#çifti

Ferhat Göçer Ve Ömür Gedik Anılcan Tanrıyar'ın Düğününe Katıldı 01:10

Ferhat Göçer Ve Ömür Gedik Anılcan Tanrıyar'ın Düğününe Katıldı

Ferhat Göçer Ve Ömür Gedik Çifti Can Tanrıyar'ın Oğlu Anılcan Tanrıyar'ın Düğününe Katıldı...

  • BETA tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mustafa Ceceli Reynmen Doğru Söylüyor 05:53

Mustafa Ceceli Reynmen Doğru Söylüyor

Mustafa Ceceli Ve Selin İmer Çifti Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mert Fırat'ın Bıyık İmajı Sert Tepkiler Aldı 04:44

Mert Fırat'ın Bıyık İmajı Sert Tepkiler Aldı

Mert Fırat &İdil Fırat çifti çocuklarını da fanatik Fenerbahçe'li yetiştirmeyi düşünüyor. Yeni filmdeki rolü gereği bıyık bırakması gereken Mert Fırat yeni imajıyla çok eleştirildi...

  • BETA tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İpek Açar Ve Alper Kömürcü'nün Evliliğinde Kıskançlığa Yer Yok 08:12

İpek Açar Ve Alper Kömürcü'nün Evliliğinde Kıskançlığa Yer Yok

Geçtiğimiz günlerde evlenen İpek Açar Alper Kömürcü çifti ikinci single için klip çekimlerinde! İlk klibi Lviv'de çeken çift Kıskanıyorum klibi çekimlerini Çinili Köşk'te yapıyor...

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünyanın en kısa evliliği! 01:26

Dünyanın en kısa evliliği!

HEM EN KISA SÜRELİ EVLİLİĞE, HEM DE DÜNYANIN EN HIZLI BOŞANMA DAVASINA İMZA ATTILAR... ÖMÜR BOYU BİRLİKTE MUTLU OLMAK İÇİN NİKAH MASASINA OTURAN ÇİFTİ, SADECE 3 DAKİKADA AYIRAN SEBEP İSE BAKIN NEYDİ.....

Çocukları pencereye kelepçeleyip, böbreklerini satmakla tehdit etti 03:08

Çocukları pencereye kelepçeleyip, böbreklerini satmakla tehdit etti

Adana’da daha önce 7 bin 150 liralık borcundan dolayı bir çifti alıkoyan şahıs, daha sonra iki çocuğunu pencere demirlerine kelepçeleyip aileye de fotoğrafını göndererek, çocukların böbreklerini satmakla tehdit etti. Ola..

Sefa düşkünü dolandırıcılar! 03:07

Sefa düşkünü dolandırıcılar!

HEM VİCDANSIZ, HEM SEFA DÜŞKÜNÜ İKİ DOLANDIRICI... YAŞLI BİR ÇİFTİ KANDIRIP ALTINLARINI ALDIKTAN SONRA ÇİLİNGİR SOFRASINA OTURDULAR... TAM CİHANGİR MANZARASINDA, BALIĞIN TADINI ÇIKARIYORLARDI Kİ,,, HİÇ UMMADIKLARI BİR SÜ..

Bir garip kuş kavgası! 02:55

Bir garip kuş kavgası!

YAŞLI BİR ÇİFT, PENCERELERİNİN ÖNÜNE DIŞARIDAKİ KUŞLAR İÇİN BİR KAP SU, BİR KAP YEM KOYUYORLARDI... BAŞLARINA GELMEYEN KALMADI... GELEN KUŞLAR YÜZÜNDEN CAMININ KİRLEDİĞİNİ ÖNE SÜREN KARŞI KOMŞU, YAŞLI ÇİFTİ TEHDİT ETTİ, ..

Borudaki kasa! 02:53

Borudaki kasa!

SIRADA ÖYLE BİR HABER VAR Kİ FİLM GİBİ. KANDEMİR ÇİFTİ 17 YILLIK BİRİKİMLERİNİ''GÜVENLİ'' DİYEREK MUTFAKTAKİ HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDA SAKLAMIŞTI. KÜÇÜK BİR TADİLAT YÜZÜNDEN ADETA GÜVENDİKLERİ DAĞLARA KAR YAĞDI. YAKLAŞIK ..

Babanın evlat hasreti son buldu 01:33

Babanın evlat hasreti son buldu

YAMALI ÇİFTİ 7 YILDIR SÜREN BOŞANMA DAVASINDAN BİR SONUÇ ALAMADI. AYLARCA EVLADINA HASRET KALDIĞINI SÖYLEYEN BABA KIZINA HACİZ MEMURLARI EŞLİĞİNDE KAVUŞTU...

Balonda nikah kıydılar 01:10

Balonda nikah kıydılar

GÜLTEN KARA - İBRAHİM KORKMAZ ÇİFTİ NİKAHLARI İÇİN BÜYÜLÜ BİR ADRES SEÇTİ. GENÇ ÇİFT BALONA BİNDİ, DÜNYAEVİNE GÖKYÜZÜNDEN GİRDİ. O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA KAPADOKYA'DAN GÖNDERİLDİ...

Evli, mutlu, 4 çocuklu... 01:37

Evli, mutlu, 4 çocuklu...

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... SİVAS'TA YAŞAYAN BİR AİLE BU 3 KELİMEYİ BİRARAYA GETİREBİLMEK İÇİN TAM 18 YIL BEKLEDİ. IRKIL ÇİFTİ EVLERİNİ VE KALPLERİNİ AÇTIKLARI 4 ÇOCUKLARIYLA HERKESE HAYAT DERSİ VERDİ.....

Gizem ve Emre'nin hikayesi yürek burktu 02:35

Gizem ve Emre'nin hikayesi yürek burktu

Fitness eğitmeni Gizem Misoğlu hayat dolu bir kadındı 2 yıl önce emre küçükbaycana aşık oldu geçtiğimiz yılda dünya evine girdiler. Gizem ve emre çifti korona virüs sonrası gelen organ tutulması ayırdı..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Otobüste -maskeni tak- kavgası! 01:16

Otobüste -maskeni tak- kavgası!

İstanbul Başakşehir'de özel halk otobüsüne maskesiz binen karı koca yolcuların tepkisiyle karşılaştı. Maske takamamak için direnen çift daha sonra maskelerini taksada araçtan inmek zorunda kaldı. Maskeni tak tartışması ..

PANDEMİ ONLARI KARAVANCI YAPTI! 02:11

PANDEMİ ONLARI KARAVANCI YAPTI!

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Tektaş çifti, koronavirüsün ortaya çıkışıyla karavanda yaşamaya başladı. 2 yıldır evleri karavan olan çift, hayatlarının geri kalanında karavanla gezmek istiyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İftar Sürprizi Ümraniye'de Vatandaşın Evine Konuk Oldu 01:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İftar Sürprizi Ümraniye'de Vatandaşın Evine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ramazan'ın üçüncü iftarında Ümraniye ilçesinde oturan Ersin Kılıçaslan ve ailesinin misafiri oldu. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, evinde ziyaret ettikleri 3 çocuklu..

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor 03:40

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor

Sinop’ta uygunsuz yerlere dökülen hafriyatlar onların gelir kapısı oluyor. Emekliliğini yaşayan çift hem ekmeğini taştan çıkartıyor hem de doğayı temizliyor. Hafriyat betonlarını kırıp demir ve tahtaları toplayarak spor ..

BOYLARI KÜÇÜK AŞKLARI BÜYÜK! 02:26

BOYLARI KÜÇÜK AŞKLARI BÜYÜK!

Sosyal medyada tanışarak evlenme kararı veren akondroplazili (boyları normalden çok kısa) Emine Demirel ve Ahat Öztürk çifti, ilk düğünü Gümüşhane'de gerçekleştirdi...

İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ! 02:55

İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ!

İstanbul Şişli'de sokak ortasında bekletilen İETT otobüsünde birlikte olan çifti yoldan geçen E.A. cep telefonuyla kayda aldı. E.A.'nın şikayeti üzerine otobüs 50 yaşındaki şoförü A.Ş. ile 58 yaşındaki N.G. isimli kadın ..