#çok amaçlı

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Tillerson'dan Katar Açıklaması 01:48

Tillerson'dan Katar Açıklaması

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Katar krizinde Doha’nın, Suudi Arabistan ve üç müttefikinin sunduğu taleplerin bazılarını yerine getirmesinin “çok zor olacağını” belirtti. Ancak Tillerson, krize çözüm bulunması için ..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Güneş Tan ile Joker Performansı 01:09

Güneş Tan ile Joker Performansı

Sitemizin en sevilen simalarından, sempatik insan Güneş Tan'dan ibretlik Joker performansı dersleri...

  • JET TV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avustralya Kardenaline Cinsel Saldırı Suçlaması 01:00

Avustralya Kardenaline Cinsel Saldırı Suçlaması

Avustralya'da bulunan Vatikan maliye ve hazine sorumlusu Kardinal George Pell çoklu cinsel saldırı ile suçlanıyor. Kardinal Melbourne'de mahkeme karşısına çıkacak. Geçmişinde işlediği ileri sürülen çok sayıda taciz ve ..

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf 00:54

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf

Uyuşturucuyla mücadelede sert ve sıra dışı yöntemleriyle tanınan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte yine şaşırttı. Duterte, iş dünyasından liderlere hitaben yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı yaptığı yıllarda ..

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

Gamze'den Kötü Haber! Acılarına Daha Fazla Dayanamadı 02:16

Gamze'den Kötü Haber! Acılarına Daha Fazla Dayanamadı

Hastalığına rağmen yaşama sevinciyle herkese örnek olan Gamze’nin cenazesi Hemmingen DİTİB Camisi’nde kılınacak cenaze namazından sonra ailesinin memleketi Kayseri’ye götürülerek toprağa verilecek. Baba Metin Yağar, DHA’..

Pahalı Şeyleri İmha Eden Fenomenler 04:34

Pahalı Şeyleri İmha Eden Fenomenler

Dünya genelindeki bazı büyük fenomenler video çekmek uğruna öyle şeylere zarar veriyorlar ki insan gerçekten çok şaşırıyor. Bazen maliyetleri binlerce doları bulan eşyaları yakıp dondurup kırıp kullanılmaz hale getirebil..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavşan Okulu Fragman 01:25

Tavşan Okulu Fragman

Zamanını türlü hınzırlıklarla meşgul olarak geçiren Max, yaptığı küçük kaza sonucu kendini sihirli tavşanların bulunduğu bir okulda bulur. Tüm tatilini burada geçirmek durumunda kalan Max, burada Emma ve başka üstün yete..

Aydın Kurtoğlu - Duyanlara Duymayanlara 03:51

Aydın Kurtoğlu - Duyanlara Duymayanlara

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar 04:15

Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü Beni bilmem O deli aşık mazide kaldı artık Dönecek mi geriy..

Zula Tabanca Show 06:47

Zula Tabanca Show

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula oynadık iyi seyirler. faruk sabote ediyor..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

Sinan Akçıl -1001 Gece 04:10

Sinan Akçıl -1001 Gece

Bir yakıyor tadı Bir ne güzel adı Bir iyi ki buradasın Keşke olmasın zorladık Gülüşü ne güzel Bazende çok özel Sevginin ölüşü Mahveder gülüşü Kaybeder son anda yine Bi güneş doğuyor hep üstüne Bitiyor diyemiyorum hep akl..

Dünyanın En Pahalı 7 Kedi Türü 04:31

Dünyanın En Pahalı 7 Kedi Türü

Kediler uzun zamandır insanların evlerinde beslediği sadık dostlar olmayı başarmışlardır. Kedilerin kendi içinde yüzlerce türü bulunmaktadır. Bazıları çok şirin bazıları hırçın ve sinirli olabilir. Dünyada bazı kedi ırkl..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zula Herkes Tek Faruk Ağladıııı 17:14

Zula Herkes Tek Faruk Ağladıııı

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula oynadık iyi seyirler...