk annesini hayattan kopardı 01:40

Ehliyetine el konulan alkollü sürücü 3 çocuk annesini hayattan kopardı

Antalya'da daha önce ehliyetine el konulan alkollü sürücünün kullandığı araç, çalıştığı seraya gitmek için yol kenarında yürüyen 3 çocuk annesine çarptı. Kazada anne yaşamını yitirirken, sürücü gözaltına alındı...

Medine’ye ne oldu? 02:35

Medine’ye ne oldu?

15 yaşındaki Medine Çelik ortadan kayboldu. 5 gün önce okula gitmek için evden çıktı bir daha dönmedi. Ailesi perişan vaziyette...

Brandadaki çığlık! 01:14

Brandadaki çığlık!

4 KAÇAK GÖÇMEN AVRUPAYA GİTMEK İÇİN BULGAR PLAKALI TIRIN DORSESİNE GİZLENDİ... AMA SÜRÜCÜ ROTASINI İZMİR'E ÇEVİRİNCE PLANLARI SUYA DÜŞTÜ. ÜSTÜNE BİR DE DONMA TEHLİKESİ GEÇİREN KAÇAKLAR EN SONUNDA BRANDAYI YIRTIP YARDIM İ..

Baharı beklerken kış geldi! 02:09

Baharı beklerken kış geldi!

ONLAR BAHAR GELECEK SANDI, AMA KIŞ KAPILARINI 2. KEZ ÇALDI... MUŞ’UN YUKARIYONGALI KÖYÜ 2 METREYİ AŞAN KARLA KAPLANDI... KÖYLÜLER AHIRLARINA GİTMEK İÇİN BİLE TÜNEL AÇMAK ZORUNDAYDI...

LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP! 03:35

LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP!

İzmir'in Aliağa ilçesi Çandarlı Mahallesi'nde yaşayan lise öğrencisi Buket Uslu (15), 8 Mart'ta okula gitmek için çıktığı evine bir daha dönmedi. 9 gündür kızlarından haber alamayan Uslu ailesi, Buket'in bir an önce bulu..

Evli Erkek Halı Sahaya Giderken 00:09

Evli Erkek Halı Sahaya Giderken

EVLİ ERKEKLERİN HAFTADA BİR SAATLİK OLAN ÖZGÜRLÜK ALANI HALI SAHAYA GİTMELERİ BİLE PROBLEM OLUYOR. HALI SAHAYA GİTMEK HİÇ KOLAY OLMUYOR...

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Asyalı Ailenin Rüzgar ile İmtihanı 00:23

Asyalı Ailenin Rüzgar ile İmtihanı

Aşırı rüzgarlı havada evlerine gitmek isteyen aile zor anlar yaşamış. Hatta ailenin en ufağı rüzgar nedeniyle oldukça uzaklaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kaldırımda yürürken başına inşaattan cisim düşen genç kız yaralandı 02:24

Kaldırımda yürürken başına inşaattan cisim düşen genç kız yaralandı

Denizli'de sabah saatlerinde işine gitmek üzere evinden çıkan genç kız, kaldırımda yürüdüğü esnada inşaat halindeki bir binadan başına cisim düşmesi sonucu yaralandı...

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 05:59

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı ( Ever since Istanbul is Istanbul ) Lyrics İstanbul İstanbul Olalı Söz-Müzik: Sezen Aksu Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir..

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016) 06:59

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016)

Napoli, bu kez Beşiktaş'tan puanı kopardı : 1-1 Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iki hafta önce mağlup ettiği Napoli'yi İstanbul'da konuk etti. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş, İtalyan temsil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi 01:00

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi Yeşilköy'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 16. MÜSİAD Expo Fuarı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı ve çevresinde yoğun bir trafik yaşandı..

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi 00:47

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi

İstanbul Esenyurt'ta ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki çocuk, servisi kaçırınca annesi tarafından işkenceye maruz kaldı. Elektrik Elektronik Mühendisi olan 32 yaşındaki Ebru Memiş, servisi kaçırdığı için okula da gitmek i..

  • Cowboy tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_ 05:28

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_

Sen Gidiyorsun un şarki sözleri Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim Ama hepsinden önce sen gidiyorsun Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım, sebebim gidiyor Ama hepsinden önce sen gidiyors..

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden 08:01

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden

Fundyy Kalmak Zordu Gitmek Haince Olan Sen Bilmezsin Acın Bedeni Sarar Masalardan Topladım Gönlümü Bu Sabah Mezesi Acı Şarabı Sevda Yok Yine Yok Suretin Nerde Gülüşün Bana Küsmü Sence ? Elimde Resmin Donuk ..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı 00:41

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı

Hindistan’ın batısındaki Geo eyaletinde bir yolcu uçağının kalkış sırasında pistten çıkması sonucu yaşanan kazada 15 yolcu hafif şekilde yaralandı. Mumbai’ye gitmek için 154 yolcusuyla hareket eden Jet Airways havayolla..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Sila - Sevişmeden Uyumayalım 03:26

Sila - Sevişmeden Uyumayalım

Hiç çaresi yokmuş gibi Mecbur kalanlardan mısın ? Gitmek zor mu senin için Mevcut duruma alışanlardan mısın ? Aşk yok mu sence ? Sevişmek herkesle aynı mı sence ? Kalp yok mu sence ? Hayata üşenenlerden misin send..