#Üzerine gitmek

Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 02:54

Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 adet soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1-2 adet havuç 1 orta boy patates 2 diş sarımsak 1 silme yemek kaşığı un 1 su bardağı kırmızı mercimek yaklaşık 5-6 su bardağı kaynamış sıcak su veya et/t..

Bayraktar TB2 SİHA Hedefi Tam On İkiden Vurdu 00:15

Bayraktar TB2 SİHA Hedefi Tam On İkiden Vurdu

Yerli ve milli imkanlarla yapılan Bayraktar TB2 SİHA, Efes 2018 Tatbikatı'nda hedefleri tam isabetle vurarak dikkatleri üzerine çekti...

Yahudilerin Fare Korkusu 00:59

Yahudilerin Fare Korkusu

Ortada bir fare, etrafında yahudiler. Fare yahudi grubun üzerine gelince ortalık toz duman oluyor ...Fare belki de onlardan çok korkmuştur...

  • JET TV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolay El Açması Muska Börek Tarifi 05:37

Kolay El Açması Muska Börek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 2 yemek dolusu kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı sirke 1 silme tatlı kaşığı tuz yarım paket kabartma tozu yaklaşık 3 su bardağına yakın un (hepsini birde..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇ 10:29

Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇

Galip beyin önerisiyle Mine ve Müge gazetecilik yapmak için harekete geçerler. Ama gazetecilik hakkında hiç bilgileri yoktur. Önce babaları, daha sonra anneleri ile ilgili haberler yaparlar. Daha çok haber toplamak ve ya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Piknik 03:52

Kuzucuk Piknik

Kuzucuk piknik yapmak için sepetini alıp gelmiştir. Ancak rüzgar örtüsünü sermesine bir türlü izin vermez, kuzucuk da bir süre bununla uğraşsa da örtüsünü sermeyi başarır. Sonra piknik yapmaya başlar. Radyosunu çıkartır ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Scooter 03:52

Kuzucuk Scooter

Kuzucuk scooterle gezerken çıkan rüzgar şapkasını uçurur. Bu sırada yüzüne bir kağıt yapışır ve dengesini kaybedip düşer. Kağıda sinirlendiği anda, kağıdın üzerindeki uçurtmayı görür ve kendisine uçurtma yapar. Uçurtması..

  • ÇocukTV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tek Tek Sarmadan Kolay Üçgen Börek Tarifi 03:56

Tek Tek Sarmadan Kolay Üçgen Börek Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine akı peynirli harca) peynirli harç için: yaklaşık 2 kase kadar karışık beyaz peynir, kaşar peyniri r..

Tiramisu (Kedidilli) Nasıl Yapılır 05:21

Tiramisu (Kedidilli) Nasıl Yapılır

1 paket veya biraz daha fazla kedidili bisküvisi kreması için: 2 su bardağı süt 2 yumurta sarısı yarım su badağı tozşeker 2 yemek kaşığı hafif tepeleme nişasta yarım paket labne peyniri yarım paket süt kreması 1 paket k..

Evlerinde Gizemli Olaylarla Karşılaşan Aile 00:57

Evlerinde Gizemli Olaylarla Karşılaşan Aile

İngiltere'de oğullarıyla beraber yaşayan Robert ve Pauline çifti, evlerinde meydana gelen tuhaf olaylar üzerine odalara gizli kamera yerleştirerek açıklanamayan paranormal olayları kayda aldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yalancı Kestane Şekeri Tarifi 04:14

Yalancı Kestane Şekeri Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağından biraz fazla kuru fasülye (haşlanmış olarak yaklaşık 2 su bardağı) 1 su bardağı veya biraz daha az tozşeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı dolusu yumuşak tereyağı 1 tatlı kaşığı dolusu kabartma to..

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Kuzucuk Tornet Yarışı 03:10

Kuzucuk Tornet Yarışı

Horoz, Kuzucuk ve kaplumbağa kendilerine yaptıkları tornetlerle yarışacaklardır. Yarış başlar, horoz ve kuzucuk düşer. Kaplumbağa en önde başlar. Horoz çeşitli hileler yaparak arkadaşlarını saf dışı bırakmaya çalışır ama..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bütün Çiçek Poğaça Tarifi 02:17

Bütün Çiçek Poğaça Tarifi

Puf Poğaça hamuru için malzemeler: 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı su 2 yumurta (sarıları üzerine ayrılacak) 1 paket yaş maya veya 1 paket instant maya 1 silme yemek kaşığı tuz 1 silme yemek kaşığı to..

Ölümden Böyle Kaçtılar 00:30

Ölümden Böyle Kaçtılar

İki polis durdurdukları otomobildeki kişilerle yol kenarında konuşurken, aydınlatma direğinin üzerlerine düştüğünü fark edince kaçarak canlarını kurtardılar. Görüntülerde polisler durdurdukları araçtaki iki kişiyle yol k..

İsrail Gazetecilere Drone İle Saldırdı 00:51

İsrail Gazetecilere Drone İle Saldırdı

İsrail ordusu Gazze sınırında olayları görüntüleyen gazetecilerin üzerine İnsansız Hava Araçlarıyla (İHA) göz yaşartıcı gaz attı...

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi 04:18

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi

Dalyan Köfte için malzemeler: 500gr. Orta yağlı kıyma 1 büyük boy soğan 1 yumurta 1 iri tutam maydanoz tuz karabiber arzuya göre kimyon içine 4 5 adet katı haşlanmış yumurta 1'er ufak kase haşlanmış bezelye ve küp havuç..

Yayla Çorbası Nasıl Yapılır 03:16

Yayla Çorbası Nasıl Yapılır

Malzemeler: Yarım su bardağı kırıklı veya normal pirinç yaklaşık 3 su bardağı su 1 yumurta 1 su bardağı kadar tatlı katıca yoğurt 1 yemek kaşığı tepeleme un yeterince sıcak kaynamış su 1 tatlı kaşığı veya damak tadınıza ..

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Susamlı Çubuk Kraker Tarifi 02:43

Susamlı Çubuk Kraker Tarifi

MALZEMELER 2 adet yumurta (akları üzerine sürülmek üzere ayrılacak), 200 g soğuk tereyağı, 2 yemek kaşığı koyu kıvamlı yoğurt, 3 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı mahlep, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Üze..

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın 00:54

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın

İngiltere'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görebilmek isteyen Türk vatandaşları, Türk bayraklarıyla caddelere indi. Ülkede yaşayan terör örgütü yandaşları da protesto için bölgeye gitti. Bu sırada ellerinde Türk b..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

İstanbul’da Film Sahnelerini Aratmayan Çatışma 01:39

İstanbul’da Film Sahnelerini Aratmayan Çatışma

İstanbul Kartal'da kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce bir kafede oturan şahısların üzerine ateş açıldı. Kafedekilerin de saldırganlara silahla ateş açarak karşılık verdiği olayda bir kişi yaralanırken çatışma an..

İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet 05:13

İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve bir grup imam hatip lisesi öğrencisi, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi, Rize mitingindeki sözleri üzerine imam hatip liselerini ziyaret etmeye da..

Oruç Tutan Öğrencinin İftar Hayali- 'Eşeğin Saman Yediği Gibi Ekmek Yiyeceğim' 00:37

Oruç Tutan Öğrencinin İftar Hayali- 'Eşeğin Saman Yediği Gibi Ekmek Yi

Öğretmenin oruç tutan öğrencisine iftarda ne yapacaksın sorusu üzerine çok acıkan ufaklığın yüzünüzde kocaman bir gülümseme oluşturacak cevabını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Su Borusuyla Klima Yapan Dolmuş Şoförü 02:39

Su Borusuyla Klima Yapan Dolmuş Şoförü

Adana'da bir dolmuş şoförü, klimanın en arkadaki koltuklara etki etmemesi üzerine, 4-5 bin lira masraf çıkaracak sistemi su borusuyla 20 liraya mal etti...

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Piton Yılanının Üstüne Binerek Trencilik Oynayan Ufaklıklar 00:26

Piton Yılanının Üstüne Binerek Trencilik Oynayan Ufaklıklar

Devasa piton yılanından korkmayı bir kenara bırakın onu oyun aracı olarak kullanıyor bu ufaklıklar. Ağır ağır ilerleyen yılanın üzerine oturup, yılanı tren niyetine kullanan ufaklıkların o anları...

  • JET TV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..