#öbür dünya

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Canim Kardeşi̇m 49.Bölüm Dünyamız Kocaman 09:27

Canim Kardeşi̇m 49.Bölüm Dünyamız Kocaman

Galip bey çocuklarını alıp tatil yapmaya deniz kıyısına giderler kamp yaparlar. Galip bey mangal kömürünün isiyle simsiyah olur. Çocuklar babalarını afrikalı olduğunu söyleyince Galip bey çocuklara dünya üzerinde yaşayan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V 04:12

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V

Oppa is Gangnam style Oppa Gangnam tarzıdır Gangnam style Gangnam tarzı I love a lady who is warm and compassionate by day, Gündüzleri sevecen ve sıcakkanlı bayanları severim A classy girl who know how to enjoy the freed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Google Earth Sanal Gerçeklik Teknolojisiyle Buluşuyor 01:03

Google Earth Sanal Gerçeklik Teknolojisiyle Buluşuyor

Hızla gelişen sanal gerçeklik teknolojisi Google'ın dünyayı gezdiren uygulaması Google Earth'le birleşiyor. Samsung, HTC, Google gibi büyük şirketler ise sürekli olarak sanal gerçeklik teknolojisini geliştirmek için çalı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Yudum Nostalji - Klasik Şarkılar ♫☼♫ 33:08

Bir Yudum Nostalji - Klasik Şarkılar ♫☼♫

Bim Bam Bom -- Yasemin Kumral ♫☼♫ Böyle Gelmiş Böyle Geçer Dünya - Gönül Akkor ♫☼♫Füsun Ônal - Ah nerede Vah nerede ********************************************************************* Şarkı isimleri ve sıraları 00:0..

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası 05:13

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan. On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan, Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan! Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan. Türk'üz: cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi; T..

Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek 01:12

Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek

New York'ta düzenlenen Dünya Şampiyonluğu Unvan Maçı'nda satrancın starı Norveçli Magnus Carlsen ile Rus Sergey Karjakin'in başabaş mücadelesi sürüyor. Az puan farkıyla önde olan Karjakin ile Carlsen bugün 10'uncu oyunda..

  • Cowboy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İki Sırpın Türkler Üzerine Sohbeti 00:25

İki Sırpın Türkler Üzerine Sohbeti

Sırp filminden bir sahne. 2. Dünya Savaşı'nın başında iki Sırp oturmuş konuşuyorlar...

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Karmaşık Rube Goldberg Makinesiyle Bir Yılbaşı Ağacını Aydınlatın! 04:44

Dünyanın En Karmaşık Rube Goldberg Makinesiyle Bir Yılbaşı Ağacını Ayd

Scandiweb isimli bir Letonya şirketi, geçtiğimiz günlerde büyük bir yılbaşı ağacını yakmak için 412 adımlı bir cihaz tasarlayıp dünyanın en büyük ve en karmaşık Rube Goldberg makinesini yaparak Guinness Dünya Rekoru'na l..

  • Cowboy tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim 03:41

Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim

Ben seni unutmak için sevmedim Gülmen ayrılık demekmiş, bilmedim Bekledim sabah akşam yollarını Ölmek istedim, bir türlü ölmedim Aşk bu mu, sevda bu mu, hayat bu mu Kalp acı, dünya hüzün, göz yaş dolu... Şimdi sen ki..

Geleceğimiz İçin Nüfus Artışı Ne Demek? 06:39

Geleceğimiz İçin Nüfus Artışı Ne Demek?

Tarih boyunca Dünya'da şu anki kadar insan olmadı. 1800'de 1 milyarken günümüzde 7.4 milyara çıkan nüfus aşırı bir artış gösterdi. Peki geleceğimiz için bu ne demek oluyor?..

  • PengoTV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'da Patlamamış Bomba 54 Bin Kişiyi Tahliye Ettirdi 00:30

Almanya'da Patlamamış Bomba 54 Bin Kişiyi Tahliye Ettirdi

Almanya’nın Augsburg şehri İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış bir bombanın bulunması üzerine Noel günü tahliye edildi. Ülkede savaş yıllarından bu yana gerçekleştirilen en büyük tahliye işleminde 54 bin kişi geçic..

Beste Kırmacı - Her Aynada Farklı Kadın (Official Video) Yeni Klip 03:32

Beste Kırmacı - Her Aynada Farklı Kadın (Official Video) Yeni Klip

Beste Kırmacı'nın, Yavuz Burç Plakçılık etiketiyle yayınlanan Bu Köy Adam albümünden ''Her Aynada Farklı Kadın'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz - Müzik: Beste Kırmacı Şarkı Sözleri: Yapma etme dediler H..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üniversite Öğrencileri 30 Dilde Teröre Hayır Dedi 02:07

Üniversite Öğrencileri 30 Dilde Teröre Hayır Dedi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) öğrenim gören Türk ve yabancı öğrenciler, 30 dilde Terörsüz Bir Dünya adlı klip hazırladı...

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın en uzun ineği , 2metre boyunda 02:32

Dünyanın en uzun ineği , 2metre boyunda

Sevimli İneğimiz Danniel sizlerle. Danniel’nin sahipleri (Ken farley ) bize gururla Dünyanın en uzun ineğini gösterdiler. Dev sığır Danniel , Dünyanın en uzun ineğidir. Danniel 204cm boyunda, 1045kg ağırlığındadır. Ayrıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yusuf Güney - Bunalım 04:40

Yusuf Güney - Bunalım

Bir sabah uyanınca anlarız ki aşk için ne çok acı çekmişiz, Yılları feda edip, her şeye veda edip yalnız onu sevmişiz. (x2) Of, of ruh halimiz bunalım, Of, of geçmişi unutalım, Kelebekler uçuşunca aşk sandık, Ömrü ..

Kenan Sofuoğlu'ndan Kar Üzerinde Drift Gösterisi 00:40

Kenan Sofuoğlu'ndan Kar Üzerinde Drift Gösterisi

Dünya Supersport Şampiyonası'nda 5'inci şampiyonluğunu kazanan Kenan, 26 Şubat'ta Avustralya'da başlayacak yeni sezon öncesi Akyazı ilçesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Kentte iki gündür etkili olan yağışların ardından ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bengü - Sahici 03:28

Bengü - Sahici

Doğdu içime Ayrılacağın Selamını Aldım Yalnızlığın Bak Ta Gözüme Söyle Yüzüme Yakıştı Mı Bu Haksızlığını Kırsam Döksem Ne işe Yarıyor Almış Bak Başını Yine Gidiyor Ben Aşkı Kurtarayım Derken Kalbim Elden Gidiyor Yıkılır ..

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video) 03:26

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video)

Söz - Müzik: Aydilge Düzenleme: Alen Konakoğlu Yönetmen: Murad Küçük Aşık olmak mı? Yoksa aşk olmak mı? Hangi dünya telaşı önler ki aşkı, ince sevdayı? Boş ver hangisi, gelmiş geçmişi, anda kalmak en iyisi Dinle beni Y..

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi 01:02

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi

İnsanlık tarihi binlerce asılsız UFO haberine ev sahipliği yapıyor. Bunlardan bazıları doğru da olabilir bilemiyoruz ancak genellikle farklı hava araçlarının gökyüzündeki görüntülerinin dünya dışı varlıklara ait olabilec..

  • Cowboy tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi 00:59

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi

Evcil kedi[2][3] (Felis catus[3] ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi,[4] ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ay..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce