#çok amaçlı

Ateşböceği 10. Bölüm 2. Fragmanı 00:52

Ateşböceği 10. Bölüm 2. Fragmanı

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916 49:58

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916 (National Geographic).Birinci Dünya Savaşı, 20. yüzyılı şekillendiren küresel savaş hakkındaki en iyi ve kapsamlı belgesel dizisi. Savaş tarihçisi Hew Strachan'ın aynı adlı kitabı t..

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında 09:05

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında

Ken Block’un başrolünü aldığı Gymkhana akrobasi serisi yayınladığı ilk günden itibaren büyük-küçük herkese nefes kesen bir deneyim yaşatıyor. 5 yılı aşkın süredir yeni projelerle meraklılarının karşısına çıkan bu ekibe b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adventure Time 16.Bölüm 10:51

Adventure Time 16.Bölüm

Gunter: Buz Kralı'nın en sevdiği penguenidir. Kedi bir çocuğu vardır. Cam şişeleri kırmayı çok sever. Aslında bir kuyruklu yıldızın gücünü emip dünyayı yok etmeye çalışan Orgalorg adlı bir yaratıktır. Mars Kralı, Grob Go..

Levent Ülgen Kimdir? 02:03

Levent Ülgen Kimdir?

Levent Ülgen kimdir, Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen’dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya’da doğdu. Ankara İnönü Lisesi’ni, ODTÜ Fizik Bölümü’nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu’nda görev aldı, daha ..

Bir Grup Galatasaraylı Taraftardan Bafetimbi Gomis Dansı 00:29

Bir Grup Galatasaraylı Taraftardan Bafetimbi Gomis Dansı

Görüntüde Galatasarayın geldiğinden beri kendini sevdiren Gomis tarattarına çok değiştirdi.Şimdi Galatasaraylı taraftarın Gomis dansını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rakı İçerken Dua Eden Dayı 00:11

Rakı İçerken Dua Eden Dayı

Yaşlı dayı rakıyı çok kaçırmış. Rakı içerken ettiği dua ise efsane olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.314 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Topu Kumla Doldurarak İnsanları Trollemek 01:25

Topu Kumla Doldurarak İnsanları Trollemek

Bir grup şakacı genç, futbol topunu kumla doldurup insanların çok geçtiği bir caddeye koyarlar. Topu görünce dayanamayan insanlar gerek yerde yuvarlanır gerek havada takla atarlar. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Eğlenceli Bayram Mesajı - Var Böyle Tipler 00:59

En Eğlenceli Bayram Mesajı - Var Böyle Tipler

Instagram'a yüklediği tiplemeler ile en çok güldüğümüz internet komiğine dönüşen Var Böyle Tipler bu defa eğlenceli bir bayram mesajı paylaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Enver Pentinin Yeni Yüzü Oldu 02:16

Aslı Enver Pentinin Yeni Yüzü Oldu

Sevilen oyuncu ve özel hayatıyla 2017 nin en çok konuşulan isimlerinden olan Asli Enver Pentinin Yeni yüzü oldu..

  • ANKA tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990 03:32

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990

Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gönlüme girdin Ne yaptında kendini sevdirdin Ben hiç aşık olmazdım Bir kişiye bağlanmazdım Demekki büyük söyledim Seni gidi seni Seni gönlüme g..

Defne Joy Foster Kimdir? 01:36

Defne Joy Foster Kimdir?

Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 tarihinde,İncirlik'te dünyaya geldi. Annesi Hatice Nayman, babası Steve Foster'dır. Baba tarafından Amerikan ve anne tarafından Türk olan Foster, İzmir Alsancak Okulu'nda ortaöğrenimini tam..

Can Bonomo Kimdir? 01:27

Can Bonomo Kimdir?

Sefarad Yahudisi[2] bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Te..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Ateşböceği 10. Bölüm 3.Fragman 00:57

Ateşböceği 10. Bölüm 3.Fragman

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Aşk-ı Roman 8. Bölüm Fragmanı 00:35

Aşk-ı Roman 8. Bölüm Fragmanı

Merakla beklenen Aşk-ı Roman TV8 ekranlarında devam ediyor. İlk bölümüyle ilgi odağı haline gelen dizide en çok merak edilen konulardan biri de Solmaz ve Kaan aşkı oldu. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerinde Solmaz ve K..

Mustafa Ceceli'nin Oğlu Arın İlkokula Başladı 02:14

Mustafa Ceceli'nin Oğlu Arın İlkokula Başladı

Bu sene çok sansasyonel bir yılın yaşanmasına neden olan Mustafa Ceceli'nin oğlu Arın ilkokula başladı..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Serttaş'ın Klibindeki Efkarlı Papağan 00:54

Bülent Serttaş'ın Klibindeki Efkarlı Papağan

Bülent Buba'nın dün çıkarmış olduğu klipte kendisinden çok papağanın kendini paralayıp, klibe efkar kazandırdığı o anlar...

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuvalette Kullanılan 5 İlginç Ürünü Test Ettik 06:16

Tuvalette Kullanılan 5 İlginç Ürünü Test Ettik

Bu videoda tuvalet ile ilgili kimi eğlenceli kimi ilginç 5 ürünü test ediyoruz. Bakalım hangi ürünler daha çok ilginizi çekecek?..

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jet Motorlu İHA'lar Yolda 01:06

Jet Motorlu İHA'lar Yolda

Türkiye milli savunma sistemlerinde hedef büyüttü. İHA üreticisi BAYKAR Makina Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar jet motorlu İHA'ların müjdesini verdi. 4.5 ton kalkış ağırlığına sahip, Bayraktar'ın 5-6 kat büyüğü, daha hız..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Timeless Fragman 02:08

Timeless Fragman

Eric Kripke'den ( Devrim , Aşırı Doğal ) Shawn Ryan ( The Shield ) ve Kara Liste nin yapımcıları gizemli bir suçlu tarafından gizlice gizli bir devlet çalınan bu heyecan verici aksiyon-macera serisinden geliyor. Sanat..

Tarkan  Şıkıdım 03:15

Tarkan Şıkıdım

Başkası olma, kendin ol Böyle çok daha güzelsin Ya gel bana sahici sahici Ya da anca gidersin Anasının kuzusu Ciğerimin köşesi Kız bu neyin cakası Kız hepsi senin mi? Hepsi senin mi? Oynama şıkıdım şıkıdım Ah..

Zuhal Olcay İyisin 1993 04:23

Zuhal Olcay İyisin 1993

Şarkı söylerim beğenmezsin, konuşurum dinlemezsin Şakalarıma gülmezsin İşin aslı sevgilim Sen bana fazla iyisin, iyisin Fazla Yemeklerimden yemezsin arkadaşlarımı sevmezsin Saçlarımı beğenmezsin İşin aslı sevgilim Sen ..

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

 Nobel Gerçekleri 03:32

Nobel Gerçekleri

Onlar, Nobel ödüllü. Onlar, ödülleriyle bir çok katliama imza atanlar....

Yaya Geçidini Kullanmayan Adamın Feci Sonu 00:34

Yaya Geçidini Kullanmayan Adamın Feci Sonu

Yaya geçidi yakın olmasına rağmen, arabaların arasından geçmeye çalışan adam çok feci bir şekilde kazaya maruz kalıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşböceği 11. Bölüm Fragman 00:49

Ateşböceği 11. Bölüm Fragman

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..