#Üzerine gitmek

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray'da İmzalar An Meselesi! 00:53

Galatasaray'da İmzalar An Meselesi!

Galatasaray'da transfer harekatı tekrar hız kazandı. Sarı kırmızılılar Imbula ve Feghouli transferinde sona yaklaştı. Galatasaray Stoke City'nin orta saha oyuncusu Imbula'yla anlaştı. Sarı kırmızılılar oyuncunun kulübü ..

  • OFSAYT tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ndiaye Pazarlığında Son Durum! 02:03

Ndiaye Pazarlığında Son Durum!

Yeni sezona kaliteli ve güçlü bir takım ile girmek isteyen Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar orta sahaya yapacağı transfer konusunda Badou Ndiaye ismi üzerinde odaklanırken, bu transferi so..

  • OFSAYT tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

Bunu Yapmak Zorundayız 02:24

Bunu Yapmak Zorundayız

Milli Takımımızın oyuncularından Cenk Tosun Linki kaldır , Finlandiya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kendilerinden olan büyük beklentileri karşılayamadıklarını belirten Cenk, Beklentiler büyük olunca üzüntü de bü..

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana 03:54

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana

Senle geçen günler ne çabuk bitti Dotmadım sevgilim doymadım sana Kalbimi bıraktım bedenim gitti Özlemle yazdığım bu şarkı sana Dinledikçe beni beni hatırla Üzülüp ağlama uykusuz kalma Söz aldım kuşlardan esen rüzgardan..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti 02:55

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 11-15 Ekim'de ABD'de düzenlenecek Uluslararası Para Fonu/Dünya Bankası Yıllık Toplantıları'nda, Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a hareket etti. Hazine Müste..

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

Middle Earth Shadow Of War  Official Launch Trailer 02:29

Middle Earth Shadow Of War Official Launch Trailer

Middle-earth: Shadow of War™ is the sequel to the critically-acclaimed Middle-earth: Shadow of Mordor™, winner of more than 50 industry awards—including the 2015 Game Developers Choice Awards’ Game of the Year, Outstandi..

  • BETA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti  İlk Plan 01:01

Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti İlk Plan

Fenerbahçe'nin derbi planı ve onbiri şekillenmeye başladı. Sarı lacivertliler, ezeli rakiplerinin önce pas trafiğini kesme sonra vurmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde uyguladı..

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti 01:17

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Togo’da muhalefetin anayasa değişikliğine gitmek isteyen hükümeti protesto etmek amacıyla düzenlediği protesto gösterisinde iki kişi hayatını kaybetti. Muhalefet Partisinin Genel Sekreteri Kafui Adjamagbo Johnson, başke..

Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı 01:01

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı

Japonya'da erken seçimler için oylar kullanıldı ve sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Başbakan Şinzo Abe’nin lideri olduğu Liberal Demokrat Parti büyük bir zafer kazanarak parlamentoda tek başına 465 sandalyenin en az..

Transformers 2 Yabancı Film İzle 2:30:33

Transformers 2 Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Lalelide Bir Azize Türk Filmi Hd İzle 1:21:30

Lalelide Bir Azize Türk Filmi Hd İzle

10. Orhan Arıburnu Ödülleri - 1999 Ayhan Işık Uzun Metraj Film Jüri Özel Ödülü almıştır Film, kadın ticareti yapan üç arkadaşın başından geçen bir olayı anlatır. Üç arkadaş Romanya’ya gitmek ister. Çok para kazanacakları..

  • PengoTV tarafından
  • 4.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hitman Game Of The Year Edition PS4 01:17

Hitman Game Of The Year Edition PS4

The HITMAN - Game of The Year Edition includes: - All missions & locations from the award-winning first season of HITMAN - New Patient Zero campaign - 3 new Themed Escalation Contracts - 3 new Outfits - 3 new Weapons ..

  • BETA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ala Geyik 1969 Cüneyt Arkın Mine Mutlu Türk Filmi İzle 1:29:24

Ala Geyik 1969 Cüneyt Arkın Mine Mutlu Türk Filmi İzle

Filmde, av tutkusu ile nişanlısına olan aşkı arasında kalan Halil’in hikâyesi konu edilir. Halil, geyik avlamak için sürekli köyü terk eden bir avcıdır. Ailesi ve nişanlısı Zeynep bu durumdan çok rahatsızdır. Fakat Zeyne..

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın 04:18

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları temizlemeye kalkınca gözaltına alınarak, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Eline aldığı bir bez ile Atatürk Hava..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2 (Türkçe Dublaj ) 1:18:47

Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2 (Türkçe Dublaj )

Profesör Oldman ve garip asistanı Dwight bir miti aydınlatmak için Hell House isimli bir eve gitmek zorundadırlar. Bu nedenle ilk filmden tanıdığımız dört öğrenciye ödev veren Profesör Oldman'ın asıl amacı evde yıllar ön..

  • PengoTV tarafından
  • 29.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibariye De Şaşırdı İlk Defa 2018’De Başına Geldi İnanamadı 02:11

Kibariye De Şaşırdı İlk Defa 2018’De Başına Geldi İnanamadı

Güçlü sesi ve yorumuyla sevilen sanatçı Kibariye yeni yıla girdiği Almanya’da yaşadığı yoğunluğu dile getirdi. Bir gecede dört konser veren sanatçı “Hayatımda ilk defa bu kadar yoruldum” dedi. Bir çok ünlü isim gibi ses ..

  • BETA tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Görevimiz Tatil Fragman 02:09

Görevimiz Tatil Fragman

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle 1:26:08

İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle

Konusu: Birbirlerine benzeyen bir futbolcu ile bir karpuzcunun güldürüsü. Kalecileri Bülent Amerika'ya kaçınca takımın yöneticileri, başlık parası için Almanya'ya gitmek üzereyken havaalanında karşılaştıkları ve aynı kal..

Rubinrot - Yakuz Kırmızı Türkçe Dublaj İzle 2:01:34

Rubinrot - Yakuz Kırmızı Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı 01:00

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Nazar Değmez İnşallah 1965 Türk Filmi İzle 57:31

Nazar Değmez İnşallah 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zorla evlendirilmek istenen bir kadına yardım eden iki arkadaşının hikâyesi anlatılır. Müzisyen olan Saim ve Nazım, İstanbul’a gitmek için gemi yolculuğu yaparlar. Gemide intihar etmek üzere olan Belma ..

Öksüz 1968 Türk Filmi İzle 1:17:32

Öksüz 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, doktor bulmak için İstanbul’a gelen evli bir çiftin başına gelenler anlatılır. Ali ile Kezban mutlu bir hayat sürerken bir sabah Kezban hastalanır. Doktora gitmek için nehrin üstündeki telden geçmeleri ..

Kemal Sunal - En Komik Efsane Sahneler 14:51

Kemal Sunal - En Komik Efsane Sahneler

Türk sineması'nın büyük komedi oyuncusu ve sinema oyuncularından biri olarak kabul edilen Kemal Sunal, oynadığı rollerle Türk sinemasına yeni bir soluk getirdi. Çevirdiği filmlerde genellikle saf, şanslı, iyi yürekli kar..

  • JET TV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 6 yıl önce