#çıkarsa

Yanlış Balonu Seçersen Gümlersin 17:50

Yanlış Balonu Seçersen Gümlersin

Çok eğlenceli bir yarışma ile karşınızdayız. Arkadaşlarımız PUBG MOBILE sorularına en doğru cevabı vermeye çalışıyor. Veremeyenler balondan ne çıkarsa razı oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 133 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir Motorbot, İki Kız 00:05

Bir Motorbot, İki Kız

Bir motorbotta iki kız seyahata çıkarsa nelerin olabileceğini gösteren kısa video...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle 1:41:26

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kek Tarifi 06:04

Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 bucuk su bardagi seker 1 bucuk su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 cay bardagi kakao 2 bucuk su bardagi un Üstündeki sosu icin gerekenler 1 su bardagi s..

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi 05:16

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta Bir cimdik tuz 1 bucuk su bardagi seker 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardagi un 2 su b..

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar 04:45

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni şarkısı için çalışmalara başladı. Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülenen Ortaç, samimi açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç önceki akşam aranjör arkadaşı Tarık’la beraber yemek çıkışı görü..

  • BETA tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tahinli Kek Tarifi 06:24

Tahinli Kek Tarifi

ahinli kek tarifi Malzemeler 3 tane odasında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu yaklaşık 2 su bardağı un (kekimize unu ko..

Nutellalı Kek Tarifi 06:15

Nutellalı Kek Tarifi

MALZEMELER Su bardagi ölcüm 250 ml 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi süt 1 su bardagi seker Yarim su bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao 3 yemek kasigi nutella Yaklasik 2 su bar..

Paranormal Olaylar Dünyanın En Büyük Labirentinde Kaybolduk 37:36

Paranormal Olaylar Dünyanın En Büyük Labirentinde Kaybolduk

Dünyanın en büyük labirenti, yeraltı mezarlığı olarak bilinen Ukrayna katakompunu keşfe çıkıyoruz.Rehberimiz orayı ne kadar iyi bilsede, çok merak yüzünden kayıp olduk ve saatlerce mahsur kaldık. En dipten yüzeye 70 basa..

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II) 03:24

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve A

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II) Dinle İster cebim boş olsun İster canım sıkılsın Hayat gelirse gelsin üstüme Dolar çıkarsa çıksın Sevenlere kıyanlar Bizi duyarsa du..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Palamut Tezgahlara Veda Ediyor 01:43

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Su Ürünleri Hali’ndeki balıkçılar palamutta artık sona gelindiğini, vatandaşların ise küçük balıklara daha çok ilgi gösterdiğini söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarım Ürünleri AŞ ..

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video) 04:02

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video)

ADALET Sevemedi beni bu nasıl adalet Birinin arayı bulması lazım Benim yaşadığım acıları aynen Yaşamasa lazım Benim gibi kalbi yaralıysa Aska düşmüş kara sevdalıysa Boyu boyuma huyu huyuma Ya çıkarsa Alırım onu sakla..

VAKİT GELDİ! 43:59

VAKİT GELDİ!

İNSANLIK YENİ BİR SIFIRLAMANIN KIYISINDA! 00:00 Giriş 01:48 Göbeklitepe'yi Kim İnşaa Etti? 08:02 Sırlar Ortaya Çıkarsa Ne Olur? 09:51 Göbeklitepe'nin Hırçın Bir Enerjisi Var? 10:15 Derin Kuyu Neden Yapıldı? 14:48 T Taş..

  • STUDIO AS tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 2 yıl önce