#çiçek modeli

 Sabun Buketi  Yapımı -Dıy 05:51

Sabun Buketi Yapımı -Dıy

Hem görüntüsüyle öne çıkan hem de evinizde hoş kokularıyla güzellik katacak olan şık ve güzel rengarenk sabundan çiçek buketi yapılışını videomuzda izleyebilirsiniz.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler...

  • Kadınca tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukrayna'lı Kızlarla Mannequin Challenge 06:39

Ukrayna'lı Kızlarla Mannequin Challenge

Bu videoda çiçek vererek whatsapp numaranı aldığı kızlarla çok farklı bir mannequin challenge yapmış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çiçeklerin Açma Anı 02:04

Çiçeklerin Açma Anı

Göz zevkimize uygun olan ve bize renkleriyle huzur v eren çiçeklerin açma anı. Hem şaşırtıcı hemde bu güzel videolar için KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN..

İrem Derici Güllerim Soldu 04:50

İrem Derici Güllerim Soldu

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti 01:44

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk Mozolesine çiçek bırakan Talon, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi ..

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_ 02:53

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_

Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa Sabah olup uyanınca Herşey yine aynı kalsa Beni unuttun sanmıştım Bir de baktım ki işte orda orda Anladım ki çok yanılmışım Beni seviyormuş oysa Onun sesi ta kendisi..

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide

Güldürmeyen, ağlatmayan Sinsi bir ok, öldürmeyen Çaresi yok bu yaranın Kimde kalır kabukları Aldın beni, nefesimi Yersiz mülksüz sahip gibi Aslı sende sureti yok Yamacına indir beni Şimdi gövdende büyüyen bu Arsız, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Aleyna Eroğluna Gelen Çiçekler Ortalığı Karıştırdı! 13:05

Aleyna Eroğluna Gelen Çiçekler Ortalığı Karıştırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Duygu Çevik, Aleyna Eroğlu'na çiçek geldiği söyleyerek bu duruma isyan etti. Dilara Taşkın çiçekli bir tacı Duygu'ya verip içeride bana çi..

  • ANKA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin 04:09

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin

Her günün ardından senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin içimde bir duygu gözümde bir hayal sanki sevecekmiş gibisin sevmek acı dolu sevmek çile dolu çektirecekmiş gibisin aklımı başımdan beni şu canımdan sanki edec..

Esat Kabaklı  Dağlarına Kar Olurum Yâr 03:16

Esat Kabaklı Dağlarına Kar Olurum Yâr

Sen baharsan bende yazım Başkasına geçmez nazım yar Beni sensiz çalamazsın Sen mızrabsın bende sazım yar Dağlarına kar olurum yar Aşkına bahar olurum yar İster isen yar olurum yar olurum yar Ağaç olsan dal olurum Çiç..

Çiçeğin Kızlar Üzerindeki Etkisi 02:53

Çiçeğin Kızlar Üzerindeki Etkisi

Hayrettin Kızlara Çiçek Veriyor..

  • JET TV tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukurova'nın Verimli Topraklarında Kasımpatı  Üretiyor 01:01

Çukurova'nın Verimli Topraklarında Kasımpatı Üretiyor

Osmaniye'de 25 yıldır toptan ve perakende çiçekçilik yapan Veli Şehitoğlu, İzmir, Yalova ve Antalya'dan çiçek getirmek yerine kendine ait 2 dönüm araziye Osmaniye'de ilk kez kasımpatı ekerek hasada başladı...

Furkan Andıç - Çok Mutluyuz 01:34

Furkan Andıç - Çok Mutluyuz

Furkan Andıç, Dilan Çiçek Deniz ile olan ilişkisini doğruladı.. Birlikte olduğumuz anlardan çok keyif alıyoruz. Bir yandan da çok gurur duyduğum bir projenin içindeyim. Şu anda hayatımın mutlu bir dönemindeyim diyebilir..

  • BETA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bircan İpek Eşi Şenol İpek'i Canlı Yayında Tehdit Etti 00:57

Bircan İpek Eşi Şenol İpek'i Canlı Yayında Tehdit Etti

''Sevgililer Günü'' hasebiyle eşi Şenol İpek'ten çiçek beklediğini kaydeden Bircan ipek, yayın bitimine kadar çiçek gelmemesi halinde olacakları söyledi.....

  • BETA tarafından
  • 1.600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi 08:40

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi

1 parça tavuk göğsü 1 adet karnabahar 1 adet soğan 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1,5 tatlı kaşığı kimyon 3 tane karanfil 2 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ..

En Çok Kıskanılan Aşklar Hande Erçel Ve Murat Dalkılıç Neslihan Atagül Ve Kadir Doğulu 10:02

En Çok Kıskanılan Aşklar Hande Erçel Ve Murat Dalkılıç Neslihan Atagül

En Çok Kıskanılan Aşklar! Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Beren Saat, Kenan Doğulu, Barış Arduç, Gupse Özay, Furkan Andıç, Dilan Çicek Deniz Aşkları..

  • BETA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Kalıp Kullanmadan Şekli Şahane Tadı Efsane Kurabiye Tarifi İncili Kurabiye  Kurabiye Tarifleri 07:41

Kalıp Kullanmadan Şekli Şahane Tadı Efsane Kurabiye Tarifi İncili Kura

İncili Çiçek kurabiye için malzemeler 250 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 1 paket şekerli vanilin Alabildiği kadar un (4,5 su bardağı kad..

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tüm Romantizmi Mahveden Kadın 00:34

Tüm Romantizmi Mahveden Kadın

Eve ekmek almaya çıkan adam, dönüşte eşine sürpriz yapıp çiçek almış. Ancak evde çiçek sürprizini gören kadın gönül kıran bir tepki vermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Gölge Kaya - Hükümdar 03:14

Gölge Kaya - Hükümdar

Hükümdar şarkı sözleri ile Ruhunu güneşe aşmış kadınlar Cesetlere sarılan çocuklar Duy sesimi ey gökteki hükümdar Yitip gidiyor Emine Bulut'lar Şiir bakışlı çocuklar ağlıyor Uçurtmaların ipleri kopuyor Bir petrol iç..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

İntizam - Git ( Official Video ) 03:03

İntizam - Git ( Official Video )

2021 yılının 2. single çalışması sizlerle. Keyifli dinlemeler... Söz: İntizam Müzik: Aykut Albar & Oğuz Mutlu Mix & Mastering: Aykut Albar Yönetmen: Nemesis Hadi git Yolun başındaydın oysa ki Gerçek üstü aşkta halüsina..

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu 03:35

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu

Söz: Sezen Aksu Beste: Sezen Aksu Yönetmen: Onur Sarsıcı Drum pad: İsmail Ozan Bass: Toygar Ersoy Gitar: Doğukan Aydın Keyboard: Serkan Balkan Klarnet: Yunus Ellek Kayıt: Göktuğ Özak Mix: Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mur..

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi 04:53

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Zootekni Doç. Dr. Aziz Gül, küresel ısınma ile yaşanan iklim değişikliğinden arıların olumsuz etkilendiğini belirterek, arıcıların panik yapmadan polen desteği ile üretime d..

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat 04:48

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat şarkı sözleri ile Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bi..

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat 04:48

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat şarkı sözleri ile Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bi..