#Üç farklı hatay mezesi tarifi

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 03:33

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için cevizli ve kuru üzümlü kurabiye tarifi videosu hazırladık. Kurabiyemiz ağızda dağılan bir kıvama sahiptir ve içindeki ceviz, kuru üzümler ile inanılmaz bir lezzet oldu. Yapımı da oldukça ..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Nasıl Yapılır  Kurabiye Tarifleri 05:33

Elmalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Nasıl Yapılır Kurabiye Tarifleri

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi

MERCİMEK ÇORBASI TARİFİ MALZEMELER 2 Su bardağı kırmızı mercimek 1 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı un 4-5 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz ÇITIR EKMEK İÇİN Bayat ekmek 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaş..

Güllaç Tarifi 04:46

Güllaç Tarifi

Malzemeler: 300 g güllaç yaprağı, 2 lt süt, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, 1/2 su bardağı iri çekilmiş kabuksuz badem, 2 yemek kaşığı gül suyu, 1 çay kaşığı vanilya, Üzerini süslemek için antep fı..

Nutella'lı Ekler Tarifi 06:47

Nutella'lı Ekler Tarifi

Ev yapımı enfes bir ekler ve üzerinde Nutella süslemesiyle bu tarifi çok seveceksiniz.. Vanilyalı pasta kreması ile Nutella uyumu gerçekten nefis bir tat oluşturuyor.. Ekler Tarifi İçin Malzemeler: Ekler Şu Hamuru:(bard..

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri 02:41

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri denince Türk mutfağında en lezzetli ve geleneksel yemeklerimizden olan karnıyarık tarifi videosu hazırladık sizler için. Fırında karnıyarık nasıl yapılır ve malzemeleri tam ölçülü nedir tüm detayları aşam..

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor 03:51

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alınırım seni tam üzerime alınırım Darılırsam anca kendime darılırım Dayanamam diye bir şey yok dayanırım Gerekiyorsa yalancının birine sarılırım Git hadi sen..

Tarhana Çorbası Tarifi 03:10

Tarhana Çorbası Tarifi

Bugün sizler için tarhana çorbası tarifini hazırladık. Yörelere göre çeşit çeşit farklı lezzetlerde yapılan bir çorbadır. Bizlerde sıkma tarhana ile hazırladığımız çorba tarifini ailecek çok severek tüketiyoruz. Sizlerin..

 Kek Yapmanın Anatomisi Ve Kekle 3 Harika Pasta Tarifi 18:11

Kek Yapmanın Anatomisi Ve Kekle 3 Harika Pasta Tarifi

Bugün kek tarifine son noktayı koyuyoruz. Artık kekle ilgili tüm matematiği size anlatacağız ve nelere dikkat etmeniz gerektiğinden farklı kek çeşitlerine kadar herşeyi anlatıyoruz...

Tek Tek Sarmadan Kolay Üçgen Börek Tarifi 03:56

Tek Tek Sarmadan Kolay Üçgen Börek Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine akı peynirli harca) peynirli harç için: yaklaşık 2 kase kadar karışık beyaz peynir, kaşar peyniri r..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere köfteli yoğurt kebabı tarifini paylaşıyoruz. Lezzetine doyamayacağınız köfteleri pidesi ve üzerine dökülen salçalı sosu ile enfes köfte kebabı tarifini sizlerde çok beğeneceksiniz. Kızartılmış ekmeklerin üz..

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi 03:20

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi

Bu videoda Kayseri tepsi mantısı nasıl yapılır? izleyebilirsiniz. Yöresel tarifleri sevenlerin, farklı mantı tariflerini merak edenlerin, yöresel tepsi mantısı tarifi arayanların bu videoyu izlemesini tavsiye ederim. Tep..

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi  08:40

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi

Şeftalili Ters Yüz Kek Malzemeleri : 5-6 adet şeftali 3 yemek kaşığı (60gr) tereyağı 100 gr toz şeker Kek hamuru için: 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 ..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

 Köstebek Pasta Tarifi 10:02

Köstebek Pasta Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı..

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi 07:26

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi

Malzemeler 1 paket 480 gram baklavalık yufka 200 gram çekilmiş ceviz 250 gram tereyağı (isteyenler yarım paket kullansın yarim çay bardağı sıvı yağ eklesin) Şerbeti için gerekenler Su bardagimin ölcüsü 250ml 3 su ba..

 Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi 17:55

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi

Hamuru için, 3 küçük bardak un 1,5 küçük bardak su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çorba kaşığı maya 1 çay kaşığı tuz Sosu için, 1 bardak domates püresi 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 dilim rozbif..

İkramlık Mini Popkek Tarifi 06:29

İkramlık Mini Popkek Tarifi

İkramlık Mini popkekler için malzemeler: 1 ölçü kakaolu kek (hazır baton kek de kullanabilirsiniz) İstediğiniz herhangi bir kek kullanabilirsiniz. Keki ben süt yerine demli çay ile yaptım. Keki ıslatmak için alternatifl..

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Gözleme Tarifi 03:16

Gözleme Tarifi

1.Yoğurma kabına 6 su bardağı un, 2 tatlı kaşığı tuz, 1 pakete instant maya alınır. 2.2 -2,5su bardağı su yavaş yavaş eklenerek ele yapışmayacak kıvamda hamur hazırlanır. 3.Hamurdan bezeler oluşturulur ve üzerleri kapat..

Süt Reçeli Tarifi 03:39

Süt Reçeli Tarifi

Süt reçeli nedir diye sorarsanız aslında reçelden ziyade, şekerli yoğunlaştırılmış süt (sweetened condensed milk) demek daha doğru olur. Süt, içine eklediğimiz karbonatla beraber piştikçe Karamelize oluyor ve krem hal..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Zeytinyağlı Enginar Tarifi 02:33

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

MALZEMELER 4 adet Enginar, 1 adet soğan, 1 adet limonun suyu, 200 g garnitür, 4-5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı un, Süslemek için dereotu. *************..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi 04:30

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 7 adet orta boy Havuç, 1,5 paket (300 gr) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı şeker, 100 g tereyağı, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı tarçın. Üzeri için; 3 yemek kaşığı krema, 1 yemek kaşı..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..