#Üzerine gitmek

Sıvı Yağlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 01:39

Sıvı Yağlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

1 su bardağı Sıvı Yağ, 1/2 su bardağı oda sıcaklığında su, 1 yumurta (sarısı üzerine sürmek için kullanılacak), 1 tatlı kaşığı Tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı mahlep (opsiyonel), 3..

Başbakan Yıldırım'dan AP'ye 'Kırmızı Çizgi' Tepkisi 04:36

Başbakan Yıldırım'dan AP'ye 'Kırmızı Çizgi' Tepkisi

Başbakan Yıldırım'dan AP'ye 'Kırmızı Çizgi' Tepkisi Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyona İfade özgürlüğüne ilişkin kırmızı çizginin bir kez daha geçilmesi anlamına geliyor sözleriyle tepk..

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı 01:14

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı Arnavutluk Eğitim Bakanlığı, ülkedeki FETÖ bağlantılı okullara, Tiran Büyükelçiliği'nin onayı olmadan Türk bayrağı gibi Türkiye'ye ait sembolleri kullan..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Chp'li Aykut Erdoğdu Şaşırdı Allah'ın Oğlu Gelse Alamaz 00:22

Chp'li Aykut Erdoğdu Şaşırdı Allah'ın Oğlu Gelse Alamaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, katıldığı bir televizyon programında skandal ifadeler kullandı. Erdoğdu, sandık güvenliği ile ilgili konuşurken bir anda 'Biz o sandığı alalım Allah'ın oğlu gelip bizden onu ala..

Radyoterapi Hastaya Acı Veren Bir Uygulama Mı 01:16

Radyoterapi Hastaya Acı Veren Bir Uygulama Mı

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'a katılan Doç. Dr. Uğur Selek radyoterapinin hastaya acı veren bir uygulama olduğuna dair söylenen sözlerin üzerine detaylı bilgilendirme yaptı...

  • NABIZ tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sigortadan Para Almak İçin Arabanın Önüne Kendini Atan Kadın 00:23

Sigortadan Para Almak İçin Arabanın Önüne Kendini Atan Kadın

Hong Kong’da araç içi kamerasından kaydedilen görüntülerde, bir sürücü seyir halindeyken yaya geçidini görünce yavaşlamış. Ancak aracın durduğunu gören kadın ise arabaya doğru koştuktan sonra üzerine atlayıp yere düşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vinci Kendine Salıncak Yapan Adanalı 00:36

Vinci Kendine Salıncak Yapan Adanalı

Adana’da vince bağlanan halatının üzerine salıncak gibi oturarak metrelerce yüksekliğe çıkan işçi, yürekleri ağza getirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turabi'den Mustafa Kemal'e Tepki Senin Yakana Yapışırdım 57. Bölüm Survivor 2018 07:30

Turabi'den Mustafa Kemal'e Tepki Senin Yakana Yapışırdım 57. Bölüm Sur

Mustafa Kemal'in dünkü oyunda Elif'le olan tartışması üzerine konuşan Turabi, takım arkadaşına tepki gösterirken dikkat çeken ifadeler kullandı...

  • BETA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hollanda Polisine Türkçe Küfür Kombo 02:03

Hollanda Polisine Türkçe Küfür Kombo

Hollanda'da bir Turk vatandasi 170 km ile gittigi icin ehliyeti alinmak isteniyor. Amcam, zaten şahane aksanıyla göz doldururken üzerine türkçe küfürlerle şahane cila çakıyor...

  • JET TV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu 00:30

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu İran Enerji Bakan Yardımcısı Huşeng Felahetiyan, İran'ın Türkiye'ye yaptığı elektrik ihracatının borç nedeniyle durdurulduğunu söyledi. İran Enerji Bakan Yardımcısı Huşeng Fe..

Tamirciyi Beğenmeyip Tavsiye Edeni Öldüren Adam 01:17

Tamirciyi Beğenmeyip Tavsiye Edeni Öldüren Adam

Antalya'da gerçekleşen olayda, oto tamirci tavsiyesi nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti. Meslektaşının tavsiyesi üzerine aracını götürdüğü tamirciden memnun kalmayan kişi o tamirciyi kendisine öneren adamı öldürdü!..

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Kemal Anıl'a Çarptığı Anı Anlattı Karambolde 59. Bölüm Survivor 2018 01:42

Mustafa Kemal Anıl'a Çarptığı Anı Anlattı Karambolde 59. Bölüm Survivo

Ada konseyinde Acun Ilıcalı'nın sorusu üzerine Mustafa Kemal, oyun sonrası Anıl'a çarptığı anı anlattı....

  • BETA tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elmalı Rulo Pasta Tarifi 03:21

Elmalı Rulo Pasta Tarifi

Elmalı Rulo Pasta / Kek için malzemeler: 4 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker 1 ufak çay bardağı süt 1buçuk su bardağı + 1 yemek kaşığı un 1er paket vanilya ve kabartma tozu elmalı harç için: 4-5 adet elma yarım ..

Ispanaklı Kek Tarifi 03:57

Ispanaklı Kek Tarifi

Ispanaklı Kek İçin Malzemeler: ıspanak püresi için: 15 yaprak kadar koyu yeşil ıspanak (saplarını kullanmayın) 2 yemek kaşığı tozşeker 2-3 yemek kaşığı su el blenderı veya ufak hazneli mutfak robotu (daha iyi püre yapabi..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Jalebi Tatlısı Tarifi 03:52

Jalebi Tatlısı Tarifi

Jalebi Tatlısı için malzemeler: 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı pirinç unu 1 yemek kaşığı yoğurt 1 silme çay kaşığı zerdeçal yarım çay kaşığı kabartma tozu yarı msu bardağı + 2 yemek kaşığı su Jalebi tatlısı şerbeti için:..

Açma Tarifi 04:28

Açma Tarifi

Mayalı Açma Tarifi için malzemeler: 1 su bardağı su 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kuru maya veya 1 paket yaşmaya 4 yemek kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığı tuz 7-9 su bardağı arası un (kontrollü ekleyi..

Kıymalı Kol Böreği Tarifi 03:20

Kıymalı Kol Böreği Tarifi

İşte Kıymalı Kol Böreği için malzemeler: Sosu için: 3 yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ (zeytinyağı, mısırözü gibi) 1 su bardağı süt (yufkalar çok kuru ise biraz daha ekleyin) Bir tutam tuz Kıymalı harç..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nisan Ayının En Komik Yavru Kedi Kaza Videoları  Komik Kediler 2018 10:24

Nisan Ayının En Komik Yavru Kedi Kaza Videoları Komik Kediler 2018

Nisan Ayının En Komik Yavru Kedi Kaza Videoları ? Komik Kediler 2018 içinde; kafasını sallarken düşen kedi, kapıya neden atladığını bilmediğimiz kedi, sahibi eğilince üzerine atlayan kedi, oyuncak ipi yakalamaya çalışırk..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolay Çilekli Kek Tarifi  Meyveli Kek Nasıl Yapılır 02:21

Kolay Çilekli Kek Tarifi Meyveli Kek Nasıl Yapılır

Çilekli Kek Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 100 gr oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı 1 su bardağından bir parmak eksik pudra şekeri 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerine: 8-10 ..

Hayran Buluşmasına Kimse Gelmeyince Ağlayan Çocuk 01:28

Hayran Buluşmasına Kimse Gelmeyince Ağlayan Çocuk

Alina isimli minik YouTuber, hayranlarıyla buluşmak için bir organizasyon düzenledi. Ancak yorumlarda geleceğini söyleyen kimse Alina ile buluşmaya gitmemiş. Yaklaşık 6 ay önce gerçekleşen olay üzerine bir video yayınlay..

  • JET TV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Derste Uyuklayan Öğrenciyi Uyandırmaya Çalışan Öğretmen 00:59

Derste Uyuklayan Öğrenciyi Uyandırmaya Çalışan Öğretmen

Amerika Birleşik Devletleri Güney Karolina'da bulunan bir öğretmenin skandal görüntüsü olay oldu. Derste uyuklayan öğrenciyi ayıltmak için sıranın üzerine çıkan öğretmen, ayağıyla öğrenciyi itmiş ve saçlarından çekmiş. O..

  • JET TV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Armutlu Parça Çikolatalı Topkek Muffin Tarifi 05:14

Armutlu Parça Çikolatalı Topkek Muffin Tarifi

Malzemeler: 120gr. Tereyağı Yarım bardak + 2 yemek kaşığı tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez (üzüm keçiboynuzu farketmez) 2 yumurta Yarım su bardağı süt 1 bardak un 1 bardak tam buğday unu 1er silme tatlı kaşığı tarçın v..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor 01:17

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor Fırat Kalkanı Hareketi’nin 76'ncı gününde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş desteğiyle Özgür Suriye Ordusu'nun Suriye içlerinde ilerleyişi sürüyor. Özgür Suriye Ordusu'nun S..

Mor Lahana Turşusu Tarifi 02:05

Mor Lahana Turşusu Tarifi

Mor lahana tuşusu için malzemeler: (2 adet 1er litrelik kavanoz için) Yaklaşık 1 büyük veya 2 ufak mor lahana 1 su bardağı üzüm sirkesi yaklaşık yarım su bardağı su 1 yemek kaşığı kaya tuzu + 1 tatlı kaşığı ovmak için 1 ..