#çeşit tekne

İstanbul Moda Tekne (Kürek) Yarışları 1913 00:46

İstanbul Moda Tekne (Kürek) Yarışları 1913

1913 yılına ait bu kısacık videoda, moda sahillerinde kürek çeken leventleri görmektesiniz.36. saniyede başlayan gösteriyi yapaccak yiğit bir kürek takımı aranıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TEKNE ALEV ALEV YANDI 00:41

TEKNE ALEV ALEV YANDI

BATAN TEKNEDE BULUNAN 5 KİŞİ BOT YARDIMIYLA KURTULDU..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Yunusun Tekneye Düşmesi 01:24

Yunusun Tekneye Düşmesi

Tekne içine düşen yunus tekne içindeki insanları korkuttu seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle 1:39:34

Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle

Alev Alev, Halit Refiğ'in yönettiği 1984 yapımı sinema filmi. Bir teknenin kaptanı olan Murat'la (Tarık Akan) bir butikte tezgahtar olarak çalışan Alev (Gülşen Bubikoğlu), birbirlerini severler ama o sırada Bodrum'a gele..

  • Tv Series tarafından
  • 37.497 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Bahar Candan'ın Justin Bieber Tutkusu! 00:37

Bahar Candan'ın Justin Bieber Tutkusu!

İşte Benim Stilimde tekne konseptinde bir Bahar Candan klasiği yaşandı. O an yaşananlara dair en ilginç anlar sizlerle.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özel Tasarım Deniz Altı Seyir Teknesi Yoğun Talep Görüyor 02:06

Özel Tasarım Deniz Altı Seyir Teknesi Yoğun Talep Görüyor

Yalova'da katamaran tekne üreticisi bir girişimci, geçen yıl İzmirli bir turizmcinin talebi üzerine deniz altı seyir teknesi üretti...

Kafası Güzel Gençlerin Tekneyi Nehirde Deli Gibi Kullanması 04:19

Kafası Güzel Gençlerin Tekneyi Nehirde Deli Gibi Kullanması

Avustralya'nın Queensland eyaletinde bira içip kafası güzelleşen gençlerin nehirde tekne ile çılgınca eğlenmesini seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
First Ladyler Boğaz'ı Gezdi 02:31

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan konuk liderlerin eşlerini teknede verdiği yemekte ağırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan ko..

Tekneden İskeleye Atlayıp Geri Dönemeyen Kadın 00:09

Tekneden İskeleye Atlayıp Geri Dönemeyen Kadın

Tekne turuna çıkan kadın bir mektubu iskeledeki posta kutusuna bırakmak istemiş. Tekne durmadan bu işi gerçekleştirmek isteyen kadın başarısız olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tekneler cayır cayır yandı 01:42

Tekneler cayır cayır yandı

BİRİ 16, DİĞERİ 19 METRELİK İKİ TEKNE... BUGÜN İSTANBUL BEBEK SAHİLİNDE CAYIR CAYIR YANDI... 'EMEKLERİMİZ KÜL OLDU' DİYEN TEKNE SAHİPLERİ, O FACİAYI GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİ.....

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Köpek Balığından Acayip Korkan Kız 00:11

Köpek Balığından Acayip Korkan Kız

Tekne turu ile beraber köpek balıklarını görmek için denize giren kız, yanına yaklaşan köpek balığını görünce büyük korku yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Artistlik Yaparken Eldeki Şampanyadan Olmak 00:32

Artistlik Yaparken Eldeki Şampanyadan Olmak

Kız arkadaşı ile tekne ile denize açıldıktan sonra birde şampanya patlatmak isteyen adam artistik şekilde şampanyayı açmak isteyince hüsrana uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tarhana Çorbası Tarifi 03:10

Tarhana Çorbası Tarifi

Bugün sizler için tarhana çorbası tarifini hazırladık. Yörelere göre çeşit çeşit farklı lezzetlerde yapılan bir çorbadır. Bizlerde sıkma tarhana ile hazırladığımız çorba tarifini ailecek çok severek tüketiyoruz. Sizlerin..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Elazığ 1:06:47

Maceracı _ Elazığ

Anadolu’nun doğusundaki lezzetleri keşfe çıkan Maceracı, bu hafta Elazığ’dan çok özel görüntüler sunuyor. MACERACI Kuzulu Ziyafet Sofrasında! Maceracı bu hafta Elazığ’a konuk oluyor ve bölgenin birbirinden özel yemekle..

Rengarenk Uçurtmalar Gökyüzünü Şenlendirdi 00:31

Rengarenk Uçurtmalar Gökyüzünü Şenlendirdi

Rengarenk uçurtmalar gökyüzünü şenlendirdi Tayvan’da uçurtma festivali… Hsinçu kenti, uluslararası uçurtma festivaline evsahipliği yaptı. Gökyüzü çeşit çeşit ve rengarenk uçurtmalarla şenlendi...

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı 02:05

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı

Çorum’da her gün sığırcık kuşlarının gün batımındaki ahenkli dansı doyumsuz bir görüntü oluşturuyor. Her akşam yüzlerce sığırcık kuşu gökyüzünde çeşit çeşit geometrik şekil çizerek adeta dans ediyorlar. Özellikle akşam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

Ekmek Arası Waffle Yiyen Yurdum İnsanı 02:02

Ekmek Arası Waffle Yiyen Yurdum İnsanı

Çeşit çeşit ve renk renk malzeme ile atom bombası etkisi yapan, diyet düşmanı waffle ilk yapılışından bu yana bu şekilde yenmemiştir...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kardan adam çaldılar! 01:45

Kardan adam çaldılar!

HIRSIZLIK TARİHİNDE BİR İLKİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ...ÜSTELİK KARLA DA YAKINDAN ALAKALI..SU SAATİ, MUSLUK, KAPI, PORTAKAL... SİZLERE ŞİMDİYE KADAR ÇEŞİT ÇEŞİT VE ÇOK ACAYİP HIRSIZLIK HABERİ VERDİK. AMA BUNU NE GÖRDÜK, NE ..

Kilonuza göre diyet yapın! 03:07

Kilonuza göre diyet yapın!

Bir çok diyeti, çeşit çeşit egzersizleri ve her türlü çareyi denediniz ama yine de kilo veremediniz mi?..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..