#çift dil

PANDEMİ ONLARI KARAVANCI YAPTI! 02:11

PANDEMİ ONLARI KARAVANCI YAPTI!

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Tektaş çifti, koronavirüsün ortaya çıkışıyla karavanda yaşamaya başladı. 2 yıldır evleri karavan olan çift, hayatlarının geri kalanında karavanla gezmek istiyor..

Nişanı attılar, altını tuttular! 02:33

Nişanı attılar, altını tuttular!

BİRBİRİNE AŞIK OLUP EVLENME KARARI ALAN ÇİFT, NİŞAN SONRASI AYRILINCA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ... NİŞANDA TAKILAN ALTINLARIN, ÇEYİZLERİN GERİ VERİLMEDİĞİNİ SÖYLEYEN ERKEK TARAFI, GELİNİN AİLESİNİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI...

Dans Hareketinde Yere Çakılan Kız 00:30

Dans Hareketinde Yere Çakılan Kız

BİR DANS KURSUNDA HAREKET DENEYEN ÇİFT HİÇ BEKLEMEDİKLERİ KAZA YAŞAMIŞ. TAKLA HAREKETİNİ DENERKEN KIZ YERE ÇAKILMIŞ...

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Eşinin Kalçasını Yumurtalayan Adam 00:12

Eşinin Kalçasını Yumurtalayan Adam

Sosyal medyada birbirlerine yaptıkları şakalarla fenomen olan çift bu sefer yumurta şakası ile karşımızda. Acımasız adam eşinin kalçasında yumurta kırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara 02:22

Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara

'Kadehi Masalara'' sözleri ile ; Gittin benden uzaklara Düşmüştüm sensiz tuzaklara Ne kaldı geriye senden baksana Bi’ çift gözyaşı, hatıralar Kafaya koydum gidiyorum Yol karanlık yine de yürüyorum Ölüm oysa ki ba..

HOLLANDA'DA ÖLDÜ DEDİLER, SİVAS'TA DOĞDU! 02:25

HOLLANDA'DA ÖLDÜ DEDİLER, SİVAS'TA DOĞDU!

Hollanda'da yaşayan çifte, hamilelik kontrolü için gittikleri sırada bebeğin ölü olduğu söylendi. Doktorlara inanmayan çift, Sivas’ta gittikleri hastanede çocuklarını kucaklarına aldı...

Korku Seansi 2 The Conjuring 2 2:13:52

Korku Seansi 2 The Conjuring 2

KORKU SEANSI 2 ÖZET ve Detay Korku Seansı Yine Korkutmaya Geliyor Korku filmleri dünyanın her yerinde en zor yapılan film türlerindendir. İnsanlarda inandırıcılık sağlaması ve korkuya sevk etmesi biraz zor olmaktadır. F..

  • Film İzle tarafından
  • 4.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

Ejder Başlı Tırtıl 00:26

Ejder Başlı Tırtıl

Ejder başlı tırtılı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Tırtıl gündüz ve gece kelebeklerinin larvasıdır. Göğüs bölümlerinde üç çift bacakları vardır. Tırtıl büyüdüğünde kelebek olacağını gösteren hiçbir ipucu verme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement) 03:25

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement)

Sorry You gotta go and get Angry at all of my honesty You know I try but I don't do too well with apologies I hope I don't run out of Time could someone call the referee Cause I just need one more shot at forgiveness I..

  • PengoTV tarafından
  • 1.603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Mt - Gesi Bağları Trap 04:40

Mt - Gesi Bağları Trap

(Of) Gesi Bağları'nda dolanıyorum Yitirdiğim yarimi aman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallerimi söyleyim Halimden bilmiyor ben o yari neyleyim (Of) Gesi Bağları'ndan gelsin geçilsin Kurulsun..

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar 05:47

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Eserler CD 1 Hacel Obası Sevcan Orhan Acem Kızı Halil Yalçıner İp Attım Sibel Asaduryan Erzurumda Çevirdiler Yolumu İlyas Ekinci Ben Bu Yıl Yarimden ayrı düşeli Seda Bing..

  • PengoTV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe Rövanşı Aldı 03:26

Fenerbahçe Rövanşı Aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 67-64 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23. maçında 15. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisinin ise 3 maçlık galibiyet ..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Göksel - Rüya 03:41

Erol Evgin & Göksel - Rüya

Sakın dokunmayın bana rahat bırakın Sürüp gitsin bu rüya uyandırmayın Sessizce yürüdüm geçtim dar bir kapıdan Yemyeşil bir ovada buldum kendimi Sanki beni birisi çağırıyordu Bir ses beni peşinden sürüklüyordu K..

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Güvercin Timur Selçuk 03:44

Beyaz Güvercin Timur Selçuk

süzülüp mavi göklerden yere doğru omuzuma bir beyaz güvercin kondu aldım elime usul usul okşadım sevdim, gençliğimi yeniden yaşadım bembeyazdı tüyleri öyle parlaktı açsam ellerimi birden uçacaktı eğildim kulağına d..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve 04:40

Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve

Kuyu başına vardım Zeynebi görem diye Nasıl haberin almışsa dayı emmi hep orda Dediler ne ararsın kızı almak mı istersin Sana bir çift sözümüz var hele buysa niyetin İşte hendek işte deve ya atlarsın ya düşersin Ba..

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı 00:47

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı

Dünyanın satışa sunulan en pahalı küpeleri Londra’da görücüye çıkarıldı. Toplam değerleri 50 ila 70 milyon Dolar arasında olması beklenen Apollo Mavisi ve Artemis Pembesi olarak adlandırılan elmas küpeler 16 mayısta Cen..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ? 03:28

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ?

Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun Ş..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce