#Üzerine gitmek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız

Beyoğlu İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Afrin provokasyonuna 'Şu anda üzerine üzerine gidiyoruz ve bu terörist öğrencileri kamera çekimlerinden bulup çıkarıp, onla..

Köy Evinde Yapılan Yıkım Çalışması 00:19

Köy Evinde Yapılan Yıkım Çalışması

Çin’de bir köy evinde yapılan yıkım çalışması sırasında, işçilerin üzerine çıktıkları kısmın çökmesi nedeniyle 2 kişi aşağı düşerken, kalaslar da şahısların üzerine devrilmiş. Şans eseri can kaybının yaşanmadığı olayın a..

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3.5 Liraya Cips mi Olur Deyip Kasiyere Saldıran Adam 00:59

3.5 Liraya Cips mi Olur Deyip Kasiyere Saldıran Adam

Diyarbakır'da bulunan bir petrol istasyonuna gelen bir adam cips fiyatının yüksek olduğu iddiası ile kasiyere saldırdı. Kendisini avukat olarak tanıtıp adının M.A. olduğunu söyleyen kişi Bir cips nasıl 3.5 lira olur di..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakkala 3 Düğme Verip 1 Şeker Alan Ufaklık 00:31

Bakkala 3 Düğme Verip 1 Şeker Alan Ufaklık

Bakkala giren sevimli ufaklığa sahibi ne vereyim diye sorması üzerine, ufaklıkta şeker istediğini parmağıyla belirtiyor, bunun üzerine ne kadar parası olduğunu soran bakkalcıya, ufaklık cebinden çıkardığı 3 düğmeyi mas..

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı 00:19

Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı

Batman'da kafeteryada tartıştığı eşinin kafasına tabanca dayayarak rehin alan kişi, ikna çabaları sonucu polise teslim oldu. Kent merkezinde bir alışveriş merkezinde kafeteryada oturan çift arasında henüz belirlenemeyen ..

Murat Boz'un Yeni Arabası Göz Kamaştırdı 00:46

Murat Boz'un Yeni Arabası Göz Kamaştırdı

Murat Boz Ve Aslı Enver Çifti Yemek Çıkışı Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Murat Boz'un Yeni Arabası Dikkatleri Üzerine Çekti...

  • BETA tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünyanın konuştuğu 'tokalaşma krizi'nin aslı ortaya çıktı! 00:15

Dünyanın konuştuğu 'tokalaşma krizi'nin aslı ortaya çıktı!

Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zaid, Umman Sultanı Kabus bin Said'in vefatı üzerine gelen yeni Sultan Heysem bin Tarık bin Teymur el Said'i ziyaret etti. Ziyarete, tokalaşma krizi damga vurdu ancak..

Evin çatısına otomobil Düştü 01:09

Evin çatısına otomobil Düştü

Ümraniye'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bir evin üzerine uçtu. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, ev sahibi Beycan Söğüt ?Bu evin üzerine düşen 4. araç, bir an önce yetkililerin önlem alma..

  • Serkan Ay tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çorum'da Güldüren Maske Diyaloğu 01:14

Çorum'da Güldüren Maske Diyaloğu

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs ile mücadele kapsamında Çorum’da maske denetimi yapıldı.Gazi Caddesi'nde denetim yapan polis ekipleri, maskesiz gezen bir kadını durdurarak maske takması için uyarıda bulunarak..

  • PengoTV tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Davullu zurnalı düğüne polis müdahalesi 01:40

Davullu zurnalı düğüne polis müdahalesi

Arnavutköy'de site içinde gerçekleştirilen davullu zurnalı düğüne polis müdahale ederek durdu. Polis ekipleri, düğün sahipleri hakkında cezai işlem yaptı. Arnavutköy'de bulunan sitede davullu zurnalı düğün yapıldığı v..

Otobüste -maskeni tak- kavgası! 01:16

Otobüste -maskeni tak- kavgası!

İstanbul Başakşehir'de özel halk otobüsüne maskesiz binen karı koca yolcuların tepkisiyle karşılaştı. Maske takamamak için direnen çift daha sonra maskelerini taksada araçtan inmek zorunda kaldı. Maskeni tak tartışması ..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu 04:04

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu AK Parti Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik'in 1 Kasım seçimlerine yönelik hazırladığı 'PKK'nın Türk-Kürt ayrımı yapmadan öldürdüğünü' anlatan ve 'kardeşlik vurgusu' yapan kl..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Cumhuriyet Gazetesi Önünde Böyle Nöbet Tuttular 02:59

Cumhuriyet Gazetesi Önünde Böyle Nöbet Tuttular

Cumhuriyet Gazetesi Önünde Böyle Nöbet Tuttular YÖNETİCİ ve yazarları gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi önünde bazı vatandaşlar sabaha kadar nöbet tuttu. Nöbet tutan vatandaşların bazılarının, gazetenin girişinde bat..

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Kuzucuk Boya 03:32

Kuzucuk Boya

Çiftlikte sabah olmuştur, kuzucuğun saati çalar, kuzucuk uyanmak istemez, bu yüzden saati camdan fırlatır. Saat camın önünde uyuyan horoza çarpar ve horoz sinirlenir. Camdan içeri uzanıp var gücüyle öterek kuzucuğu uyand..

  • ÇocukTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Doğum Günü 04:37

Kuzucuk Doğum Günü

Horoz kendisi için bir pasta yapmıştır, dışarıdaki masaya koyduğu pastasını süslüyordur. Bu sırada Kuzucuk uyanır ve takvimden bir yaprak kopartır. Doğum gününe az kalmış olduğunu fark eder ve biraz şımarıklık yapıp, tak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Defansa Yardım Eden Taraftar 00:13

Defansa Yardım Eden Taraftar

Dinamo Kiev - Porto Karşılaşmasında, karşılaşmanın son anlarına 0-0 girilirken evsahibi takım baskısını arttırmış ve Porto takımını bunaltmaya başlamıştı. Dakikalar 90 1'i gösterdiğinde Kiev'li futbolcular Porto ceza sah..

  • Cowboy tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Koç - Kurşun 03:17

Onur Koç - Kurşun

Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var Olmazsa olmazımsın Göz yaşım yaralarımsın..

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. 02:12

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti.

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde saatlerdir otobüs gelmemesi üzerine vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan otobüs..

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar 00:44

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar Esenyurt'ta bir imalathanede çöplerden toplanan ekmeklerin kurutularak un haline getirildiği ve pasta, ekmek gibi unlu mamuller yapılmak üzere pastahanelere satıldığı tes..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..