#Üzerine gitmek

Mabel Matiz - Sarmaşık 04:38

Mabel Matiz - Sarmaşık

Mabel Matiz - Sarmaşık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bir taht yaptım ki sana Kimsenin gücü yok yerin' almaya Kor denizden o gül dudağın Söyle şimdi kimden yana Gönlün var mı bende sarmaşık Yol mu karmaşık Her ..

Tüp Gaz Bağımlısının Çalıntı Otomobilin İçinde Özel Düzenek Kurması 02:36

Tüp Gaz Bağımlısının Çalıntı Otomobilin İçinde Özel Düzenek Kurması

Antalya'da çalıntı otomobile kurduğu düzenekle tüpten gaz çeken tüp gaz bağımlısı Gazman lakaplı E.Y., jandarmaya yakalandı. Antalya'da çaldığı araçta özel bir düzenek kurarak tüp gaz çeken bağımlı genç, otobilden şüphel..

  • JET TV tarafından
  • 297 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 8. Bölüm 2:30:27

Şampiyon 8. Bölüm

Şampiyon 8. Bölüm Özet:nnYaman, salonda illegal boks organizasyonu düzenlediği iddiası ile gözaltına alınırken, mühürlenen salon ve ekipler tarafından götürülen hocaları karşısında Kerem dahil salonda çalışan diğer çocuk..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 9. Bölüm 2:05:17

Şampiyon 9. Bölüm

Şampiyon 9. Bölüm Özet:nnDerviş Aladağlı Güneş‘in isteğini kırmaz. Fırat’ın yapacağı maçı iptal eder. Başka güne erteler. Fırat bu durum karşısında şaşkındır.nKerem babasının ölümünün asıl sorumlusunun Tansel olduğunu öğ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cyrano de Bergerac İstemem Eksik Olsun Tiradı 02:08

Cyrano de Bergerac İstemem Eksik Olsun Tiradı

Bertolt Brecht! Rüştü Asyalı 'nın muhteşem seslendirmesiyle! Ara ara açıp dinlerim Korkmak, tükenmek, bitmek… Şiir yazacak yerde eşe dosta gitmek. Dilekçeler yazarak içini ortaya dökmek? İstemem, eksik olsun! İstemem, ..

  • PengoTV tarafından
  • 239 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra 04:48

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağ ile balık yasağının kalkmasına günler kala balıkçıların hazırlıkları hızla devam ediyor. Balıkçılar, bu sezon bol miktarda palamut ve çupra yakalamayı umduklarını söyledi. Karamürsel ..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1 17:20

GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta vice city müzikleri,ngta vice city soundtrack,ngta vice city stories,ngta vice city trailer,ngta vice city remastered,ngta vice city hikayesi,ngta vice cit..

  • Emrullah tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1 17:20

GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta vice city müzikleri,ngta vice city soundtrack,ngta vice city stories,ngta vice city trailer,ngta vice city remastered,ngta vice city hikayesi,ngta vice cit..

  • Emrullah tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce
GTA VİCE CİTY - CORTEZ - BÖLÜM 2 19:31

GTA VİCE CİTY - CORTEZ - BÖLÜM 2

Discord sunucumuz: https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta vice city müzikleri,ngta vice city soundtrack,ngta vice city stories,ngta vice city trailer,ngta vice city remastered,ngta vice city hikayesi,ngta vice cit..

  • Emrullah tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık 02:43

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık

Yanacağımız Kadar Yandık şarkı sözleri ile Yok bu yolun sonu görünmüyor Arasam da çıkış yolu yok Ölümlü dünya, insan, neden hep kalır bir başına? Geçmişin acıları, dolardı gözlerime İnancım kalmadı hiç bunların düzen..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Artık Resimlerinizi Sizde Ahşaba Basabilirsiniz 29:59

Artık Resimlerinizi Sizde Ahşaba Basabilirsiniz

BİR FOTOĞRAFIN AHŞABA TRANSFERİ NASIL YAPILIR ! Normal bir siyah beyaz fotoğrafı ahşaba üzerine geçirmek için SLR Coaching kanalından arkadaşımız Mike nasıl yaptığını izliyelim...

  • TRT OKUL tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 8 yıl önce