#çıngırak sesleri

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica Festivali 04:06

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica F

Avusturya'nın Linz şehrinde gerçekleştirilen Ars Electronica Festivali teknoloji, sanat ve bilimle alakalı çalışmaları bir araya getiriyor. Kore ve İngiltere’den gelen takımlar birlikte çalışarak ışık bariyerleri içer..

Duyduğu Her Sesi Taklit Eden Kuş 01:46

Duyduğu Her Sesi Taklit Eden Kuş

Lir Kuşu, Avusturalya‘da yaşayan ve uçma yeteneği olmayan bir kuş türü. Gerçekten de kuşun inanılmaz bir taklit yeteneği var. Dişilerin dikkatini çekmek isteyen erkek Lir kuşları, ses taklit yetenekleri ile çevrelerinde..

  • JET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Moss  Pre Order PlayStation Theme Trailer PS4 01:00

Moss Pre Order PlayStation Theme Trailer PS4

As a reward for pre-ordering Moss, players instantly receive this exclusive dynamic Moss PlayStation Theme. The theme introduces them to Quill, the main protagonist in Moss, the highly anticipated PlayStation®VR game ann..

  • BETA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:02

FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen Ergenekon davasının bugün yapılan duruşmasında, Ankara Zir Vadisi ve Sapanca'daki bağ evinde yapılan aramaya ilişkin FETÖ'cü emniyet ve yargı mensuplarınca yıllarca sa..

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma 03:01

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Söylediği yalanlar Tersine konuşmalar Hiç çıkmıyo aklımdan Malesef kafamda Cevapsız bi çok soru var En zoruda ihanet Kalpte adı felaket Unut beni devam et D..

Tıp Tıp Tıp Dediğin Nedir ? 00:24

Tıp Tıp Tıp Dediğin Nedir ?

83 yaşındaki fahrettin beyin tıpa tepkisi. bir türlü sesleri net duymadığı için tıptan çözüm beklediğini dile getirmesi. Yurdumun güzel insanların güzel komşuluk sohbetleri:-)..

  • PengoTV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çirkinden Güzele Dönme Tiktok Akımı 03:26

Çirkinden Güzele Dönme Tiktok Akımı

Kendini küresel bir video topluluğu olarak tanımlayan TikTok ile kullanıcılar, kendi kısa videolarını oluşturup, paylaşabiliyor. Kullanıcılar, videolarına, özel efekt filtreleri, eğlenceli etiketler ve çıkartmalar ile se..

  • PengoTV tarafından
  • 318 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Devam Ediyor 00:55

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Devam Ediyor

Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen 10 otobüs komando Hatay'a geldi.Türkiye'nin değişik bölgelerinden gönderilen komando birlikleri, Hatay'ın Hassa ve Kırıkhan ilçelerine ulaştı.Komandolar, ilgili bir..

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr 17:50

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr

Pek içime sinen bir video olmadı, ama buraları da boş bırakmak istemedim. Umarım keyifle izlersiniz. ASMR nedir? ASMR ‘nin Türkçe karşılığının anlamı en basit ifade ile “iç gıdıklanması” olarak tanımlanabilir. Doktorla..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:17

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity, insanoğlunun bilinçaltındaki en ilkel korkularını gıdıklayarak başarıya ulaşan, zeki film serilerinden. Film, çok düşük bütçelerle, sadece insanın endişe ve hayalet ve bilinmeyen korkusuna d..

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:07

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisi, aslında Blair Cadısı projesi ekolünün bir devamı sayılacak konsepte sahip olmasıyla, belki de sinema tarihinde yeni bir janr olarak değerlendirilebilecek içeriğiyle azımsanmayacak bir..

Ayda'nın Sağlık Durumu İyi 01:23

Ayda'nın Sağlık Durumu İyi

İİzmir'de yaşanan depremin ardından 91. saatte müjdeli haber geldi. Sedyeye alınan çocuk, enkazdan kurtarılarak ambulansa taşındı. Çocuğun kurtarılışı sırasında alkış sesleri yükseldi. Enkazdan kurtarılan 107. kişi olan ..

  • GÜL tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Paşinyan'a Suikast Planı Deşifre Oldu 01:36

Paşinyan'a Suikast Planı Deşifre Oldu

Ermenistan güçleri Kafkasya'da bozguna uğrayınca; Paşinyan ülkesinde hedefteki isim haline geldi. İstifa sesleri yükselirken, bu kez Paşinyan'a suikast planı ortaya çıktı. O planı hazırlayan, ulusal güvenlik servisi eski..

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor 00:59

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, obüs toplarıyla vuruldu.Hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı s..

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı, içinde bulunduğu yaşamda kendini bir yabancı gibi görmeye başlıyor! Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm fragmanında, Ferhat'la karşılaştığı günden beri silah sesleri kulağından gi..

Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı 00:29

Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı

DÜZCE'nin Akçakoca ilçesinde ormanlık alanda kapana yakalanan ayı, uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra kurtarıldı. Akçakoca Altunçay köyünde ormanlık alandan gelen sesleri duyan vatandaşlar, o noktaya doğru ilerledi. ..

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece 45:58

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece

Erzurum'un yüksek dağlarından birisinde bulunan, kış aylarında ulaşımın neredeyse imkansız olduğu KARABACI isimli köyde bir gece geçiriyoruz.Hava şartları zaman zaman -22 dereceye kadar düşerken, etrafta yaşam belirtisi ..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece 44:06

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
O dövdü, etraftakiler seyretti! 01:36

O dövdü, etraftakiler seyretti!

İSTANBUL BAHÇELİEVLER'DE DIŞARIDAN GELEN SESLERİ DUYAN BİR KADIN PENCEREYE ÇIKTI. GÖRDÜĞÜNE İNANAMADI. HEMEN CEP TELEFONUYLA KAYDA BAŞLADI. İŞTE GÜNDÜZ VAKTİ, KALABALIĞIN ARASINDA YAŞANANLAR VE SONRASI.....

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı 02:52

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı

İrpin ve Bucha’da patlama sesleri artık giderek yükseliyor. Sivillerin tahliyesi bölgede kesilmiş durumda. Dün A Haber ekiplerinin yanına bomba düşmüştü. Sıcak noktadan Kiev merkeze gelen A Haber Programlar Şefi Emine Ka..

Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik 56:08

Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik

Daha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeytan dağı, kurban-ı şeytan dağı veya şeytan bayırı artık hangisini tercih ederseniz orada 1 gece kamp kuruyoruz.Ama bu d..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik 36:39

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik

Düzce'de bulunan bu konağın hikayesi oldukça ürpertici cinsten.Çeyrek asır önce yeni evlenen bir çift varmış fakat gelinin kaynanası evliliği onaylamıyormuş.Bu yüzden gelinine sürekli eziyet çektiriyormuş.Bir süre sonra ..

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökhan Atalay - Sadece 03:42

Gökhan Atalay - Sadece

Gökhan Atalay - Sadece Dinle Söz: Duygu Atalay, Gökhan Atalay Müzik: Gökhan Atalay, Metin Türkcan Düzenleme: Metin Türkcan Sadece şarkı sözleri ile Sakin ayak sesleri duyuyorum Çıkmazların koynuna yürüyorum Olmaz mı..

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Nasreddin Hoca Küresel Isınma 12:47

Nasreddin Hoca Küresel Isınma

Bir ısınıp bir soğuyan hava yüzünden bahçedeki ağaçların meyvelerini kaybettiğini fark eden Nasreddin Hoca’nın ‘küresel ısınma’ probleminden haberi olur. Çocuklardan aldığı bilgiler doğrultusunda problemin en önemli ka..

  • ÇocukTV tarafından
  • 476 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Avustralyalı Emniyet Görevlisinin Basın Bildirisi Sırasında Kaçan Zanlıya Müdahale Etmesi 01:05

Avustralyalı Emniyet Görevlisinin Basın Bildirisi Sırasında Kaçan Zanl

Avustralya’da bir emniyet görevlisi, basın açıklaması yaptığı sırada konuşmasını yarıda keserek kaçmakta olan bir zanlıya müdahale etti. Başkomser Daren Edwards, ülkenin doğusunda bulunan Maroochydore kentindeki mahkeme..

  • JET TV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu 03:20

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu

Şarkı Sözleri: Yine bir tarih yazdın Dünya bunun şahidi Can verdin vatan için Yoktu bunun ötesi Seninle gurur duydu Boğaziçi köprüsü Yeniden dile geldi Çanakkale türküsü O gece yükseldi aşkla Sela, ezan sesleri Sa..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Ters Açı - Aşk Hırsızı 04:28

Ters Açı - Aşk Hırsızı

Şarkı Sözleri: Kim bu gece gece arayan? Yoksa bir rüya mı? Karşımda yine o tanıdık adam Bir türlü bıkmadı. Bahsettiği sevgiler çok çok eskilerde kaldı Yine aynı zırvalıklarla karşıma çıktı Sanki başka derdim yok gibi..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..