#Üç renkli portakallı İrmik tatlısı tarifi tatlı tarifleri

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır

Köfteli Yoğurt Kebap Tarifi İçin Malzemeler 1 kase yoğurt pide Köftesi için; 300 gram kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 adet yumurta Maydanoz Galeta unu Tuz, karabiber, kırmızı biber Sıvı yağ Üzeri için; Domates ve b..

Katları Tek Tek Sayılan 01:52

Katları Tek Tek Sayılan

Kat Kat Kare Poğaça Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya(21 gr) 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 5 su bardağı un Arasına sürmek için: 12..

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği 08:08

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği

Bu tarifte ben tavuk kullandim sizler kiyma yada kusbasi dana etiylede yapabilirsiniz.besamel sos yapmadan direk kasari serpip yapabilirsiniz.Ben kabagi kizarttim sizler birazcik yaglayip tuzlayip firina atin öylede yumu..

Tepside Kumpir 01:43

Tepside Kumpir

Tepside Kumpir Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 6 adet patates 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı salça 5 adet sosis Yeşil zeytin Siyah zeytin 1 çay barda..

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote 02:39

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote

Körili Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kuşbaşı tavuk 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı köri (tatlı) 2 diş sarımsak (dövülmüş) 1 yemek kaşığı domates salçası 2 domates (rendelenmiş) (veya 1 su bardağı konserve doma..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Kadayıflı Paşa Sarması ( Çok hafif,çok nefis) 05:58

Kadayıflı Paşa Sarması ( Çok hafif,çok nefis)

Dışı çıtır içi enfes kremalı şahane bir tatlı tarifi.Tarifin malzeme listesi ve yazılı tarif için lütfen tıklayın..

  • Kadınca tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
5 dakika da Rus salatası nasıl yapılır 01:00

5 dakika da Rus salatası nasıl yapılır

rus salatası için gereken malzemeler 1 kavanoz garnitür 1 su bardağı küp küp doğranmış kornişon turşu 1 su bardağında 2 parmak eksik mayonez 1 su bardağından 2 parmak eksik süzme yoğurt Beni izlediğiniz için teşekkürler..

Elmalı Tarçınlı Islak Kek Nasıl Yapılır 05:47

Elmalı Tarçınlı Islak Kek Nasıl Yapılır

Kevserin Mutfağından Elmalı Tarçınlı Islak Kek Tarifi Malzemeler: 2 yumurta, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1,5-2 su bardağı toz şeker, 4 adet orta boy yeşil, ekşi Elma, 2 su bardağı un, 2 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 silme ta..

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı 01:06

Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı

Tencerede Sufle Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı şeker 1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı süt 8 tepeleme yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Bitter çikola..

Maden Suyu İle Cikolatalı Turk Kahvesi 00:57

Maden Suyu İle Cikolatalı Turk Kahvesi

1 Fincan için . -1 fincan maden suyu -2 cay kaşığı kahve -2 kare çikolata (sütlü ya da bitter) . Kenar Süslemesi için . -Benmari usulü eritilmiş çikolata -Renkli şekerlemeler..

Bi Kedi Gördüm Sanki - Berrak Kuş 01:07

Bi Kedi Gördüm Sanki - Berrak Kuş

Doksanlı yılların unutulmaz çizgi filmlerinden biri olan 'Sylvester ve Tweety' çizgi filminin sarı renkli kuşu Tweety'i şirin, tatlı bir dublaj ile seslendiren Berrak Kuş'un bundan bir kaç yıl önce katılmış olduğu bir pr..

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Maceracı _ Özel Bölüm 1 1:09:58

Maceracı _ Özel Bölüm 1

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta birbirinden renkli karelerin yer aldığı özel bölümüyle sizlerle. Kahramanmaraş’a giden Yeni, Maraş’ın bir çok ayak rahatsızlığına iyi gelen, y..

Çikolatalı Kirazlı Güllaç 08:46

Çikolatalı Kirazlı Güllaç

3 litre süt 650 gr toz şeker- 3 bardak 4 çorba kaşığı Hindistan cevizi 160 gram sütlü çikolata-2 paket kare çikolata 4 tepeleme çorba kaşığı kakao 200 gr boziç 500 gr kiraz 12 yaprak güllaç 3 litre süte, 650 gr toz şe..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

Pamuk Prenses Pasta 03:44

Pamuk Prenses Pasta

Pamuk Prenses Pastası Tarifi İçin Malzemeler 2 yumurta 2 kahve fincanı şeker 1 kahve fincanı yoğurt 1 kahve fincanı sıvı yağ 3 kahve fincanı un 2 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Beyaz krema: Yarım l..

Maceracı _ Amasya Merzifon 1:03:05

Maceracı _ Amasya Merzifon

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Amasya Merzifon’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Amasya Merzifon Bölüm'ünde ne..

Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke 04:53

Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”’de bugün, Dr. Elif Güveloğlu konuk oldu. Cildi arındıran, güzelleştiren ve yenileyen çok özel bir sirke tarifi veren Elif Güveloğlu, bu bitkisel ta..

  • SAGLIK tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET 02:26

Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi ..

Tavuklu Mısır Unu Çorbası 01:27

Tavuklu Mısır Unu Çorbası

Bugün sizlere doyurucu ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Tavuklu, mısır unu çorba tarifini bizler çok beğendik oldukça lezzetli çorba tarifini yapımı da pratik tavuklu mısır unu çorbası tarifini sizlerinde denemen..

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır 02:55

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır

Chai Tea Latte Tarifi. Serin havalarda içinizi ısıtacak Chai Tea Latte tarifi. Chai Tea Latte için Malzemeler: Malzemeler: 2 bardak Su 3 adet Kakule 2 adet Karanfil Muskat Rendesi 1 çay kaşığı Tarçın 1/2 çay kaşığı Ze..

Gaziantepli Memik Usta 01:43

Gaziantepli Memik Usta

Gaziantepli Ünlü ŞamTatlıcısı Yazıcıklı Memik ustayı izle..

Rekor Kıran Şirinlik (Türkçe Altyazılı) 00:57

Rekor Kıran Şirinlik (Türkçe Altyazılı)

Dünya Tatlısı Koreli Kız Ye Bin'e Annesi Hayat Dersi Veriyor. Kızına tanımadığı insanlara, yabacılara nasıl hayır demesi gerektiğini söylüyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Urfa'da 1.Bölüm 46:50

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Urfa'da 1.Bölüm

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun durağı; Urfa oluyor. Turgay Başyayla Urfa’da Balıklı Göl'e gidip yöreye özgü “Urfa Ciğeri”, “Fıstıklı Kebap”, “Şıllık Tatlısı”, “Domates Kebabı”, “Urfa Tepsi Kebabı”, “Haşhaş Keb..

3 Aylık Bebeğin Ailesinin I Love You Sözlerine Karşılık Vermesi 00:28

3 Aylık Bebeğin Ailesinin I Love You Sözlerine Karşılık Vermesi

Henüz daha 12 haftalık olan dünyalar tatlısı Ellie ailesinin 'I Love You' sözlerine karşılık vermeye çalışıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 549 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyükannesinin İşaret Diline Cevap Veren Sevimli Bebek 01:00

Büyükannesinin İşaret Diline Cevap Veren Sevimli Bebek

Engelli büyükannesinin işaret diline cevap veren dünyalar tatlısı bebek...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.392 görüntüleme
  • 7 yıl önce