#Üzerine gitmek

Sarı Taksi Terörü Kamerada 02:11

Sarı Taksi Terörü Kamerada

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çağrı üzerine içerisinde kadınların da olduğu yolcuları aracına alan UBER sürücüsü ve yolcuları, taksici bir grup tarafından yolu kesilerek tekme ve yumrukla darp edildi. Dehşet anları cep te..

Cepli Poğaça & Sandviç Poğaça Nasıl Yapılır 04:11

Cepli Poğaça & Sandviç Poğaça Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzerine) 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 buçuk çay bardağı ılık süt yaklaşık 3-4 su bardağı un (yarısı veya tamamı tam buğday unu olabilir) 1 tatlı kaşığı toz veya instant maya ..

Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır 05:03

Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır

Çikolata Soslu Cheesecake için Malzemeler: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi yaklaşık 2buçuk yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı kakao üzerine: 2 paket beyaz krempeynir 1 su bardağı tozşeker yarım paket süt kreması 3 yumurt..

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında 01:23

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atal

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında Hakkında gözaltı kararı bulunan Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Almanya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gözaltına al..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Uyuşturucu Satıcılarından Şaşırtan Düzenek 00:33

Uyuşturucu Satıcılarından Şaşırtan Düzenek

Sultangazi'de uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine durdurulan bir otomobildeki düzenek polisi bile şaşırttı...

Kuşlar Bedavadan Yolculuk Yapıyor 00:06

Kuşlar Bedavadan Yolculuk Yapıyor

Geminin üzerine tüneyen kuşlar bedavadan yolculuk yapıyorlar...

  • mızmız tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Brezilyalı Soygunculardan Modern Yöntem 00:56

Brezilyalı Soygunculardan Modern Yöntem

Brezilya'da, sokakta yürüyen insanların üzerine arabalarının içerisinden silah doğrultarak çantalarını çalan soyguncuların yöntemi dikkat çekiyor...

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı 10:03

Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı

Gerekli Malzemeler: 1 kilo kuzu kusbasi et 1 adet kirmizi dolma biber 1 adet yesil dolma biber 1 adet sari dolmabiber Kücük bir kase arpacik sogan kücük bir kase ceri domatesi 2 dis sarimsak tuz, karabiber, pulbiberi, ke..

Ağda İle Göğüs Kıllarını Aldıran Urfalı Emin Ağa 01:37

Ağda İle Göğüs Kıllarını Aldıran Urfalı Emin Ağa

Emin Ağa ismiyle sosyal medyada çeşitli paylaşımlarda bulunarak binlerce takipçiye ulaşan Şanlıurfalı isim, son olarak yaptırdığı ağda ile dikkatleri üzerine çekti. Göğüs kıllarının ağda yöntemi ile alınmasını videoya çe..

  • JET TV tarafından
  • 1.365 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı 02:19

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen Trump karşıtı protestolarda 185 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. ABD'de salı günü gerçekleştirilen başkanlık se..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Şüpheli Çantaya Müdahale Eden Çılgın Adam 00:38

Şüpheli Çantaya Müdahale Eden Çılgın Adam

ABD'de bir restoranın önündeki sahipsiz çantanın içinde bomba olabileceği üzerine yoğunlaşan polisler etrafı güvenlik çemberine aldıktan sonra bomba imha ekiplerini beklemeye başladılar. Gelen bomba imha ekipleri ise şüp..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Kalbi Duran Kuş Kalp Masajı İle Hayata Geri Döndü 00:36

Kalbi Duran Kuş Kalp Masajı İle Hayata Geri Döndü

ABD'nin Maryland eyaletinde yaşayan kadın kuşun kalp atışlarının yavaşlaması ve bir süre sonra nefesinin kesilmesi üzerine kalp masajı yapmaya başlamış. Kalp masajının nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgi sahibi ola..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi 08:31

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi

Baklava icin gerekli Malzemeler: Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 adet yumurta 1 cay kasigi tuz 2 yemek kasigi Siviyag 1 Su bardagi ilik su Alabildigi kadar un Ic malzemesi: Istege göre cekilmis Hindistancevizi Ayriyete..

Hatay'da 2 Metrelik Alana Yağan İlginç Yağmur 01:13

Hatay'da 2 Metrelik Alana Yağan İlginç Yağmur

Hatay'da yağan yağmur ilginç anlara sahne oldu. Akşam saatlerinde cadde üzerine yağan yağmur sadece 2 metrelik alana yağdı. İşte o anlar.....

  • JET TV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri 01:59

280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri

Uzun menzilli karadan karaya silah sistemi olan Bora füzesi ise 280 kilometre azami menzile sahip bulunuyor. Gece ve gündüz, her türlü hava ve arazi şartlarında görev yapabilen sistem, yüksek öncelikli hedefler üzerine y..

AK Parti Bayrağını İndirmek İçin Direğe Tırmanan Kadın 01:31

AK Parti Bayrağını İndirmek İçin Direğe Tırmanan Kadın

İstanbul Küçükçekmece'de AK Parti bayrağını hazmedemeyen bir kadın bayrağı indirmek için direğe çıkmaya çalıştı. Kendisine tepki gösteren bir vatandaşın üzerine yürüyen kadının görüntüleri sosyal medyada büyük tepkiyle k..

HDP Mitinginde Bozkurt Yapan Kadın 01:16

HDP Mitinginde Bozkurt Yapan Kadın

Bingöl'de HDP mitingi sırasında bozkurt işareti yapan bir kadın tepkiler üzerine polis tarafından alandan uzaklaştırıldı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin geçtiğimiz nevruz etkinliğinde çekildiği belirtildi...

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

El Açması Kat Kat İçli Kete Tarifi  Açma  Kete Nasıl Yapılır 05:03

El Açması Kat Kat İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır

Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 kilo un 1 su bardagi ilik su 2 su bardagi ilik süt yarim cay bardagi siviyag 1 yemek kasigi tuz 1 paket yas maya Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 1,5 su bardagi un 3-4 yemek kasigi..

15 Temmuz'a Ait İlk Kez Yayınlanan Kan Dondurucu Görüntüler 00:59

15 Temmuz'a Ait İlk Kez Yayınlanan Kan Dondurucu Görüntüler

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığını işgal eden cuntacıların, ellerinde Türk bayraklı onlarca vatandaşa ateş açtıkları anlar, karargahın güve..

Tavuk Tantuni Tarifi  Evde Tantuni Nasıl Yapılır 02:31

Tavuk Tantuni Tarifi Evde Tantuni Nasıl Yapılır

Evde tavuk tantuni tarifi videosu ile bize mesaj gönderen takipçilerimizin isteği üzerine hazırladık. Tadı nefis oldu ve pratik bir tarif oldu. Tavuk tantuni tarifi evde kolayca yapılabilir...

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler 01:43

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler Çin'de bir kozmetik firmasının, gençlik iksiri ve serumu yapımında kullanılan deri ve mide sıvısı için günde bin eşeği katlettiği ortaya çıktı. Çin'de faaliyet..