#çeşit tekne

Pelin Karahanla Nefis Tarifler Eylülde Show TVde! 00:41

Pelin Karahanla Nefis Tarifler Eylülde Show TVde!

Pelin Karahan, hafta içi her gün elinin lezzetini yöresel yemeklerle buluşturan, mutfakta şahane tatlar ortaya çıkaran hanımlarla birlikte, şehir şehir Anadolu Mutfağını evlerinize getirecek. “O yemeği hazırlarken neden ..

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Türk Filmi 2009 İzle 1:29:09

40 Türk Filmi 2009 İzle

Filmin Konusu: Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabul mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi? İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanı..

Hipnoz Nedir 04:26

Hipnoz Nedir

Hipnoz Nedir? Sözle, bakışla, telkinle sağlanan bir tür uyku durumu, hipnotizma. Bilinçaltı kısa yolu, hackenirseniz yandınız. Şaka şaka. Sanılanın aksine hipnoz, bilinci tam olarak kapatmaz. Reklam ya da seçim kampanyal..

İndirim çadırı vatandaşları bekliyor 06:06

İndirim çadırı vatandaşları bekliyor

İçerisinde giyimden ayakkabıya, oyuncaktan bijuteriye kadar her çeşit ürün barındıran indirim çadırı müşterilerini bekliyor...

Stresle Başa Çıkmada Akupunkturdan Nasıl Faydalanılır 02:13

Stresle Başa Çıkmada Akupunkturdan Nasıl Faydalanılır

Stresin insan bedeninde 2 çeşit etkisi vardır. Bunlardan biri, aşırı strese bağlı limbik sistemin doğru çalışamamasından doğan fonksiyon bozukluklarıdır. Bu bozukluklar kronik kabızlık, adet düzensizlikleri, baş ağrıları..

  • NABIZ tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Köpek Balıklarının Midesinde Bulunmuş En İlginç 8 Şey 06:01

Köpek Balıklarının Midesinde Bulunmuş En İlginç 8 Şey

İnsanoğlu köpekbaliklarına büyük bir korku ve bundan doğan bir çeşit saygı duymaktadır. Hepimiz belgesellerde ya da beyaz perde de köpek balıklarının farklı halleriyle karşılaşmışızdır. Peki bir köpek balığının midesinde..

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orta Parmak İşaretini Sevmeyen Köpekler 03:28

Orta Parmak İşaretini Sevmeyen Köpekler

Bir çeşit köpek küfürü olsa gerek, çok sinirleniyorlar. Bize yapsalar biz de kızarız, hayvanlar haklı.....

  • JET TV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Erken Seçim Kararıyla Ülkemizle İlgili Senaryoları Altüst Ettik 02:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erken Seçim Kararıyla Ülkemizle İlgili Senaryola

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erken seçim kararıyla ülkemizle ilgili senaryoları altüst ettik. 24 Haziran'da seçim yapma kararını bir çeşit depreme hazırlık faaliyeti olarak görüyorum. dedi...

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Glüten Nedir 00:58

Glüten Nedir

Glüten, bir çeşit protein olarak tanımlanabilir. İnce bağırsakların mideye yakın olan kısmında çölyak hastalığına yol açan toksik reaksiyona neden olur. Özellikle buğday, arpa, çavdar ve yulafta bulunur...

  • NABIZ tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Varisin Belirtileri Nelerdir 02:02

Varisin Belirtileri Nelerdir

Varis, bir çeşit damar hastalığıdır. Toplardamarlarda biriken kanın kalbe ulaşamaması sonucu ortaya çıkan varisler; bacaklarda ağrı, yanma ve kramp gibi belirtilerle kendini gösterir. Varis hastalığının tedavi edilmemes..

  • NABIZ tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçli Kete Tarifi 18:38

İçli Kete Tarifi

KETE TARIFI MALZEMELER 1 Kilo un arti yarim su bardagi daha kullandim. 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya 2 tatli kasigi tuz 2 tatli kasigi seker 2 tane yumurta.Beyazlarini hamura koyuyoruz sari..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

Kuru Ekmek İçin Kavga Eden Balıklar 00:57

Kuru Ekmek İçin Kavga Eden Balıklar

Biz balık tutmak için oltaya binbir çeşit yem takarken açlıktan ölen bu balıklar kuru ekmek için birbirini yemekteler. Şaka bir yana doğanın bu güzelliğini hep birlikte izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Ankara Klasiği - Sim Dondurma 11:09

Bir Ankara Klasiği - Sim Dondurma

Ankara'da dondurma denilince akla ilk gelen yerlerden biri Sim Dondurma'dır. Biz de Tümer'le birlikte yaz mevsiminin gelişini kutlamak için dondurma yemeye karar verdik. 45 çeşit dondurmadan elbet birini beğenirsiniz diy..

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavuklu Kolay Makarna Salatası Tarifi 02:06

Tavuklu Kolay Makarna Salatası Tarifi

Tavuklu Makarna Salatası İçin Malzemeler: 2-3 adet baget veya 1 tavuk kalça (haşlanmış) yaklaşık 1 su bardağı bezelye (mevsiminde değilse dondurucudan haşlayın veya konserve alın ) 1 adet büyük boy havuç (küp doğrayıp be..

Gemici Çorbası Tarifi 03:33

Gemici Çorbası Tarifi

Gemici Çorbası için malzemeler: yarım su bardağından fazla barbunya veya kuru fasülye, hafif diri haşlanmış 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı (çok tepeleme olmasın) domates salçası yarım yemek kaşığ..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Baklava Yufkasından Çıtır Rulo Börek Tarifi 04:17

Baklava Yufkasından Çıtır Rulo Börek Tarifi

Malzemeler Baklavalık yufka yarım bardak sıvıyağ yarım bardak süt istediğiniz bir çeşit börek içi (Bem peynir ve patatesli kullandım )..

Sebile Ölmez Bandana ile Fiyonk Yapımı 06:51

Sebile Ölmez Bandana ile Fiyonk Yapımı

Bandana ile 2 çeşit Fiyonk Yapımı gösterdim. Değişik saç modelleri için iki yeni fikir. İkisi de birbirinden şirin...

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı 10:00

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı

1 Saatte hazır 3 çeşit yemek ile sofranızı donatın. Biberli et sote, zeytinyağlı bakla ve bulgur pilavı.. Nefis sağlıklı ve pratik akşam menüsünü nasıl planlayıp hazırladığımı videodan izleyebilirsiniz.Biberli Et Sote iç..

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek 02:25

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek

Ordu’nun Kumru ilçesinde aile kabristanlığındaki bir mezara ekilen ‘karalahana’ görenlere tebessüm ettirdi. Karadenizli karalahanayı o kadar seviyor ki, bazen bu sevgisini akıllara durgunluk verecek örneklerle ortaya koy..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Peynirli ve Elmalı Poğaça Nasıl Yapılır 11:29

Peynirli ve Elmalı Poğaça Nasıl Yapılır

İki Çeşit Poğaça Tarifi için Malzemeler 1 çay kaşığı tuz 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1/2 çay bardağı ılık su 3 kaşık yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Un Peynirli Poğ..

Tahta Arasında Yuttuğu Yumurtaları Geri Çıkaran Yılan 00:46

Tahta Arasında Yuttuğu Yumurtaları Geri Çıkaran Yılan

Bir sabah sundurma basamaklarının altında buldukları yılanı kayda almaya başlayan kişinin anlattığına göre, Yılan, bir çeşit büyük kuş yumurta yemişti, sundurmada çatlağa geri dönmeye çalışıyordu ve sonunda yumurtaların ..

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 15. Bölüm - Bayan Herseyi Bilen 23:25

Mia And Me - 1. Sezon 15. Bölüm - Bayan Herseyi Bilen

Uçarım Sen Tobiya'nın göklerinde sihirli atımla. Yürürüm adım adım bu cennet kösesinde zamanı bilmeden. Bu bir rüya mı? Bir çesit fantazi mi? Yoksa baska bir gerçeklik mi? Bugün kahraman olup canavarları cadıları yeneceg..

  • ÇocukTV tarafından
  • 365 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hipnotize Eden Otobüs Sürüşü 04:49

Hipnotize Eden Otobüs Sürüşü

Sitemizdeki hipnotize eden envai çeşit videoya bir ekleme de ben yapayım dedim. Travego yolcu otobüsü ile otogara giden şofor abimizin hareketleri türk dizileri gibi hipnotize ediyor. Çok fazla izlenmesi rüyanızda metro ..

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 4 yıl önce