#çıkmaz

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşık Oldum Şener Şen Türk Filmi İzle 1:37:01

Aşık Oldum Şener Şen Türk Filmi İzle

Şakir aslında evine karsına çoluğuna çocuğuna bağlı, işinde başarılı sade bir vatandaştı. Ama karşısına o vahşi güzelliği ile Sibel çıkmaz mı...? Biraz da çapkın arkadaşlarının gazıyla Sibel'le bi ravdevu almaya çalışır ..

  • PengoTV tarafından
  • 5.537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demi̇rer Tarkan Yapınca Güzel Ben Yapınca Kurbanlık Dana Gi̇bi̇ 07:54

Demi̇rer Tarkan Yapınca Güzel Ben Yapınca Kurbanlık Dana Gi̇bi̇

Ata Demirer dün akşam BKM Mutfak Uniq’te sahne aldı. BKM'nin düzenlediği İstanbul Komedi Festivali kapsamında sahne alan Ata Demirer dün akşamda hayranlarını kahkahaya boğdu. Sahneye çıkar çıkmaz Megastar Tarkan’ı dilin..

  • BETA tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Şeker Nedir 02:15

Gizli Şeker Nedir

Diyabet denilen şeker hastalığı birden bire ortaya çıkmaz. 5-10 yıla kadar bir başlangıç dönemi vardır, yavaş yavaş ilerler. Bu dönemde fark edilmeyen diyabettin tedavisi zorlaşır...

  • NABIZ tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Psikolojik Sorunlar Kekemeliğe Neden Olur Mu 00:44

Psikolojik Sorunlar Kekemeliğe Neden Olur Mu

Psikolojik sorunlar ya da fiziksel yetersizlikler kekemeliğe neden olmaz. Sanılanın aksine korku, travma gibi problemler nedeniyle kekemelik ortaya çıkmaz. Ancak psikolojik faktörler kekemeliğe yatkın olan kişilerde keke..

  • NABIZ tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Deniz - Dönsün Dünya 03:55

Merve Deniz - Dönsün Dünya

Akşamdan kalmayan Anlar Canını yakar mı sahi? Sabretseydin geçer miydi? Yarım kalan bu filmi Yalnız izlersin belki Sonu Bensiz Daha Iyi Miydi? Kaçacak yer kalmadı Tutulmuş Bu Gece Köşeleri Aşkın Kimse Sorsak Olmadı Bulun..

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım 05:16

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım

Teninden, gözlerinden Söküp atmak kolay mı yüreğinden Bir resim kalır bugün Yeni doğan güneş gibi gökyüzünden Dilim varmaz Kalır durmaz Sonu görmek kolay mı gün geçmeden Duvarlardan kavuşmalardan sıkıldım bunal..

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek 03:16

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz ..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Yüzündeki Sivilceyi Sıkıp İçinden Neler Neler Çıkartan Genç 04:06

Yüzündeki Sivilceyi Sıkıp İçinden Neler Neler Çıkartan Genç

Frederic Ward, yüzünde çıkan iltihaplı sivilceyi kendisi böyle sıkmış. umarım kimsede böyle büyüklükte sivilce çıkmaz..

  • JET TV tarafından
  • 1.728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: 'Amerika Hala Bu Yanlıştan Dönmek İçin Zamanın Var' 01:56

Başbakan Yıldırım: 'Amerika Hala Bu Yanlıştan Dönmek İçin Zamanın Var'

Başbakan Yıldırım, Amerika, terör örgütleriyle iş tutarak nereye varmak istiyorsun? Bu yol karanlıktır, bu yol çıkmaz sokaktır. Hala bu yanlıştan dönmek için zamanın vardır. dedi...

Jimnastiği Hakkıyla Yapan Sempatik Hanım 01:58

Jimnastiği Hakkıyla Yapan Sempatik Hanım

Herkeste bir beklenti oluşmuş artık galiba. karı çıkar çıkmaz herkeş bi heyecanlandı. Kendisi Katelyn Ohashi...

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Altın Avcısı Oyunu 01:36

Altın Avcısı Oyunu

Maymun iştahı deneyi, ceviz dolu el dellikten çıkmaz. IAR ( İstanbul Altın Rafinerisi) kuyumculuk fuari guzel olmus bu sene katilamadim. Cıkarabilen olmamistir eminim. :)..

  • PengoTV tarafından
  • 178 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğba Özerk - Gidesim Geldi 04:26

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi Bir acı var kördüğüm boğazımda Tadım yok biraz bu aralarda Dağıttım birazda son zamanlarda Yüreğim artık beni yormasana Gönül gözüm kapandı sesim çıkmaz Artık bu odalarda Heves ederdimya es..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayat Avcısı The Imposter Hd Full Belgesel İzle Türkçe Atlyazılı 1:38:34

Hayat Avcısı The Imposter Hd Full Belgesel İzle Türkçe Atlyazılı

Henüz 13 yaşındaki Nicholas Barclay, 1994'te bir nisan günü San Antonio'daki evine giderken, ortadan kaybolur. Ailesi tüm arama çalışmalarına rağmen oğluna ulaşamaz, polisten de bir iz çıkmaz. Oğullarının bir şekilde öld..

  • Tv Series tarafından
  • 2.784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seda Tosun - Buzdağı 03:39

Seda Tosun - Buzdağı

Buzdağı şarkı sözleri ile Seninle aramız sanki buzdağı, Gördüğün kısım sade gözdağı, Daha neler var içime attığım, Çıkmaz sandığım Sendeki tahmin bende önsezi Sevdiğin gömlek şimdi toz bezi Daha neler var evden attığım ..

Hadise - Aşk Dediğin 03:40

Hadise - Aşk Dediğin

Hadise - Aşk Dediğin Müzik Dinle Şarkı sözleri Anlatsam anlamaz ki Kendi bildiği en doğru Korkmadan sevmemiş Bu yüzden bulamıyor yolu Tek bir kalp yetmiyor Yetse de atmıyor Oysa ki aşk dediğin Sağına soluna bakmaz ..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Öykü Gürman - İmkansız Aşk (Akustik) 04:20

Öykü Gürman - İmkansız Aşk (Akustik)

Gecenin en siyahında Umudun bittiği yerdeyim Köşeyi dönsem ölüm Düz gitsem hayat Gölgeler içindeyim Sen imkânsızsın Sensizlik imkânsız Aşk imkânsız Çemberin en dışındayım En çıkmaz sokaktayım Çığlık atsam sessiz Sussam..

Viranşehir'de tenis sevdası... 01:51

Viranşehir'de tenis sevdası...

YUSUF AVCIBAŞI, BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ OLDUKTAN SONRA MEMLEKETİNE, ŞANLIURFA'DAKİ KÖYÜNE DÖNDÜ. HEMŞERİLERİNİ TENİSLE TANIŞTIRDI. RAKETE ÖNCE MESAFELİ DURAN VİRANŞEHİRLİLER KORTTAN ÇIKMAZ OLDU...

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Burcu Güneş - Seni Bir Tek 03:37

Burcu Güneş - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz… Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz… Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Vesaire 02:05

Feride Hilal Akın - Vesaire

Kabul Et Artık Aşkta Çıkmaz Yoldasın Eline Yüzüne Bulaştırdın Herşeyi Ne Eşin Ne Dostun Seni Benden Sormasın Tükendi Sayfalar Çöpe Attım O Defteri Bugün Yarın Düzelir Elbet Diye… Boşu Boşuna Bekledim Durdum Geç De ..

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim 02:36

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim

benden sorsan ummanlardir derdim hani gozlerin var ya bulbulleri susturup dinlerdim tatli sozlerin var ya katmer katmer gul acar gonlumde hani gulusun var ya daha mutlu olamam omrumde beni opusun var ya senden ..

Petek Dinçöz - Kısmetsizim 04:41

Petek Dinçöz - Kısmetsizim

Petek Dinçöz – Kısmetsizim Yanarım ağlarım kaderime Bir sevgili bulamadım diye Ki sorarım hep kendime niye Kısmetsizim OOO… OOO… Birini beğensem çıkar evli Bekarlar da var ama hercai Kimisi de beni bulur zilli Kısmetsi..

  • Candy tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıkmaz sokakta yine olay var! 03:04

Çıkmaz sokakta yine olay var!

BURSA'DA BİR ÇIKMAZ SOKAK. GÜNLERDİR GÜNDEMDE, DAHA ÖNCE DOĞAL GAZ BORULARINI KESEN, İDDİAYA GÖRE DEFALARCA KAVGA ÇIKARAN KADIN SON OLARAK KOMŞULARININ KAPISINA SOPAYLA DAYANMIŞTI. AYNI ADRESTE YİNE HAREKETLİ BİR GECE YA..

Kafe-restoranlardan 5'li teklif! 02:09

Kafe-restoranlardan 5'li teklif!

PAKET SERVİS, GEL AL BİR YERE KADAR ÇARE OLDU... YAKLAŞIK 10 MİLYON KİŞİNİN EKMEK YEDİĞİ KAFE VE RESTORANLAR AYAKTA KALABİLMEK İÇİN ÇARE ARIYOR... İŞLETMECİLER, 5 MADDELİK BİR TEKLİF HAZIRLADI... 'BUNLARA DİKKAT EDERSEK ..

Polise dişini arattı! 01:25

Polise dişini arattı!

BURSA'DA KISITLAMA SAATİNDE OTOMOBİLLE GEZEN 4 KİŞİ POLİSİN DUR İHTARINA UYMADI. 15 KİLOMETRELİK KOVALAMACA ÇIKMAZ SOKAKTA SON BULDU. FAKAT YAYA OLARAK KAÇMAYA ÇALIŞAN SÜRÜCÜNÜN PROTEZ DİŞİ FIRLAYINCA İŞLER KARIŞTI...

Kavuşmamız Hayal Oldu Dede 00:55

Kavuşmamız Hayal Oldu Dede

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..