#çocuklarıyla

Kenan Doğulu Uludağ'da Konser Verdi Beren Saat Konsere Gelmedi 10:00

Kenan Doğulu Uludağ'da Konser Verdi Beren Saat Konsere Gelmedi

Kenan Doğulu, Uludağ konseri için Amerika'dan döndü ve konser öncesi soruları cevapladı. Beren Saat Amerika'da kaldı ve konsere gelmedi. Ozan Doğulu; Uludağ'daki sahne öncesi ailesi ve çocuklarıyla karın tadını çıkardı v..

  • BETA tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
David Beckham ve Çocukları Nusret Taklidi Yaparsa 00:39

David Beckham ve Çocukları Nusret Taklidi Yaparsa

Çoluğu çocuğu toparlayıp Nusret'e yemeğe giden David Beckham eti tuzlama bölümünü çocuklarıyla birlikte yapıyor...

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:34

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Yılda sadece bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, Arınma Gecesi öncesi çocuklarıyla birlikte eve dönen bir çiftin gerilimini beyazperdeye taşıyor. Güvenli evlerine ulaşmaya çalışa..

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:59

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'un herkesi şaşırtan yeni gündemi ne? Çocuklar Duymasın, 10 Haziran Pazar sezon finaliyle ekrana geliyor! Çocuklar Duymasın'da kahkaha eksik olmuyor! Sezon finaliyle ek..

Yavrularıyla Markete Giren Ördek 00:39

Yavrularıyla Markete Giren Ördek

Çocuklarıyla birlikte alışverişe çıkmış ördek ailesi ...

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zebra Kek Tarifi 08:22

Zebra Kek Tarifi

3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 3 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek kaşığı kakao. Hafta sonu mutfağımda minik bir misafir ağırladım. Yeğenim..

Ünlü Oyuncu Lüks Hayatı Küreklere Bıraktı 02:36

Ünlü Oyuncu Lüks Hayatı Küreklere Bıraktı

Ünlü oyuncu Lüks Hayatı Küreklere bıraktı Yeşim Büber, eşi ve çocuklarıyla yaşadığı teknede görüntülendi. Market alışverişi için bota binerek kıyıya çıkan oyuncu, botun motoru çalışmayınca küreklere asılmak zorunda k..

  • BETA tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğluyla Kavga Eden Genci Silahla Yaraladı 00:50

Oğluyla Kavga Eden Genci Silahla Yaraladı

Diyarbakır'da bilinmeyen bir sebeple M.S. ile M.B tartıştı. M.S.'nin durumu babasına anlatmasının ardından, ismi öğrenilemeyen baba, eşi ve çocuklarıyla M.B.'nin geç saate ders çalıştığı parka geldi. Tarafların bir araya..

Ayrılmak istedi, öldürüldü! 01:51

Ayrılmak istedi, öldürüldü!

AYRILMAYA KARAR VERMİŞ, ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE KENDİSİNE YENİ BİR SAYFA AÇMIŞTI AMA KOCASI PEŞİNİ BIRAKMADI. BU SABAH ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ...

Babalar konuşmak istiyor! 02:26

Babalar konuşmak istiyor!

BABALAR GÜNÜ ARİFESİNDE ÇARPICI BİR ARAŞTIRMANIN SONUÇLARI AÇIKLANDI... BUNA GÖRE TOPLUMDA YAYGIN BİR DURUM OLAN MESAFELİ BABA-ÇOCUK İLİŞKİSİ TARİHE KARIŞIYOR. HER 10 BABADAN 9'U ÇOCUKLARIYLA DAHA SAMİMİ OLMAK İSTİYOR...

Evli, mutlu, 4 çocuklu... 01:37

Evli, mutlu, 4 çocuklu...

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... SİVAS'TA YAŞAYAN BİR AİLE BU 3 KELİMEYİ BİRARAYA GETİREBİLMEK İÇİN TAM 18 YIL BEKLEDİ. IRKIL ÇİFTİ EVLERİNİ VE KALPLERİNİ AÇTIKLARI 4 ÇOCUKLARIYLA HERKESE HAYAT DERSİ VERDİ.....

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla Süsledi 03:58

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla

İlk oyuncağına 40’lı yaşlarda sahip olan Ecevit Çalışkan Kadıköy’deki evinin dış cephesini oyuncaklarla süslüyor. İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Yeldeğirmeni Mahallesi’nde yaşayan Ecevit Çalışkan isimli vatandaş evin..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Plaj şemsiyesi sopasıyla dayak! 02:22

Plaj şemsiyesi sopasıyla dayak!

Aylar önce tanıklık yaptıkları bir dava yüzünden komşularıyla sorun yaşamışlardı genç kadın annesi ve çocuklarıyla dışarı çıktığında dehşeti yaşadı cani komşu 2 kadına plaj şemsiyesinin sopasıyla saldırdı!..

Miras kavgasında karar çıktı 01:42

Miras kavgasında karar çıktı

ÜNLÜ ÇİMENTO ŞİRKETİNİN ORTAĞI İŞ İNSANI ENVER PARALI VEFAT EDİNCE, ÇOCUKLARIYLA TORUNLARI ARASINDA MİRAS TARTIŞMASI YAŞANMIŞTI. DAVA SONUÇLANDI HUKUK SAVAŞINI BAKIN KİM KAZANDI?..