#Üzerine gitmek

Uyuyan Adamın Ağzına Burnuna Köpek Maması Sokmak 01:07

Uyuyan Adamın Ağzına Burnuna Köpek Maması Sokmak

Ölü gibi uyuyan arkadaşlarına şaka yapan zalimler, arkadaşlarının ağzına ve burnuna köpek maması tıkıp üzerine köpeği salıyorlar. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.477 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD'yi Protesto İçin On Bin Dolar Yakan Emlakçı 01:40

ABD'yi Protesto İçin On Bin Dolar Yakan Emlakçı

Tekirdağ'da bulunan Perta Emlağın sahibi Türkiye üzerine oynanan oyunları bozmak için on bin dolar (büyük ihtimal sahte) yakarak şov yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dacia Duster 1.5 DCi 4x4 Test Sürüşü 21:36

Dacia Duster 1.5 DCi 4x4 Test Sürüşü

Dacia Duster yenilenen hali ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kullanıcı geri dönüşlerinin sonucunda iç ve dış mekanda iyileştirmeler yapılmış ve bizce gayet güzel olmuş. Yeni Duster için siz neler düşünüyorsunuz ..

  • BETA tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fetö Teröristlerini Öğretmen Maskesiyle Kaçırmış 01:00

Fetö Teröristlerini Öğretmen Maskesiyle Kaçırmış

Son dönemlerde yurt içinde ve yurt dışında başta MİT olmak üzere güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla darbe üzerine darbe yiyen FETÖ'nün 'öğretmen' oyunu da çöküyor. Gittikleri ülkelerde kağıt üzerinde 'öğretmen' olan bu..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt 00:24

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt MHP Genel Başkanı Bahçeli, bir basın mensubunun FETÖ'yle ilgili sorusuna tokat gibi yanıt verdi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı ko..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..

Tereyağlı Erişte Tarifi 01:22

Tereyağlı Erişte Tarifi

Tereyağlı erişte 1.Uygun bir tencereye 3 yemek kaşığı tereyağı ve 1 yemek kaşığı sıvı yağ alınır, 2.Tereyağı eridikten sonra 3 su bardağı erişte tencereye eklenir ve eriştelerin rengi dönene kadar kavrulur. 3.Kavrulan er..

Bir Maganda Kolay Yetişmiyor 00:57

Bir Maganda Kolay Yetişmiyor

Kendi halinde giden bir aracın kamerasına, o sıralarda drift denemesi yapan bir magandanın aracı takılıyor. Etrafa verebileceği zarara aldırmadan deneme üzerine deneme yapan maganda, kaydedildiğini anlayınca topuklayıp k..

  • JET TV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şekerpare Tarifi 02:54

Şekerpare Tarifi

Şekerpare Tarifi için Malzemeler; 250 gr tuzsuz tereyağ 2 çay bardağı irmik 2 yumurta (1 sarısı üzerine sürülecek) yarım çay kaşığı kabartma tozu yarım çay kaşığı karbonat 1. 5 çay bardağı pudra şekeri 1 vanilya 3 su bar..

Saniye Farkla Ölümden Böyle Kurtuldu 00:30

Saniye Farkla Ölümden Böyle Kurtuldu

Kahramanmaraş'ta bir apartmanın üst katlarından düşen beton parçaları az kalsın yoldan geçen yayaların üzerine düşüyordu. Beton parçalarının düştüğü anda kaldırımdan geçen yayalar, saniyelerle ölümden kurtuldu...

Arıları Baş Tacı Yapan Yurdum İnsanı 01:10

Arıları Baş Tacı Yapan Yurdum İnsanı

Kıbrıs'ta yaşayan Mersinli 41 yaşındaki Yılmaz Şahin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı arı şovunu izleyenler hayretler içerisinde kalıyor. Eline topladığı arıları başının üzerine koyan Şahin, sakın böyle bir şova kalk..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural Oyuncusu Semih Güler'in Boğazını Sıktı 00:28

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural Oyuncusu Semih Güler'in Bo

Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında Eskişehirspor ile Samsunspor'u kozlarını Eskişehir'de paylaşırken, mücadelede ilginç anlar yaşandı. Eskişehirspor ve Samsunsporlu futbolcular arasında çıkan gerginliğin yatışmaması üzer..

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare Tarifi 05:55

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare Tarifi

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare için malzemeler (bardak ölçüsü 250ml) 125gr. tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 2 yumurta (1 sarısı üzerine) yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağında 2 parmak eksik irmik (200ml) yaklaşı..

Adıyaman'ın Bukalemun Kişiliği  Cesi Dayı 05:18

Adıyaman'ın Bukalemun Kişiliği Cesi Dayı

Adıyaman'da yaşayan ve yaşamı boyunca rengarenk takım elbise giyen ve gittiği her yerde dikkatleri üzerine çeken Ahmet Nalbant (Cesi Dayı) hayatı renkli yaşıyor...

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama 00:40

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama Gözaltına Alınan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aydın Engin, Sağlık Kontrolünden Geçirildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aydın Engin, sağlık kontrolü..

Alman Çoban Köpeğinin Koruma İçgüdüsü 00:33

Alman Çoban Köpeğinin Koruma İçgüdüsü

Babası tarafından bebeğe yönelik yapılan şiddeti fark eden alman çoban köpeği, babanın kolunu tutarak ve bebeğin üzerine kapanarak şiddeti engellemeye çalışmış...

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Türkiye Erken Seçime Gidiyor 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Türkiye Erken Seçime Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçeli'nin erken seçim çağrısı üzerine gerçekleşen görüşmenin ardından 24 Haziran'da erken seçim olacağını açıkladı...

Başına Balyoz Düşürme Şakası 01:16

Başına Balyoz Düşürme Şakası

İnsanların üzerine balyoz atma şakasını izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ'cü Adil Öksüz'le İlgili Önemli Açıklama 00:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ'cü Adil Öksüz'le İlgili Önemli Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'cü Adil Öksüz'ün sorulması üzerine, “Son bilgilere kendisinin burada hangi ülkede olduğunu söylemem uygun olmaz. Ama iz sürüyoruz. Bazı bağlantılar kurulmuş vaziyette” dedi...

Gazzeli Engelli Kardeşlerin Hayali Gerçek Olacak 01:56

Gazzeli Engelli Kardeşlerin Hayali Gerçek Olacak

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın daveti üzerine Türkiye'ye getirilen Gazzeli engelli Şerif kardeşler, Ankara'da tedavi altına alındı...

Açlık ve Susuzluk - Dost Derneği 00:42

Açlık ve Susuzluk - Dost Derneği

Esenyurt’tan ihbar üzerine kliniğe kaldırdığımız bu yavrumuzun açlık ve susuzluktan biten böbreği ve karaciğeri daha fazla dayanamadı. Sadece İstanbul’daki restaurant ve evlerin yiyecek artıkları bütün Marmara Bölgesind..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Balatlı Oğlanın Tedavi Süreci - Dost Derneği 00:50

Balatlı Oğlanın Tedavi Süreci - Dost Derneği

Balatlı Oğlanın Tedavi Süreci - Dost Derneği Balattan ihbar üzerine kliniğe kaldırdığımız sokak kedimizin tedavisi devam ediyor. Yaklaşık 1 haftadır klinikte olan oğlumuzun şu anki halini dostlarımıza da moral olsun di..

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 6 yıl önce
57. Alay Türk Milletinin Kalbinde 01:23

57. Alay Türk Milletinin Kalbinde

Gelibolu Yarımadası'nda canlarını ortaya koyarak düşmanın üzerine yürüyen ve adını tarihe kahraman birlik olarak altın harflerle yazdıran 19. Tümen'e bağlı 57. Piyade Alayı, Türk milletinin kalbinde yaşıyor...