#çocuklar…

Sabah Şarkısı En  Güzel Bebek Şarkıları 12:21

Sabah Şarkısı En Güzel Bebek Şarkıları

Bu videomuzda birbirinden güzel ve eğlenceli çocuk şarkılarını bir araya getirdik. Okul öncesi dönemdeki küçük çocuklar ve bebekler hem öğreniyor hem de eğleniyor.nn..

  • GÜL tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu 02:57

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu

Sultanbeyli’de bir camide insanın içini ısıtan görüntüler yaşandı. Namaz vakti camiye koşarak giren iki çocuk neşe içinde koştu, ardından çocuklardan biri namaz kılan imamın sırtına çıktı. İmam, oyun oynamak için sırtına..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Lil Chain - Panamera (Official Video) 03:04

Lil Chain - Panamera (Official Video)

Şarkı Sözleri: GABBANA HAVANA PANAMA (HEY) PANAMERA CEBİMDE BİRAZ VAR HESAPTA TONLA TOMARLA Gabbanalar üstümde Uyurum dolarların üstünde Gezerim bulutların üstünde Kimse el uzatmaz düştüğünde Bu yüzden yalnızken ka..

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu 02:30

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde madde bağımlılarının mesken tuttuğu bina, belediye tarafından kreşe çevrildi. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk boş bina Gemlik Belediyesi tarafından kreşe çevrildi. Asgarî ücret alan ..

Gece Kulübü Tadında İlginç Ev Ortamı 00:15

Gece Kulübü Tadında İlginç Ev Ortamı

Bir tarafta bira içen erkekler, diğer tarafta dans eden kadınlar. Çocuklar da ortalıkta koşturuyor. İşte o bir hayli ilginç görüntüler.....

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Uzaktan eğitim çocukları nasıl etkiledi, sonuçları ne olur? 16:27

Uzaktan eğitim çocukları nasıl etkiledi, sonuçları ne olur?

Uzaktan eğitme ne kadar yakınız? Çocuklar evde neler yaşıyor, anne-babalar ne yapmalı? Salgın psikolojimizi nasıl etkiledi?..

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı 01:59

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı

BİRİ 12, DİĞERİ 13 YAŞINDA İKİ KARDEŞ... YILLAR ÖNCE EVİ TERK EDEN, YÜZÜNÜ BİLE HATIRLAMADIKLARI BABALARINDAN 600 BİN LİRA BORÇ KALDI... 'BİZ BU PARAYI NASIL ÖDERİZ' DİYEN ÇOCUKLAR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI...

Çocuğuna İlaç İçermenin Yöntemini Bulan Anne 00:07

Çocuğuna İlaç İçermenin Yöntemini Bulan Anne

Çocuklar hastalandığında en büyük problem çocuğa verilen ilacı içirmektir. Ancak bu anne çocuğuna ilaç içermenin yöntemini bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Herkes evde onlar sokakta! 02:58

Herkes evde onlar sokakta!

HEM ALKOLLÜ HEM SAHTE EHLİYETLE ÇEVİRMEYE TAKILANLAR, TOP PEŞİNDE KOŞARKEN POLİSİ GÖRÜP KAÇAN ÇOCUKLAR, HERKES EVDE OTURUP TEDBİRLERE UYMAYA ÇALIŞIRKEN,, YİNE DIŞARIDA OLANLAR VARDI. YURTTAN KISITLAMA MANZARALARINA BAKA..

Polisin sirenini duyup çil yavrusu gibi dağıldılar 02:44

Polisin sirenini duyup çil yavrusu gibi dağıldılar

Bursa'da sokak kısıtlamasında okul bahçesinde top oynayan çocuklar polisi görünce duvardan atlarken, bazıları ise misket oynamaya devam etti..

Alev kapanında insan zinciri 01:25

Alev kapanında insan zinciri

NEVŞEHİR'DEKİ YANGINDA ÇOCUKLAR MAHSUR KALMIŞTI. BİRBİRİNİN MERDİVENİ OLAN MAHALLELİ, KURDUĞU İNSAN ZİNCİRİYLE ÇOCUKLARI BAKIN NASIL KURTARDI?..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Soğuk havaya rağmen çocukların kızak keyfi 04:09

Soğuk havaya rağmen çocukların kızak keyfi

Ardahan’da Çocuklar soğuk havaya rağmen kızak kayarak eğlendi...

Kaleden Kaleye Gol Atan Ufaklık 00:09

Kaleden Kaleye Gol Atan Ufaklık

Çocuklar arasında kapalı spor salonunda yapılan futbol maçında izleyiciler ilginç bir gole şahit olmuş. Kalecinin kullandığı degaj gol olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Yokuşta kar keyfi... 01:33

Yokuşta kar keyfi...

MUŞ'UN KIZILAĞAÇ BELDESİNDE KARI GÖREN ÇOCUKLAR SOKAĞA KOŞTU. KİMİ POŞETLE, KİMİ KESİK BİDONLA, KİMİ DE TAHTAYLA KAYDI. EKİPMANLARI AMATÖR OLSA DA KEYİFLERİ PROFESYONELLERE TAŞ ÇIKARTTI...

Her yerde kar var! 02:29

Her yerde kar var!

HER YER BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI.. KARIN KEYFİNİ HEM ÇOCUKLAR HEM DE BÜYÜKLER ÇIKARDI... BAZEN O SEVİNÇ ESARETE DE DÖNÜŞTÜ... İŞTE YURDUN DÖRT BİR YANINDAN KAR MANZARALARI....

Sıkıştığı Yerden Kurtarılmak İstemeyen Koyun 00:22

Sıkıştığı Yerden Kurtarılmak İstemeyen Koyun

Çocuklar oyun oynarken toprakta oluşan yarığa sıkışan koyunu fark etmişler. Koyunu uzun uğraşlar sonucu kurtarmışlar. Ancak koyun koşup tekrar yarığı sıkışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Havuza gidemedi, havuzu ayağına getirdi! 01:30

Havuza gidemedi, havuzu ayağına getirdi!

Amasya il genelinde son zamanlarda termometreler 40 derecenin üstünde gösterince çocuklar serinlemek için bir çözüm yolu buldu...

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum 04:19

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum

Gidiyorum şarkı sözleri ile Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek a..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu 05:37

Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu

Kırıkkale’de ilkokul öğrencileri 'Hababam Sınıfı' filminde olduğu gibi derslerini okul bahçesinde kurulan sıralarda yapıyor. Türk sinemasının başyapıtlarından Hababam Sınıfı'nın unutulmaz sahnesi, korona virüs nedeniyle ..

Bergüzar Korel’in psikolojisi neden bozuldu 01:31

Bergüzar Korel’in psikolojisi neden bozuldu

Üçüncü kez annelik heyecanı yaşayan oyuncu Bergüzar Korel, corona virüs aşısı oldu. 38 yaşındaki oyuncu Çok yoruldum. Yoğun bakımdaki gebeler, şu an virüsün 3 katı daha yüksek bulaşıyor olması psikolojimi bitirdi! Unutm..

Bu kafeye girmek için zayıflamak gerekiyor 06:01

Bu kafeye girmek için zayıflamak gerekiyor

Adana'nın Kozan ilçesinde faaliyet gösteren sanat kafe, görenleri şaşırtıyor. Sadece 30 santim genişliğindeki bir kapıdan girilebilen kafeye kilolular ve çocuklar giremiyor. Kafede bulunan bütün aksesuarlar ise geri dönü..

Ukraynalı kadınları unutmadı! 02:29

Ukraynalı kadınları unutmadı!

İSTANBUL'DA YAŞAYAN UKRAYNALI BİR KADIN, SAVAŞ MAĞDURLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI. ÖZELLİKLE DE KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN KIŞLIK KIYAFET TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR... UKRAYNA'DA KALAN OĞLU VE ANNESİNE DE TEK BİR MESAJI VAR, NE ..

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU! 01:53

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU!

Antalya'da çocukların ve velilerin kabusu olan kadın isyan ettirdi. Çocuklara kimi zaman taş, kimi zaman da bıçak atan B.Ş.'nin şizofreni hastası olduğu söylenirken; çocuklar okula ağlayarak geliyor, geceleri uyku uyuyam..

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor 04:25

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor

Ermenistan ordusunun 27 Eylül’den itibaren Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine saldırması üzerine Azerbaycan işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak için karşı saldırı başlatmıştı. O tarihten itibaren Hasankaya..

Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı 01:08

Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı

Hikayenin baş kahramanı olan fizik öğretmeni Akif Erdem; öğrencilerine bir “insanlık dersi” vermek istemektedir. Yalnız Akif Öğretmen; bildiğimiz, alıştığımız öğretmenlerden daha farklı bir ders anlatma yöntemi kullanmak..

  • GÜL tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce