#çirkin ziya

Tan Taşçı - Sevda (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:25

Tan Taşçı - Sevda (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Hep canımı yakar yüzüme bakar En çirkin haliyle önüme çıkar yalnızlık Bende kara bir talih bunca yıl geçti Gelmedin üstüme zalim mutluluk Sevda, bunca yıl bekletip bir gün elbet dönecek mi Sevda, bu büyük yalnızlığın he..

Itaewon Class 1.Sezon 4.Bölüm 1:02:36

Itaewon Class 1.Sezon 4.Bölüm

Choi Seung-kwon, eski yöntemlerine dönmekten pişmanlık duyar. Yi-seo'nun gece eğlencesi çirkin bir hâl alınca yardımına Saeroyi koşar...

Fırında dondurmalı rezalet! 01:06

Fırında dondurmalı rezalet!

MERSİN'DE FIRIN ÇALIŞANI SOSYAL MEDYADA TIKLANMA UĞRUNA HAMURUN İÇİNE DONDURMA KOYDU, PİŞİRDİĞİ EKMEKLE ÇİRKİN BİR OYUN OYNADI.. GÖRÜNTÜYE TEPKİ YAĞINCA O FIRININ FAALİYETİNİ DURDURDU...

Skandal açıklamaya sert tepki! 02:17

Skandal açıklamaya sert tepki!

WASHİNGTON'TAN GELEN YAHUDİ KARŞITI SUÇLAMASINA ANKARA'DAN SERT TEPKİ GELDİ. BU ÇİRKİN SUÇLAYAMA YANIT VEREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN; İSRAİL'İN FİLİSTİN'E YÖNELİK ZULMÜ KARŞISINDA TÜRKİYE'NİN SUSKUN KALMAYACAĞINI VURGULAD..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi 01:36

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında Rize polemiği çıktı. Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeterek tepki çeken Meral Akşener'in Rize'de protesto edilmesinin ardından Biz Rize'nin geliniyiz, bize bir şey olmaz çıkı..

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..