#çift dil

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:18:49

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the Apes filminde izleyici Caesar’ı ve onun maymunlarını, acımasız bir albayın liderliğini yaptığı ..

Dilli Kaşarlı Tost Nasıl Yapılır 03:29

Dilli Kaşarlı Tost Nasıl Yapılır

Malzemeler: 3 dilim Dil 5 dilim Kaşar Peyniri 1 tatlı kaşığı Tereyağı 1 adet Sandviç Ekmeği 1 çay kaşığı Hardal 1 çay kaşığı Mayonez 1-2 damla Sirke..

Horlamada Cerrahi Tedavi Nasıl Uygulanır 00:54

Horlamada Cerrahi Tedavi Nasıl Uygulanır

Horlama tedavisinde cerrahi yöntemler sıklıkla uygulanır. Bu yöntemlerle damak dokusu, dil arkasındaki doku küçültülebilir. Bademcikler alınabilir. Üst solunum yollarının açılmasını sağlayan cerrahi yöntemler hastaya uyg..

  • NABIZ tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atom Tost Nasıl Yapılır 07:13

Atom Tost Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2 dilim Tost Ekmeği 1 adet Yumurta Kaşar Peyniri Dil Peyniri 5 dilim Sucuk 50 gram Sosis 3 dilim Turşu 1 yemek kaşığı Ketçap 1 tatlı kaşığı Mayonez 1 tatlı kaşığı Worcester Sos 1 çay kaşığı Şeker 1 çay kaşığı..

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:17

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İz

2017 yapımı ve imdb üzerinde 6 puana sahip aksiyon ve gerilim yüklü bir film isminden de anlaşılacağı gibi keskin nişancı ve uyuşturucu baronları arasında geçen anları konu almaktadır. Kolombiyalı uyuşturucu satıcısı ve ..

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:36

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Görünüşte sıradan bir hayatı olan fakat aslında özel olarak dron kullanıp gizli görevler gerçekleştiren bir adam. Karısı ve çocuğu ile birlikte aldığı işleri yerine getirdikten sonra güzel yaşamlarını sürmeye devam ederl..

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor 05:16

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor

Hazin geliyor hazin geliyor Geceler ömrümden Sevinçler derdimden Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kadehler açıyor dostla aramı Kimse dinlemiyor sarhoş dramı Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden bir başka hüzün ..

Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:05:10

Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Edebiyat öğrencisi olan Anastasia röportaj almak için gizemli adam olan Grey in yanına gider. Grey 'den oldukça fazla hoşlanır onu düşünmektedir. Grey 'de onu arzular fakat şartları oldukça değişik olacaktır. Yapım :2015..

Tohum Otizm Vakfı Otizmli Öğrencilere Nasıl Eğitimler Veriyor 00:58

Tohum Otizm Vakfı Otizmli Öğrencilere Nasıl Eğitimler Veriyor

Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Okulu, Princeton Çocuk Gelişim Enstitüsü'nün eğitim modelini kullanan örnek bir okul. 2008 yılında Princeton Çocuk Gelişim Enstitüsü'nün yaygınlaştırma kolu ünvanını kazanan bu okul, erken ç..

  • NABIZ tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parmak Emmenin Zararları Neler 02:32

Parmak Emmenin Zararları Neler

Bebekler yaklaşık bir buçuk-iki sene parmak emme ve dil emme alışkanlığını sürdürüyorlar. Bu alışkanlık iki senenin sonunda biterse herhangi bir problem teşkil etmiyor. Ancak iki seneden sonra bu alışkanlık sürerse üst ç..

  • NABIZ tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağız Kanseri Nedir 01:40

Ağız Kanseri Nedir

Ağız kanseri genellikle dil, dudak, ağız içi mukozası ve boğazla sınırlı olan bir kanser türü. Ağız kanseri genellikle 40 yaş civarında oluşur. Ancak 60 yaş civarında teşhis edilir. Ağız içinde uzun süre geçmeyen çatlak,..

  • NABIZ tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:18

Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir internet sitesi düşünün normal hayatta doğruluk mu cesaretmi oyununu internet üzerinden canlı bir şekilde verebilecek. Lise öğrencilerinin çok büyük talep ettiği bu siteye katılma şartları şu şekildedi en kalabalık y..

Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi Film İzle 1:12:07

Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi F

Batman ve Robin bu defa hiç de kolay olmayan bir maceraya sürüklenmek zorundalar. Bu sefer Batman yani Bruce Wayne sevgili arkadaşı Harley ve onun ikinci kişiliği Two-Face arasında kalacaktır. Ancak işler bu kadarla da b..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:20:09

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş - War for the Planet of the Apes Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the..

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle 1:30:44

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle

Kimliğiyle ilgili iki ayrı tartışma var. Birincisi, 16 ve 17'nci yüzyılda yaşadı. Yeniçeri ocağından yetişen bir şair. 1578-1590 arasındaki Osmanlı-İran savaşlarına katıldı. Bir tür ordu şairidir. Diğeri ise Balkanlar'da..

  • PengoTV tarafından
  • 12.720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağız İçi Kaynaklı Ağız Kokularında Tedavi Yöntemleri Nelerdir 01:15

Ağız İçi Kaynaklı Ağız Kokularında Tedavi Yöntemleri Nelerdir

Ağız içi kaynaklı ağız kokularının önlenmesi için ağız hijyenine dikkat edilmesi gerekir. Dişlerin her bir yüzeyinin fırçalanması, dil sırtının fırçalanması, ağız içinde bulunan enfeksiyon kaynağı olma ihtimali taşıyan d..

  • NABIZ tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyaya Türkçe Seslenen Radyo 02:45

Dünyaya Türkçe Seslenen Radyo

Yunus Emre Enstitüsünün girişimiyle Türkçe eğitimini temel alarak 2015'te internetten yayına başlayan Türkçenin Sesi Radyosu, dil eğitimiyle sınırlı kalmayan bir kültür radyosu olarak dünyaya Türkçe sesleniyor...

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğru Sebze Seçimi ve Gökkuşağı Renkleriyle Sebzeli Mücver Tarifi 12:13

Doğru Sebze Seçimi ve Gökkuşağı Renkleriyle Sebzeli Mücver Tarifi

Tarif Metni: 2 patates 3-4 dal taze sarımsak 1/3 brokoli 2 havuç 1 büyük dilim balkabağı 1 siyah havuç 2 iri pancar 10-15 dal kişniş 5 yumurta 7,5 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 2 boğum dil peyniri 1 çorba kaş..

Gözleme Nasıl Yapılır 04:46

Gözleme Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 adet Yufka 100 gram Füme Dil 100 gram Kaşar Peyniri Tuz Karabiber Sıvıyağ..

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:31:55

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Eddie (Antonio Banderas) eski bir ordu mesubudur ancak görevden geldikten sonra psikolojik nedenler yüzünden bir yıl boyunca çalışamaz ve bir iş bulamaz. Son çare olarak karısından ve kızından 2 eyalet uzakta olan iş bul..

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:28:07

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ende..

Whiplash Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:46:45

Whiplash Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Konservatuarda jazz öğretmeni ile öğrencisi arasında geçen filmde öğretmen oldukça fazla zor biridir herşeyden tatmin olmaz ona karşı daha hırslı bir öğrenci birbirlerine çok zıt düşeceklerdir. Yapım :2014 Filmleri İMDB ..

The Invisible Guest İzle 1:46:20

The Invisible Guest İzle

Adrian Doria Yılın Adamı olarak seçilen varlıklı bir iş adamıdır. Sevgilisinin cinayeti ile suçlanan Adrian masumiyetini kanıtlamak için ülkenin en iyi avukatlarından biri olan Virginia Goodman’ı işe alır. Ekran başındak..

One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:52:59

One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, bir sigorta müfettişinin (Kim Nam-Gil) bir davayı araştırmak için gittiği bir hastanede sadece kendisinin görebildiği bir kadının ruhu (Chun Woo-Hee) ile karşılaşmasından sonra gelişen olayları konu almakta..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.849 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Real 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:18:13

Real 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Jang Tae-Young (Kim Soo-Hyun) suç dünyasında popüler bir tetikçidir. Soğukkanlı ve hırslı bir kişiliğe sahiptir. Kumar oynanan bir otel açmanın hayalini kurmaktadır. Bir muhabir daha sonra Jang Tae-Young'un peşi..

  • KAPALI SET tarafından
  • 19.479 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yarışmacıya Soktuğu Lafla Türk Televizyon Tarihine Geçen Murat Yıldırım 01:31

Yarışmacıya Soktuğu Lafla Türk Televizyon Tarihine Geçen Murat Yıldırı

Murat Yıldırım'ın dil bilgisi konusunda oldukça iddialı açıklamalar yapıp 'mütevazı' kelimesinin doğru yazılışını bilemeyen yarışmacıya laf sokup gönderdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kingdom Come Deliverance Trailer Combat Featurette PS4 05:24

Kingdom Come Deliverance Trailer Combat Featurette PS4

Kingdom Come: Deliverance is now available on Pre-order via the PlayStation Store. Rated Mature: Blood and Gore, Intense Violence, Nudity, Strong Language, Strong Sexual Content, Use of Alcohol Published 2017 by Koch M..

  • BETA tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hülya Avşar Film İzle 1:15:41

Fazilet Hülya Avşar Film İzle

Film, köyden şehre gelmek zorunda kalan Fazilet’in kimlik bunalımını konu edinir. Fazilet, yoksul bir ailenin çocuğudur. Bale eğitmeni Alev Hanım’ın yanına besleme olarak verilir. Alev Hanım’ın yanında ona hizmet ederek ..

  • PengoTV tarafından
  • 8.787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Assassin’s Creed Origins Legend Of The Assassin Launch Trailer PS4 02:10

Assassin’s Creed Origins Legend Of The Assassin Launch Trailer PS4

Get ready to explore Ancient Egypt and the beginning of the Assassin Brotherhood. Assassin’s Creed Origins launches October 27th. Rated Mature: Blood and Gore Drug Reference Intense Violence Nudity Sexual Content Strong..

  • BETA tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Transformers 1 Film  İzle 2:23:55

Transformers 1 Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..