#çavuş

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle 1:26:08

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan Sürgünde 1992 Full Tek Parça Sansürsüz - Kadir İnanır, Hayati Hamzaoğlu - Yeşilçam Türk Filmi Filmde, kaldığı hapishanedeki haksızlıklara karşı çıkan bir mahkûmun yaşadıkları anlatılır. Tatar Ramazan bulun..

  • KAPALI SET tarafından
  • 16.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

Çağatay Akman Konserini Şehit Nedeni İle İptal Etti 00:22

Çağatay Akman Konserini Şehit Nedeni İle İptal Etti

Çağatay Akman, Samsun'da vereceği konseri Hatay'ın Amanos Dağları'nda PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda çıkan çatışma şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Salih Kayan'ın acı haberi üzerine iptal et..

  • JokerS tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'da Terör Operasyonu 01:32

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Bayrak-46 Uzman Jandarma Çavuş Vedat Aykut Müşterek Operasyonu nda, 12 sığınak ve bir barınakta 2 M-16 piyade tüfeği, 28 kalaşnikof piyade tüfeği, 605 uçaksavar mühimmatı, 11 bin 192 muhtelif fişek ile 792 kilogram uyuşt..

Fox Broadcastıng  Fragmanı 00:30

Fox Broadcastıng Fragmanı

Altı ay önce Yemen'de, Çavuş ERIC CARTER (Corey Hawkins, Düz Outta Compton ) liderliğindeki seçkin bir Amerikan Ordu Rangers birliği terörist lideri Şeyh İbrahim Bin Halid'i öldürdü. Bundan sonra, Bin-Halid'in takipçile..

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı 06:18

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar'ın eşi Melek Şenözüar tarafından çekilen ve Ahmet Şafak’ın seslendirdiği parçaya eşlik ettiği video sosyal..

Napolyon'un Osmanlıya Oyunları 02:58

Napolyon'un Osmanlıya Oyunları

Kaynaklar: Dogustan Günümüze Büyük Islam Tarihi; Cilt: 11, Cag, Sayfa: 271 Dogustan Günümüze Büyük Islam Tarihi; Cilt: 11, Cag, Sayfa: 299, 300 Tarihten Ilginc Gercekler: Remzi Cavus: Misir Tarihi; Sayfa: 14..

  • ANKA tarafından
  • 562 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzman Çavuştan Müthiş Bağlama Resitali 06:00

Uzman Çavuştan Müthiş Bağlama Resitali

Bir Kıdemli Uzman Başçavuş'un Kosovalı bir vatandaşın müzik aletleri sattığı mağazayı ziyaret ettiği sırada dükkan sahiplerinin ricası üzerine Orhan Gencebay'ın Akşam Güneşi şarkısını bağlama ile söylemesi büyük ilgi gör..

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

Cengiz Kurtoğlu - Süt İçtim Dilim Yandı Türkü 03:51

Cengiz Kurtoğlu - Süt İçtim Dilim Yandı Türkü

Süt İçtim Dilim Yandı (Amanın Amanın) Döküldü Kilim Yandı (Kız Sana Hayranım) Ben Kilimde Değilim (Amanın Amanın) Bahçemde Gülüm Kaldı??? (Kız Sana Hayranım) Cendermeyim Cenderme (Amanın Amanın) Beni Yoldan Dönderme ???..

Süt Içtim Dilim Yandı - Kilis Türküsü 03:23

Süt Içtim Dilim Yandı - Kilis Türküsü

Süt İçtim Dilim Yandı (Amanın Amanın) Döküldü Kilim Yandı (Kız Sana Hayranım) Ben Kilimde Değilim (Amanın Amanın) Bahçemde Gülüm Kaldı??? (Kız Sana Hayranım) Cendermeyim Cenderme (Amanın Amanın) Beni Yoldan Dönderme ???..

  • PengoTV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Er'e Komutanından Ders Gibi Mesaj 00:34

O Er'e Komutanından Ders Gibi Mesaj

Edirne'nin Keşan ilçesinde görev yapan jandarma uzman çavuş Devran Uzun'un sosyal medya üzerinden sokak kedilerini beslerken paylaştığı video büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz günlerde bir askerin kediye işkence görüntüle..

Siirt'te Uzman Çavuşa Silahlı Saldırı 00:30

Siirt'te Uzman Çavuşa Silahlı Saldırı

Siirt kent merkezinde düzenlenen silahlı saldırıda bir uzman çavuş yaralandı...

3 Mehmetçik'in Sosyal Medyayı Sallayan Şinanari Performansı 02:11

3 Mehmetçik'in Sosyal Medyayı Sallayan Şinanari Performansı

Vatani görevini yapan 1 Astsubay Çavuş ve 2 Erin muhteşem Şinanari performansı izleyenlerin büyük beğenisini kazandı..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Babası  Anasız Olur Babasız Olur Evlatsız Da Oluyormuş Ama Vatansız Olunmaz 01:40

Şehit Babası Anasız Olur Babasız Olur Evlatsız Da Oluyormuş Ama Vatan

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Doğan (25), Kilis'te son yolculuğuna uğurlandı...

Şehit Piyade Astsubay Ömer Bilal Akpınar Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:02

Şehit Piyade Astsubay Ömer Bilal Akpınar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar, memleketi Karabük'te son yolculuğuna uğurlandı...

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Afrin Şehidi Astsubay Ömer Bilal Akpınar'ın Ağlatan Vasiyeti 01:47

Afrin Şehidi Astsubay Ömer Bilal Akpınar'ın Ağlatan Vasiyeti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 19'uncu gününde şehit olan ve cenazesi geçen perşembe günü Karabük'te toprağa verilen 22 yaşındaki Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar..

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler 03:18

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin annesi Hatice Özalkan'ın yaptığı konuşma herkesi duygulandır..

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler 03:18

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin annesi Hatice Özalkan'ın yaptığı konuşma herkesi duygulandır..

Aileleri, Afrin Şehitleriyle Gurur Duyuyor 01:51

Aileleri, Afrin Şehitleriyle Gurur Duyuyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü operasyonlar sırasında şehit olan Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman ve Piyade Uzman Çavuş Ali Akdoğan'ın İzmir'deki baba evlerinde yas ve g..

Suavi - Çökertme (Bitez Yalısı) 05:24

Suavi - Çökertme (Bitez Yalısı)

Çökertme'den Çıktım Halil'im Muğla/Bodrum-Rüştü Gür-Muzaffer Sarısözen Çökertme'den Çıktım (Da Halil'im Aman) Başım Selâmet, Bitez De Yalısına Varmadan (Halil'im Aman) Koptu Kıyamet. Arkadaşım İbram Çavuş Al..

  • PengoTV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suavi - Çökertme 05:11

Suavi - Çökertme

Çökertmeden Çıktım Da Halilim Aman Başım Selamet Bitezde Yalısına Varmadan Halilim Aman Koptu Kıyamet Arkadaşım İbrahim Çavuş Allahıma Emanet Burasıda Asbat Değil Halilim Aman Bitez Yalısı Yüreğime Acı Saldı Dostlar Kurş..

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler 08:09

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler

El Bab’da şehit düşen İzmirli Piyade Uzman Çavuş Ayhan Elmacı’nın tazminatı ve maaşı, 3 yaşındayken oğlunu terk eden öz anne ile üvey anneyi karşı karşıya getirdi. Öz annenin 3 yaşındaki çocuğu ve eşini terk etmesinin ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nefret  Zeliş Sarhoş Oluyor 04:42

Nefret Zeliş Sarhoş Oluyor

Film, baraj yapımı için Anadolu’da bir köye giden mühendis Kenan ile Zeliş’in hikâyesini anlatır. Kenan, susuz kalmış köyler için baraj yapan bir ekibin içindedir. Gittiği köyde Zeliş adında genç bir kadınla tanışır. Yağ..

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Babanın En Ağır Yükü Şehit Oğlunu Omzunda Taşıdı 01:04

Bir Babanın En Ağır Yükü Şehit Oğlunu Omzunda Taşıdı

Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı harekâtında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketi Konya'ya getirildi. Şehidin babası Ahmet Koç, oğlunun Tür..

Şehit Oğlunu Böyle Karşıladı 01:08

Şehit Oğlunu Böyle Karşıladı

'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketleri Konya'ya getirildi. Şehidin babası Ahmet Koç, oğlunun tabutunu Mehmetçikle birlikte omzunda taşıdı...

Şehit Eşinin Hatırasını Evinin En Güzel Köşesinde Yaşatıyor 02:13

Şehit Eşinin Hatırasını Evinin En Güzel Köşesinde Yaşatıyor

Siirt'in Pervari ilçesinde 6 yıl önce meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen uzman çavuş Kürşat Güneş'in eşi Hatice Güneş, eşinin hatıralarını evinin en güzel köşesinde yaşatıyor...