#çalışılan

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

Senaryo Nasıl Yazılır ? 02:41

Senaryo Nasıl Yazılır ?

Senaryo yazmak, sürekli senaryo yazılarak öğrenilir. Üzerinde defalarca çalışılan ve birçok revizyonlardan geçen bir senaryo final haline ulaşır. Senaryo yazarken ekonomik olmak çok önemlidir. Ne bir fazla ne bir eksik, ..

  • PengoTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Açlıktan Ölüp Mumyalaşan Hayvanlar 05:00

Açlıktan Ölüp Mumyalaşan Hayvanlar

Birçoğumuz çocukluğunda ya bir okul gezisiyle ya da aile ile birlikte mutlaka en az bir kez hayvanat bahçesine gitmişizdir. Genelde çocuklara doğal yaşamı yakından göstermek ve tanıtmak gibi sevimli ve öğretici sebeplerl..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çite Takılan Gencin Talihsiz Anları 00:53

Çite Takılan Gencin Talihsiz Anları

Kız arkadaşı tarafından kurtarılmaya çalışılan genç etraftaki insanlarca alaya alındı. Gencin oraya nasıl girdiği ise muamma...

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Göçmenleri Kaçırmak İçin Alüminyum Folyoya Sardılar 02:10

Göçmenleri Kaçırmak İçin Alüminyum Folyoya Sardılar

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Pendik Ro-Ro Limanı'nda bir tırın dorsesinde alüminyum folyoya sarılarak kaçırılmaya çalışılan Irak uyruklu 7 kaçak göçmenin yakalandığı bildirildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Akdeniz'deki Sevr'e Boyun Eğmeyeceğiz- 02:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Akdeniz'deki Sevr'e Boyun Eğmeyeceğiz-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan’da ilk yerli güneş paneli fabrikasının açılış töreninde konuştu. Gündeminde yine Doğu Akdeniz vardı. Erdoğan Ülkemize dayatılmaya çalışılan Sevr'e boyun eğmeyeceğiz ded..

Kumar masası bazanın altında! 01:36

Kumar masası bazanın altında!

ŞİMDİ SİZE BİR SORU..SAKLANMAYA ÇALIŞILAN BİR KUMAR MASASI EN FAZLA NEREDEN ÇIKABİLİR? SİZ DÜŞÜNÜRKEN BEN ANLATAYIM..KISITLAMAYI İHLAL EDİP BİR EVDE TOPLANDILAR, KUMAR OYNADILAR.. POLİSİN GELDİĞİNİ DUYUNCA DA BİR HEYECAN..

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı 09:52

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı

Bodrum'da, 2 bin 400 yıl önce Karya Satrabı Mausolos tarafından inşa edilen ve Büyük İskender’in şehri ele geçirmesinin ardından yok edilmeye çalışılan Halikarnasoss surlarının duvarları gün yüzüne çıkıyor. Yaklaşık 7,5 ..

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..