#Üç renkli portakallı İrmik tatlısı tarifi tatlı tarifleri

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Maklube Tarifi  Maklube Nasıl Yapılır 04:18

Maklube Tarifi Maklube Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler bu tarifimize bayılacaklar. Birbirine çok yakışan lezzetleri bir arada bulabileceğiniz nefis bir maklube tarifi videosu hazırladık. Daha önceden denemediyseniz mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. ..

Bisküvili Puf Tarifi 11:41

Bisküvili Puf Tarifi

1 paket yuvarlak yulaflı Bisküvi. Muhallebisi için; 2 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı nişasta, 2 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 1 paket vanilya. Süslemek için; Renkli süsleme şekerleri, H..

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi 08:04

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi için Malzemeler: 2 kilo etli, tercihen koyu renkli kırmızı biber 2 - 3 kilo etli, olgun domates 6-7 diş sarımsak 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 silme yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Çikolatalı Donut Tarifi  Şekerli Halka Hamur Kızartması 06:03

Çikolatalı Donut Tarifi Şekerli Halka Hamur Kızartması

Halka şeklinde leziz çikolatalı pastalar yapmaya ne dersiniz ? Aslında yapımı gayet kolay olan bu amerikan tatlısını yapmak için halka şeklinde mayalı hamurları yağda kızartmanız gerekiyor. Mayalı hamurun özelliği şekerl..

Ev Yapımı Supangle Tarifi Ev Yapımı Supangle Nasıl Yapılır 02:14

Ev Yapımı Supangle Tarifi Ev Yapımı Supangle Nasıl Yapılır

Ev yapımı supangle tarifi videosu ile nefis bir tatlı tarifi yapabilirsiniz. Üstelik yapım süresi kısa ve yapılışı oldukça kolaydır. Ev yapımı spangle nasıl yapılır ve tam ölçüsünde malzeme listesi nedir merak edenler iç..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi 01:52

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yufka (6 adet) 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası Karabiber, pul biber, tuz Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı ..

Patlıcanlı Börek Tarifi 02:21

Patlıcanlı Börek Tarifi

Hazır Yufka İle Yapılmış Patlıcanlı Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Yufkaları ıslatmak için yapılacak harç için; 2 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 fincan sıvı yağ 1 çay bardağı su İç Harcı için; 1 kilo çok mini..

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu 00:50

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu Gülen'in namaz kılanlarla ilgili tarifi kendisini buldu Namazda gözlerini hareket ettirip etrafa bakanlar hakkında ağır sözler sarfeden Fetullah Gülen'in, namaz kı..

Paçanga Böreği Tarifi 02:06

Paçanga Böreği Tarifi

Yapılışı kolay ve lezzetiyle dillere destan olmuş bir börek yapmak isterseniz paçanga böreği tam sizlere göre bir börek tarifi. Çıtır, çıtır yufkanın arasında kaşar peyniri, pastırma, domates, ve biberden lezzetli bir bö..

Mantı Makarna Tarifi 01:52

Mantı Makarna Tarifi

Hanımlar, bugün enfes bir makarna mantısı tarifi ile sizlerin karşısındayız. Hamuru açmakla, bükmekle uğraşmadan yapabileceğiz bir mantı tarifi. Makarna ve kıyma ile hazırlayacağınız bu tarifi canınız mantı çektiğinde ko..

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi 02:29

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi

Milföy hamuru ile pratik bir şekilde hazırlanabilecek gözleme tarifini paylaşmak istiyoruz. Özellikle çocukların çok seveceği pratik börek tarifi arıyorsanız tavada yapabileceğiniz az malzemeli çok kolay bir tarif. Milf..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Hintpare Tarifi 04:56

Hintpare Tarifi

Malzemeler 3 tane yumurta 150 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 cay bardagi irmik 1 cay bardagi pudrasekeri 1 su bardagi hindistancevizi 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Yaklasik 2 bucuk su barda un(kontrollü ekleyi..

Kolay Şekerpare Tarifi 05:41

Kolay Şekerpare Tarifi

Malzemeler 250 gr.yumusak tereyagi yada margarin 3 tane yumurta 1 tanesinin sarisini ayirin ustune surulecek 1 cay bardagi hindistancevizi Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi irmik Yarim cay bardagi pudra sekeri..

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare Tarifi 05:55

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare Tarifi

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare için malzemeler (bardak ölçüsü 250ml) 125gr. tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 2 yumurta (1 sarısı üzerine) yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağında 2 parmak eksik irmik (200ml) yaklaşı..

Çikolata Soslu Trileçe Tarifi 05:14

Çikolata Soslu Trileçe Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 5 adet yumurta 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilyasekeri Yarim cay bardagi siviyag 2 yemek kasigi irmik 1 su bardagi tozseker 1 su bardagi un Sütlü sos icin gerekli malzemeler: 1 litre sü..

İrmikli Patates Köftesi Tarifi (Pek Bir Pratik!) 01:24

İrmikli Patates Köftesi Tarifi (Pek Bir Pratik!)

Malzemeler 1 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı irmik 2 su bardağı sıcak su 3 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta 2,5 yemek kaşığı un 1/2 demet maydanoz 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul bib..

Şekerpare Tarifi  Şekerpare Nasıl Yapılır 03:51

Şekerpare Tarifi Şekerpare Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 su bardağı pudra şekeri 125 gram margarin veya tuzsuz tereyağı 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı hindistan cevizi 1 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 4 yemek kaşığı irmik 3 su bardağı un Üzeri için: 20 adet ..

Garantili Revani Tarifi 04:40

Garantili Revani Tarifi

Malzemeler: 3 adet yumurta, 1 su bardağı yoğurt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı şeker, 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı un, 1/2 adet limonun kabuğu (rendelenmiş), 1 paket kabartma tozu, Şerbeti için; 3 su bardağı ..

10 Dakikada Lokum Gibi Fındıkpare Tarifi 04:10

10 Dakikada Lokum Gibi Fındıkpare Tarifi

Fındık pare 125 gr tereyağ veya margarin 1 çay bardağı irmik 1 çay bardağı pudraşekeri 1 çay bardağı ince öğütülmüş fındık 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 3 su bardağı un Şerbeti 3,5 su bardağı şeker 3,5 su ba..

Muhallebili Revani Tarifi 07:22

Muhallebili Revani Tarifi

Malzemeler : 2 Tane yumurta 1 Çay bardağı seker 1 Çay bardağı sıvıyağ 1 Çay bardağı süt 1 Su bardağı irmik 1 Su bardağı un 1 Paket kabartma tozu 1 Limon kabuğu rendesi (arzuya göre koyulmayabilir) Şerbeti İçin : 2 Su ..

Unlu İrmikli Helva Tarifi 06:35

Unlu İrmikli Helva Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi irmik 1 su bardagi un 1 paket tereyagi Serbeti icin 2 su bardagi seker 2 su bardagi su 2 su bardagi süt Hazirlanisi Tencereye serbet malzemeleri koyun ve isitin ama kaynatmayin. Genis ve der..

Hindistan Cevizli Lokum Tarifi 04:36

Hindistan Cevizli Lokum Tarifi

Malzemeler kullandigim su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi süt 1 su bardagi seker yarim su bardagi irmik 1 paket vanilya 1 yemek kasigi tereyagi 1 paket toz kremsanti Yaklasik 1 su bardagi hindistancevizi Üstüne koy..

Şambali Tarifi 06:40

Şambali Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 3 su bardagi irmik 1 su bardagi şeker 1 bucuk su bardagi yogurt 1 yemek kasigi silme karbonat Şerbeti icin gerekenler 5 su bardagi su 4 su bardagi seker Bir kac damla limon(benim ..