#çetin

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006]  MAÇIN GENİŞ ÖZETİ 07:02

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ FENERBAHÇE: Rüştü Reçber, Fabio Luciano, Servet Çetin, Ümit Özat, Deniz Barış, Stephen Appiah, Mehmet Aurelio, Alex de Souza, Selçuk Şahin, Tuncay Şanlı, Mert..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dondurucu soğukta vatan nöbeti 02:01

Dondurucu soğukta vatan nöbeti

Çetin kış şartlarına rağmen terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını ara vermeden sürdüren Mehmetçik, Hakkari ve Bitlis'te dondurucu soğuk ve metrelerce kara aldırış etmeden elleri tetikte vatan nöbeti tutuyor...

Kaleye Geçen Ünlü Futbolcuların Kurtarışları 06:44

Kaleye Geçen Ünlü Futbolcuların Kurtarışları

Galatasaraydan Flipe Melo da Var !! Kaleye geçen futbolcular, ünlü futbolcuların kaleye geçtiği anlar,normal futbolcuların kaleye geçip kurtardıkları pozisyonlar, futbolda kaleye geçen futbolcular, kaleye geçen futbolc..

  • PengoTV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

İçerde Dizisinin Kamera Arkası Görüntüleri! 09:18

İçerde Dizisinin Kamera Arkası Görüntüleri!

Son zamanların en tartışılmasız en iyi yerli yapımları arasında gösterilen İçerde dizisinin kamera arkası görüntülerinden çok özel kareler...

  • ANKA tarafından
  • 1.346 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'daki MHP'liler, Hollanda Havaalanı'nda Oturma Eylemi Başlattı. 01:07

Hollanda'daki MHP'liler, Hollanda Havaalanı'nda Oturma Eylemi Başlattı

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, Avrupa Türk Konfederasyonu Genel Başkanı Çetin'le yaptığı görüşmede, Çavuşoğlu'nun uçağı hangi havalimanına inecekse orada oturma eylemi düzenlenmesi kararı alındığı bildirildi...

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı 00:36

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı

Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev teklifi alması sonucu şekilleniyor. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çeti..

1990 Takviminden izle 59:13

1990 Takviminden izle

Programda; 1990 yılında Türkiye ve dünyada gelişen önemli olaylar kronolojik sırayla ele alınmaktadır. Kişiler:Aydoğan KılınçFehmi IşıklarBedrettin DalanVeysel AtasoyHüsnü DoğanSafa GirayAdnan KahveciEkrem PakdemirliAli ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Hattı 7 Kasım 1994 1:06:26

Ateş Hattı 7 Kasım 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Atatürk’ün vasiyeti, Nazım Hikmet’in mezarının Türkiye’ye getirilmesi tartışması ve Sinan Çetin’in Sinemadan para kazanamayan yönetmen eşektir” açıklaması konu edilmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan ve Yıldırım'dan Sürpriz Görüşme 02:36

Erdoğan ve Yıldırım'dan Sürpriz Görüşme

Habertürk TV muhabiri Çimen Çetin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın görüşmesi hakkında bilgi verdi..

Kaçamak 1988 03:01

Kaçamak 1988

Filmin Adı: Kaçamak Yönetmen: Başar Sabuncu Oyuncular: Müjde Ar, Çetin Tekindor Yapım: Erler Film..

Adil Öksüz'ü Serbest Bırakan Eski Hakim Sönmez Yakalandı 00:55

Adil Öksüz'ü Serbest Bırakan Eski Hakim Sönmez Yakalandı

FETÖ'nün sözde Hava kuvvetleri imamı firari Öksüz'ü serbest bırakan, meslekten ihraç edilen eski hakim Çetin Sönmez, Muğla'nın Ortaca ilçesinde yakalandı...

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

 Herşeye Burnunu Sokan Adam 2 02:33

Herşeye Burnunu Sokan Adam 2

Çetin Çiftçioğlu Usta'nın kendi kanalına yüklediği Herşeye Burnunu Sokan Adamın yeni bir bölümü.Valla işte ekonomik kriz efendim?Kalkıp da Hagi ye 6 maç ceza verilir mi abicim ya.....

  • JET TV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lise Devriyesi 8. Bölüm Fragmanı 00:35

Lise Devriyesi 8. Bölüm Fragmanı

Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev alır. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çetin Soyer’e oğlu Fırat üzerinden..

90. Yılda Meclis Başkanları 20.Bölüm İzle 32:02

90. Yılda Meclis Başkanları 20.Bölüm İzle

Belgeselin 20. bölümünde; Hikmet Çetin'in hayatı konu edilmektedir...

Haberci Türkiye Renkleri 16.Bölüm 49:37

Haberci Türkiye Renkleri 16.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Türkiye’de ve dünyadaki mayın dosyası konu edilmektedir. Ankara’da bulunan TSK rehabilitasyon merkezi ziyaret edilerek gazilerle ve Sinan Çetin ile yapılan röp..

Can Gungor - Yalnız Ölmek 03:46

Can Gungor - Yalnız Ölmek

Soz - Muzik - Duzenleme : Can Gungor Kayit : Baran Goksu, Umut Cetin (Studio Bee, Moda) Miks : Can Gungor Mastering : Everett Young (Modern Mastering) Tuslu Calgilar : Ozan Tekin Elektrik Gitar : Can Aydinoglu Tenor Sak..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 36.Bölüm 41:51

Zirveye Ulaşanlar 36.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 36. bölümünde; Cem'i Demiroğlu, Orhan Başkır, Bingür Sönmez ve Ali Çetin Sarıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 91.Bölüm Fragmanı Sezon Finali 00:34

Diriliş Ertuğrul 91.Bölüm Fragmanı Sezon Finali

Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç, Cem Uçan, Gülçin Santırcıoğlu, Cavit Çetin Güner, Cengiz Coşkun, Gülsim Ali ve Hülya Darcan’ın paylaştığı Diriliş E..

Telefon Jokerinden Umudunu Kesen Yarışmacı (Kim Milyoner Olmak İster) 03:12

Telefon Jokerinden Umudunu Kesen Yarışmacı (Kim Milyoner Olmak İster)

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? programına katılan Batmanlı yarışmacı Kerem Çetin, kendisine yöneltilen 1957 yılında BBC, 1 Nisan şakası olarak İsviçre'de ne ağacı olduğu haberini yapmıştır? sorus..

  • JET TV tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Çanakkale Dur Yolcu 01:20

Çanakkale Dur Yolcu

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda, İstikl..

Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

Darbe(İki Arkadaş) Filminin Gösterilmeyen Sahnesi 4 03:46

Darbe(İki Arkadaş) Filminin Gösterilmeyen Sahnesi 4

Senarist,yönetmen Sinan Çetin yönetmen yardımcılığı yaptığı Darbe filminide kısa bir rolde oynamıştır Göremeyenler için seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komedi Dükkanı  - Sarp Çırak Olmak İstiyor 07:47

Komedi Dükkanı - Sarp Çırak Olmak İstiyor

Komedi Dükkanı, Tolga Çevik'in, Fırat Doğu Parlak'ın yönergeleri doğrultusunda doğaçlama skeç yaptığı bir eğlence programı. Ebru Yalçın'ın yönetmenliğini yaptığı, Sinan Çetin'in yapımcılığını üstlendiği programda ilk ola..

  • ANKA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce