#çift dil

Selin Ciğerci'den Düşman Çatlatan Yürüyüş 00:42

Selin Ciğerci'den Düşman Çatlatan Yürüyüş

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, düzgün fiziğiyle görenleri hayran bıraktı. Ciğerci'nin mayolu fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Sosyal medya fenomeni Selin..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Büşra Yılmaz Tere Dayanıklı Parlama Karşıtı Yaz Makyajı 13:15

Büşra Yılmaz Tere Dayanıklı Parlama Karşıtı Yaz Makyajı

Kullandım Ürünler -Make Up For Ever Step 1 Skin Equalizer Matlaştırıcı Baz -Golden Rose Make-Up Primer Mattifying & Pore Minimising -La Roche Posay Anthelios XL Spf50 Tinted Dry Touch Gel Cream -Maybelline Instant Age Re..

Mirasçılar Orijinal Fragman 01:51

Mirasçılar Orijinal Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman 02:21

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Boşandı- Acun Ilıcalı'dan İlk Açıklama! 01:43

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Boşandı- Acun Ilıcalı'dan İlk Açıklama!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evliliği sona erdi. Boşanmak için Silivri Adliyesi'ne çift tek celsede anlaşmalı olarak tam sekiz dakikada boşandı. Adliye çıkışında kısa bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, İddialar çirkin ve ..

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti 07:17

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi. Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, derbi mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'n..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜSLÜ SAYILAR VİDEO 1 09:44

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜSLÜ SAYILAR VİDEO 1

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK  ÜSLÜ SAYILAR TOPLAMA,ÇIKARMA,ÇARPMA,BÖLME İŞLEMLERİ VE  BİLİMSEL GÖSTRM 11:43

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜSLÜ SAYILAR TOPLAMA,ÇIKARMA,ÇARPMA,BÖLME

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜSLÜ SAYILAR SORU ÇÖZÜMLERİ 13:56

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜSLÜ SAYILAR SORU ÇÖZÜMLERİ

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

2018-2019 9.SINIF MATEMATİK SAYI KÜMELERİ/TEMEL KAVRAMLAR KONU ANLATIMI 33:53

2018-2019 9.SINIF MATEMATİK SAYI KÜMELERİ/TEMEL KAVRAMLAR KONU ANLATIM

2018 2019 MATEMATİK SAYI KÜMELERİ TEMEL KAVRAMLAR YENİ MÜFREDAT SAYI SAYI KÜMELERİ SAYI ÇEŞİTLERİ ARDIŞIK SAYILAR RAKAM SAYI SAYMA SAYILARI S DOĞAL SAYILAR N TAM SAYILAR Z RASYONEL SAYILAR Q İRRASYONEL SAYILAR Q' REEL ..

2018-2019 10.SINIF MATEMATİK FONKSİYONLAR SORU ÇÖZÜMLÜ KONU ANLATIMI 40:34

2018-2019 10.SINIF MATEMATİK FONKSİYONLAR SORU ÇÖZÜMLÜ KONU ANLATIMI

10.SINIF MATEMATİK FONKSİYONLARnYENİ MÜFREDATnFONKSİYON NEDİR?nFONKSİYONUN GÖSTERİMİnFONKSİYON ÇEŞİTLERİnİKİ FONKSİYONUN BİLEŞKESİnFONKSİYONUN TERSİnFONKSİYONUN GRAFİKTE GÖSTERİMİnFONKSİYON OLABİLMESİ OLMASI GEREKEN ÖZE..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

10.SINIF İKİNCİ DERECEDEN BİR BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER 29:35

10.SINIF İKİNCİ DERECEDEN BİR BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER

10.SINIF İKİNCİ DERECEDEN BİR BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER DENKLEMİN KÖKLERİ ÇÖZÜM KÜMESİ DENKLEM ÇÖZME KATSAYI KARMAŞIK SAYILAR KÜMESİ SANAL BİRİM KÖKLERİ BULMA ÇARPANLARA AYIRMA YÖNTEMİ İLE KÖKLERİ BULMA FORMÜL KULLANARAK D..

Güney Marlen -  Et Bu Dünyayı 03:16

Güney Marlen - Et Bu Dünyayı

… Et Bu Dünyayı (Boş Lunapark) şarkı sözleri ile Bi’ balık gibi unutursan O güzel günleri Bi’ fil gibi hatırlarsın Tüm zor geceleri İşte aşk böyle sarsar Çift kişilik bir mezar Toprağı ağırken Şıktır mermerleri S*ktir..

Sinan Akçıl'dan Kafa Karıştıran Bebek Yanıtı 05:04

Sinan Akçıl'dan Kafa Karıştıran Bebek Yanıtı

Şarkıcı Sinan Akçıl ve eşi Burcu Kıratlı, geçtiğimiz gün Yeniköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. El ele merdivenleri inen çiftin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Sinan Akçıl, muhabirlerin, Burcu Hanım ge..

  • BETA tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oğuz Gülen - Ceylan 02:52

Oğuz Gülen - Ceylan

Ceylan şarkı sözleri ile Masa üstünde şamdan yine kaldım akşamdan Ceylan almazsa eve girerim artık Ya bacadan ya camdan… İçtiğim duble rakılar, gittiğim öbür karılar Beş manita birden sığan geniş geniş karyolalar Köp..

Genç Aşıklar Miray Daner Ve Kubilay Aka'dan Kötü Haber 03:11

Genç Aşıklar Miray Daner Ve Kubilay Aka'dan Kötü Haber

Vatanım Sensin'in dizi setinde başlayan Kubilay Aka ile Miray Daner aşkı bitti. Kısa bir süre önce Kubilay Aka'nın Miray Daner'e aşk dolu mesajları ile gündem olan çift şimdi ayrılık haberleri ile hayranlarını üzdü. Kubi..

  • BETA tarafından
  • 190 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 1. Bölüm 2:03:01

Şampiyon 1. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnArtvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Berkay - İki Hece (Official Video) 03:41

Berkay - İki Hece (Official Video)

Söz, Müzik & Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Back Vokal: Çağrı Telkıvıran Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Yönetmen: Murat Joker Şarkı Sözleri: Öncesinde belliydi sahte duyguların Anlamazlıktan geldim masald..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Orhan Osman - Yangın Yeri 05:19

Orhan Osman - Yangın Yeri

Yangın Yeri şarkı sözleri ile Kalbim senle yanık bir çift maviye Yüreğimi ah ezer geçer yine de ses etmem Aşk böyle ise bir ömür kalbim el ele seninle Bir beden her saniye Nakarat Yangın yeri ah yureğim yangın yeri Aş..

Giresun’da Elma Pekmezi Geleneksel Yöntemlerle Yapılıyor 03:12

Giresun’da Elma Pekmezi Geleneksel Yöntemlerle Yapılıyor

Bahçelerinde yetiştirdikleri elmaları, geleneksel yöntemlerle pekmeze dönüştüren Giresunlu aileler hem ekonomik gelir sağlıyor, hem de kışa hazırlık yapıyor. Geleneksel yöntemlerle birçok zahmetli işlemin ardından toplan..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Ferat Üngür Gesi Bağları 03:31

Ferat Üngür Gesi Bağları

GESİ BAĞLARI Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi bağ..

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım 02:32

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım

Kağıthane’de cadde üzerinde bir grup çocuğun yanına giden polis ekipleri, arkadaşlarının su satarak ayakkabı almak istediği 11 yaşındaki çocuğu ekip otosuna alarak götürdüğü pazarda giyindirdi. Yapılan yardıma sevinen ço..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..