#çetin

İdamlık 1983 Türk Filmi İzle 1:18:52

İdamlık 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Cüney Arkın'ın canlandırdığı bir komiserin uyuştucuru satıcılarına karşı verdiği amansız mücadele... Yıl : 1983 Tür : Gerilim , Macera Yönetmen : Çetin İnanç Oyuncular : Cüneyt Arkın , Sami Hazinses , Hüsey..

Karım Beni Aldatırsa 1967 Öztürk Serengil  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:34:52

Karım Beni Aldatırsa 1967 Öztürk Serengil Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Karım Beni Aldatırsa; 1967 yapımı başrollerini Öztürk Serengil ile Sevda Ferdağ'nın paylaştığı yeşilçam filmidir. Tek parça izleyebilirsiniz. Filmde, çapkın bir adamın bir kıza âşık olması konu edilir. Orhan, bir spor..

  • PengoTV tarafından
  • 5.848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumurcak Köprüaltı Çocuğu 1970  İlker İnanoğlu  Cüneyt Arkın Filiz Akın Türk Filmi İzle 1:23:16

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu 1970 İlker İnanoğlu Cüneyt Arkın Filiz Akı

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu - İlker İnanoğlu _ Cüneyt Arkın _ Filiz Akın (1970 - 83 Dk) Filmde, ailesinin başına talihsiz olaylar gelen bir çocuğun mücadelesi anlatılır. Nihat, taksi şoförüdür. Eşi Selma ve iki çocuğuyla m..

  • PengoTV tarafından
  • 9.942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds  Accolades Trailer PS4 01:25

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds Accolades Trailer PS4

Beyond the northern mountains, the borderlands of the Banuk tribe challenge all who dare enter to survive the extremes. But now this frozen wilderness harbors a new threat, including the new machine the Scorcher, a fast ..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oflu Hoca Trakya'da Teaser 01:00

Oflu Hoca Trakya'da Teaser

Vizyon tarihi: 13 Nisan 2018 Yönetmen: Adem Kılıç, Serkan Karaarslan Oyuncular: Çetin Altay, Gökhan Yıkılkan, Gülhan Tekin Tür: Komedi Ülke: Türkiye..

Düşük Fatura Nedeniyle Başvurdu Başına Gelmeyen Kalmadı 02:19

Düşük Fatura Nedeniyle Başvurdu Başına Gelmeyen Kalmadı

İzmir'de, elektrik ustası İbrahim Çetin, düşük gelen faturadan şüphelenerek çağrı merkezini araması üzerine kaçak kullanım gerekçesiyle elektriği kesilince başlattığı hukuk mücadelesini yerel mahkemede kazandı...

Bordo Bereliler Afrin Fragman 02:04

Bordo Bereliler Afrin Fragman

Yapımcılığını Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Erhan Baytimur oturuyor. Afrin'de başlayıp İnegöl'de son bulan bir operasyonun konu edildiği filmin oyuncu kadrosunda Cenk Ertan, Halil..

Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıkların İlk Belirtileri Nelerdir 01:19

Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıkların İlk Belirtileri Nelerdir

Doç. Dr. Birsen Çetin Durmaz'ın konuk olduğu Check Up programında, cinsel yolla bulaşan hastalıkların ilk belirtileri konuşuldu...

  • NABIZ tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Neden Önemlidir Ve Nasıl Bulaşır 01:21

Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Neden Önemlidir Ve Nasıl Bulaşır

Doç. Dr. Birsen Çetin Durmaz, cinsel yolla bulaşan hastalıkların önemini ve nasıl bulaştığını Check Up programında Leyla Ataman'a anlattı..

  • NABIZ tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklardan Korunmak İçin Ne Yapılmalıdır 02:06

Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklardan Korunmak İçin Ne Yapılmalıdır

Check Up programına konuk olan, Doç. Dr. Birsen Çetin Durmaz,cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunma yöntemlerini anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tim Teaser 00:36

Tim Teaser

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm İzle 2:00:57

Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm İzle

Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya..

Cemo 1972  Türkan Şoray Fikret Hakan Türk Filmi İzle 1:29:25

Cemo 1972 Türkan Şoray Fikret Hakan Türk Filmi İzle

Film, iki gencin aşk hikâyesini konu edinir. Memo, meşhur bir çan ustasıdır. Dere kenarında rastladığı değirmencinin kızı Cemo’ya âşık olur. Değirmenciye gidip kızıyla evlenmek istediğini söyler. Değirmenci, kızı ile evl..

100 Lira İle Evlenilmez 1974  Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzle 1:22:46

100 Lira İle Evlenilmez 1974 Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzl

Film, varlıklı bir aileye mensup iki genç kızla yoksul olduklarını gizlemeye çalışan iki gencin aşk öyküsünü konu edinir. Ediz ve Bülent, bir reklâm firmasında çalışan iki arkadaştır. Yoksul bir yaşam süren ikili, bir gü..

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi 00:57

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi

19 Ocak'ta Sinemalarda! Size çok eğlenceli efsane bir film hazırladık.Hepinizi bekliyoruz. Paylaşmayı unutmayın. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman g..

Şampuan Yiyen Ceo'nun Bu Kez Siyah Maske Yemesi 01:13

Şampuan Yiyen Ceo'nun Bu Kez Siyah Maske Yemesi

Ders verdiği Aydın Üniversitesi'nde ürettikleri şampuanı yiyerek dikkat çeken Acvit Kozmetik CEO'su İsmail Çetin, öğrencilerle beraber bu kez de Polifenol teknolojisi ile üretilen doğal siyah maskeyi yedi...

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
28 Şubat Davasında 21 Sanığa Müebbet Hapis Cezası 01:43

28 Şubat Davasında 21 Sanığa Müebbet Hapis Cezası

28 Şubat davasında aralarında İsmail Hakkı Karadayı, Çevik Bir ve Çetin Doğan'ın da bulunduğu 21 sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Davada 68 sanığın beraatına karar verildi...

Japonya'da Ticaret Yapan Abimizin Türkler ile Japonlar Arasındaki İş Ahlakı Kıyaslaması 02:37

Japonya'da Ticaret Yapan Abimizin Türkler ile Japonlar Arasındaki İş A

Japonya'da senelerdir toptancılık işi yapan Çetin Abi'mizin ayaküstü sohbet sırasında yaşamış olduğu Japonya ve kendi memleketi hakkında kısa ayaküstü sohbeti....

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle 2:19:48

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle

Diriliş Ertuğrul 116.Bölüm Hd İzle Yönetmen : Metin Günay Yapımcı : Mehmet Bozdağ Oyuncular : Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan,Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı, Burcu Kıratlı, Hakan..

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle 1:33:30

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir ..

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle 1:50:01

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle

Konusu : Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat'ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu ..

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle 1:19:14

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle

Konusu: 1980 li yıllarda komedi üstüne komedi filmi çeken Cüneyt Arkın'dan çok güzel bir film,hayatı gırgırına alan bir adamın hikayesi..Gırgır Ali derler ona önce öper sonra döver İsmiyle nam salmış bir adam..film komed..

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle 2:08:11

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar 01:35

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar

İstanbul'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Pendik İlçe Başkanlığı'na Pazar günü saldırı düzenlendi. Kapıları kırdıktan sonra içeri giren bazı kişiler, eşyaları tahrip ettikten sonra binayı ateşe verdi. Saldırıda öl..

Cumali Ceber 2 Fragman 03:20

Cumali Ceber 2 Fragman

Cumali, zamanını oğlu Cevher’e kız istemek için hazırlık yapmakla geçirir. Tam da bu sırada aldığı bir haberle sarsılır. Cumali’nin dedesine ait olan huzur evinin arsası satılmıştır ve onun yerine AVM yapılacaktır. Dedes..

1995 Yılında Beşiktaşlı Futbolcuların Oynadığı Klip 04:20

1995 Yılında Beşiktaşlı Futbolcuların Oynadığı Klip

Aykut Hakan Ayşe'nin ağırlı olarak Beşiktaşlı futbolculara rol verdiği Çillibom'un klibi sosyal medyada günün konusu oldu. 1995 yılında çekilen klipte Recep Çetin kasap, Sergen Yalçın polis, Bolic ve Bülent Uygun eczacı,..

  • JET TV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüzüklerin Efendisi  - Yüzük Kardeşliği Gandalf vs Balrog Dövüşü 04:25

Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği Gandalf vs Balrog Dövüşü

Yıllar önce üretilen ve Orta Dünya topraklarına kandan başka hiçbir şey getirmeyen yüzüklerin sonuncusu, üretiminden yüz yıllar sonra ortaya çıkar. Amcasının kendisine emanet ettiği yüzüğün nelere kadir olduğundan habers..

Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği Aragorn vs Nazgûl Lordları Dövüşü 04:27

Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği Aragorn vs Nazgûl Lordları Dövü

Yıllar önce üretilen ve Orta Dünya topraklarına kandan başka hiçbir şey getirmeyen yüzüklerin sonuncusu, üretiminden yüz yıllar sonra ortaya çıkar. Amcasının kendisine emanet ettiği yüzüğün nelere kadir olduğundan habers..

Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği Arwen Nazgûl Kovalaması 03:18

Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği Arwen Nazgûl Kovalaması

Yıllar önce üretilen ve Orta Dünya topraklarına kandan başka hiçbir şey getirmeyen yüzüklerin sonuncusu, üretiminden yüz yıllar sonra ortaya çıkar. Amcasının kendisine emanet ettiği yüzüğün nelere kadir olduğundan habers..

Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği Maden Savaşı 1 03:36

Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği Maden Savaşı 1

Yıllar önce üretilen ve Orta Dünya topraklarına kandan başka hiçbir şey getirmeyen yüzüklerin sonuncusu, üretiminden yüz yıllar sonra ortaya çıkar. Amcasının kendisine emanet ettiği yüzüğün nelere kadir olduğundan habers..