#çiçek modeli

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın 04:30

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın

#SevcanOrhan - Sen Bir Aysın #Türkü'sü Cihan Orhan'ın Muhteşem Bağlaması Eşliğinde... Dinleyin... Sevcan ORHAN - Sen Bir Aysın Bağlama: Cihan ORHAN & Sevcan ORHAN Ses Kayıt/Mix: Murat ÇOLAK Sen Bir Aysın Sözleri......

Yarına Tek Bilet l Resmi Fragman l Sadece Netflix'te 02:07

Yarına Tek Bilet l Resmi Fragman l Sadece Netflix'te

Bir yol var; düne ya da yarına. Seç birini. #YarınaTekBilet 19 Haziran'da ilk defa sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix Hakkında:nNetflix, 190'dan fazla ülkede 183 milyon ücretli kullanıcının far..

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın 02:55

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın

Elif Buse Doğan Sen Bir Aysın Söz-Müzik: Anonim Düzenleme: Emre Doğan Gitar: Selahattin Güzelel Sen bir aysın Ben kara gece Gel derim, gel derim Gel derim Bu can senin Ser sebil ettim Al derim, al derim Al derim Sorsan..

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm 2:02:48

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya, Çavi ve Zola’nın kendi çocukları olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırmaya karar verir. DNA örneği almak için Çavi ve Zola’nın yaşadığı eve gizlice giren Arif ve..

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Fragmanı 00:55

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm 2:16:08

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Özeti:nYabancı Şube polislerinin Çavi ve Zola’yı gözaltına alması, hem Arif’i hem de Zekeriya’yı rahatlatır. Nihayet bu iki yabancıdan kurtulacaklardır. Ancak Hacer ve Nuriye’nin sürpriz istekler..

Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip) 03:57

Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip)

Resul Dindar / Yaşlan Benimle Söz: Volkan Bekci Müzik: İsacan Çiçek Yapım: Rd Müzik * Düzenleme: Resul Dindar Orkestrası Davul: Necati Atakan Teoman Bass: Çağrı Doğan Gitar: Caner Güneysu Klarnet: Caner Malkoç Kemençe: ..

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm 2:25:05

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Özeti: Ahmet’in evinde kalan tüm erkekler Hacer tarafından sokağa atılınca, başlarına gelmeyen kalmaz. Zekeriya doğaya uyum sağlamaya çalışırken; Arif’in vahşi doğanın kurallarıyla hareket etmesi..

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm Fragmanı 00:53

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] 04:36

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ]

Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme: Teoman, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal Elektrik Gitarlar, Bas Ve Klavyeler, Yaylı Aranjman: Safa Hendem Davul: Gencay Kıymaz Yaylılar: İstanbul Strings Mix..

Tuğkan - Sıcak Ekmek 03:26

Tuğkan - Sıcak Ekmek

Söz – Müzik: Ege (Universal Music Publishing Türkiye) Düzenleme: Selim Bölükbaşı Klasik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar: Savaş Akbaba Soprano Saksafon : Batu Şallıel Perküsyon : Selim Bölükbaşı Mix & Mastering: Timuçin Ak..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Ebru Gündeş - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı (Lyric Video) 03:29

Ebru Gündeş - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı (Lyric Video)

KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI (Şarkı Sözleri) Söndü içimin ateşi bitti, bıktım yalanlarından Zorla ele avuca sığmaz aşk kop gel günahlarından Nazın sitemin belli değil, ben senin neyinim anlayamadım Sevda ateşin aynı deği..

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

Everblaze - Bullet Time 04:53

Everblaze - Bullet Time

Bullet Time şarkı sözleri ile Inside your eyes I'm immaterial I'm fading away before my time I thought I could never leave your side Inside your eyes I'm immaterial Would you dare to say One last goodbye? When I c..

Bayhan - Zifiri 05:58

Bayhan - Zifiri

Söz: Rüzgar Pehlivan Müzik/ Beste: Rüzgar Pehlivan ( Dinç Müzik Yapım ve Edisyon) Düzenleme: Cihangir İncemen Bas Gitar: Cihangir İncemen Elektro Gitar: Metin Durkutlu Davul: Abdullah Şimşek Perküsyon: Hakan Koparan ..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Zeynep Bastık - Boş Yapma 02:27

Zeynep Bastık - Boş Yapma

Söz & Müzik: Serhat Şensesli Düzenleme: Serhat Şensesli Boş Yapma şarkı sözleriyle; Geri araman biraz uzun sürdü. Ne oldu hayat seni de mi üzdü Herkes gittiği yere döndü, O malum ayın on dördü. Ne çiçek ister canım n..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ 04:20

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ

en bir aysın ben kara gece Gel derim gel derim gel derim Bu can senin sersebil ettim Al derim al derim al derim Sorsan bağın yaresini de Gül derim gül derim gül derim Şerbet diye zehir de versen bal derim Ben bozkırım s..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik) 03:45

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik)

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5 14:16

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5

Etiketler:ngta san andreas müziği,ngta san andreas gizemleri,ngta san andreas hileleri,ngta san andreas burak oyunda,ngta san andreas araba modu,ngta san andreas mod,ngta san andreas online,ngta san andreas trailer,ngta ..

  • Emrullah tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi 01:15

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi

Trabzon'un Of ilçesinde imam babaları Emre Göktaş tarafından tabancayla başlarından vurulup öldürülen Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kardeşlerin cenazeleri, toprağa verildi. Of ilçesine bağlı Uluağaç Mahallesi'nde dün ak..

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar 04:17

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar

Söz & Müzik: Sezen AKSU Aranje: Hüseyin Akkaya Mix&Mastering: Hüseyin AKKAYA Vokal&Enstrüman Kayıt: Tonik Studio Prodüksiyon: Ceyhan Müzik Prodüksiyon Yönetmen: Yusuf YILDIZ Kamera: Bahadır AYTEKİN Kurgu & Montaj: Mehmet..