#çok kısıtlı zamanınız

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu 00:43

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu Umman'lı üç balıkçı, ambergris adı verilen İspermeçet balinası kusmuğu buldular. Parfüm endüstrisinde kullanılan kusmuğun, 80 kilosuna 3 milyon dolar teklif edildi! Times ..

Kuzucuk Balon 04:03

Kuzucuk Balon

Kuzucuğun evinde bir sürü uçan balon vardır, pencereden onları gören horoz, eve girer, kuzucuğun uyuduğunu fark edince bir tane balonu alıp çıkar. Son anda bunu fark eden kuzucuk sinirlenir ve onu kovalar. Horoz da gidip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beste Kırmacı - Her Aynada Farklı Kadın (Official Video) Yeni Klip 03:32

Beste Kırmacı - Her Aynada Farklı Kadın (Official Video) Yeni Klip

Beste Kırmacı'nın, Yavuz Burç Plakçılık etiketiyle yayınlanan Bu Köy Adam albümünden ''Her Aynada Farklı Kadın'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz - Müzik: Beste Kırmacı Şarkı Sözleri: Yapma etme dediler H..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit 00:39

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit

Antalya'da Askere Ateş Açıldı- 1 Şehit.Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki ormanlık alanda arazi taraması yapan jandarma ekibine ateş açıldı. Saldırıda yaralanan bir uzman çavuş hastanede şehit oldu. Antalya'da ormanlık ..

Baklava ailesinin yeni lezzeti- Soğuk baklava 02:09

Baklava ailesinin yeni lezzeti- Soğuk baklava

YAPIMI BAKLAVAYLA NEREDEYSE AYNI AMA TADI ÇOK FARKLI. ÜSTELİK ÇOK HAFİF. İŞTE ÇITIR ÇITIR BAKLAVA AİLESİNİN YENİ ÜYESİ SOĞUK BAKLAVA...

İyi ki Öğrendim Diyeceğiniz Harika Fikirler 03:25

İyi ki Öğrendim Diyeceğiniz Harika Fikirler

Herkese merhaba bugün yine çok ilginç,pratik, iyi ki öğrendim diyeceğiniz harika fikirler ve zekice düşünülmüş ipuçları ile karşınızdayız. Daha önceki videolarda olduğu gibi bu videoda da çok işinize yarayacak hayatınızı..

  • GÜL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İNSANLARIN MARKET ARABASINA ÜRÜN BIRAKMA DENEYİ 03:35

İNSANLARIN MARKET ARABASINA ÜRÜN BIRAKMA DENEYİ

En Eğlenceli şaka troll video muzda insanların market arabasına ürün attık. Ortaya çok komik ve çok eğlenceli ve şaşırtıcı tepkiler çıktı...

  • GÜL tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çiğ Köfteci Ali Ustayı Küstüren Müşteri 00:19

Çiğ Köfteci Ali Ustayı Küstüren Müşteri

Çiğ köftelerinin lezzetinden çok doğal hareketleriyle vatandaşlar tarafından ilgi gören çiğ köfteci Ali Usta, bu sefer nar ekşisi polemiği yaşadığı müşterisine çok bozulmuş ve dükkanı terk etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Murat Övüç Taklidinin Hakkını Veren Genç 00:18

Murat Övüç Taklidinin Hakkını Veren Genç

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ü taklit eden kişiler çok kez karşımıza çıkmıştır. Bu gençte onlardan biri ve çok başarılı...

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Elektrikli Süpürge ile Şakalanan Bebeği Tepkisi 00:06

Elektrikli Süpürge ile Şakalanan Bebeği Tepkisi

Sevimli bebeğe elektrikli süpürge ile ufak bir şaka yapılmış. Şakadan çok bebeğin tepkisi çok hoş olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Milli Helikopter Motorumuz TS-1400 02:44

Milli Helikopter Motorumuz TS-1400

Tüm Türkiye’nin kulağındaki pası, Eskişehir’den yükselen milli helikopter motorumuz TS-1400’ün çıkardığı o çok ama çok güçlü ses sildi. Türk mühendisleri tarafından geliştirilen milli helikopter motorumuz, ilerleyen yıll..

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güce dayanmayan savunma sporu 02:27

Güce dayanmayan savunma sporu

GÜÇ KULLANILARAK YAPILAN PEK ÇOK SAVUNMA SPORU VAR... BİZ ŞİMDİ SİZİ ÖZELLİKLE KADINLAR İÇİN GÜCE, KUVVETE GEREK KALMADAN, ODAKLANARAK KENDİNİ KORUMAYI ÖĞRETEN ÇOK ÖZEL BİR PROGRAMLA TANIŞTIRALIM.....

Doğru bilinen yanlışlar 02:18

Doğru bilinen yanlışlar

DOĞRU UYKUNUN BEBEK GELİŞİMİNE BÜYÜK KATKISI VAR MALUM, ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİN DE RAHAT BİR NEFES ALMASINI, DİNLENMESİNİ SAĞLIYOR. UYKU EĞİTİMİ KAVRAMI SON DÖNEMDE ÇOK PÖPÜLER. ANCAK UZAMNLARA GÖRE BU KONUNUN DOĞRU SA..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı 03:14

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı Almanya'da koalisyon hükümetinin ortakları CDU lideri Merkel, SPD lideri Sigmar Gabriel ve CSU lideri Horst Seehofer, Dışişleri Bakanı Steinmeier'in ortak cumhur..

Herkes kuaför oldu! 01:56

Herkes kuaför oldu!

SON DÖNEMDE ARAMA MOTORLARI ÜZERİNDEN EN ÇOK NELER ARANDI? SORUNUN YANITI OLDUKÇA İLGİNÇ. İNTERNETTE “50 YAŞ VE ÜZERİ SAÇ STİLİ GÖRSELLERİNE BAKANLARIN ORANI BİR ÖNCEKİ YILA GÖRE @0 ARTTI. ÜSTELİK ERKEKLER KADINLARA GÖR..

İkizler ikizlerle evlendi 01:22

İkizler ikizlerle evlendi

ADIYAMAN'DA İKİZ ERKEK KARDEŞLER, İKİZ KIZ KARDEŞLERLE EVLENDİ. ORTAYA DA ÇOK AMA ÇOK İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER ÇIKTI..

Kanun teklifi yolda 03:16

Kanun teklifi yolda

Asgari ücretteki gelir ve damga vergilerinin kaldırılması için bir kanun teklifi gerekiyor. Teklifte çok konuşulan ve çok sorulan asgari geçim indirimi, AGİ’yi kapsayan düzenlemeler de yer alacak...

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan 02:47

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan

Beklemem Ondan şarkı sözleri ile Son bir durak kaldı yol çok uzun Aklım sende kaldı düştüm yola Çok heveslenme, her şeyin farkındayım Bakmışsın arkandayım Sanırsın yıllar geçmiş, bitmiş hikaye Yanılmıştık birçok şeyde..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Sinan Akçıl - Çöp 04:12

Sinan Akçıl - Çöp

Her şeyi koy bir torbaya Hepsi çöp Korkma dök Kurallara uymayı kabul et Hadi çök Hadi çök Ben hiç uyudum mu Sandığın soğudum mu Yalanların çoğu Bir gün gelir geçer Gider batı doğu Yönü kendi seçer Bugün çabuk giden Yar..

Asfalt Çalışması Arasında Evlilik Teklifi 00:14

Asfalt Çalışması Arasında Evlilik Teklifi

Kız arkadaşına evlilik teklifi yapmak isteyen adam çok yanlış bir zaman ve çok yanlış bir yer seçmiş. Belediyenin asfalt çalışmaları arasında teklifini etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 3 yıl önce