#öbür dünya

Shakira'nın Waka Waka Şarkısını Bir de Metal Dinleyin! 04:50

Shakira'nın Waka Waka Şarkısını Bir de Metal Dinleyin!

Shakira'nın 2010 yılında seslendirdiği Dünya Kupası şarkısı Waka Waka şarkısını bir de Leo Moracchioli'den metal olarak dinleyin!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Time, Yahudileri Kurtaran Müslümanların Hikayelerini Paylaştı 01:55

Time, Yahudileri Kurtaran Müslümanların Hikayelerini Paylaştı

Time dergisi son sayısında 2. Dünya Savaşı sırasında Nazi'lerden kurtarılan Yahudiler ile ilgili bir dosya yayınladı. Dosya Yahudiler'i Holokost'tan kurtaran Müslümanlar'ın Unutulmuş Öyküleri başlığını taşıyor. O öykül..

Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya 02:36

Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya

Nijerya’da Boko Haram’ın kontrolünde bulunan bölgelerde 4.7 milyon insan açlıkla mücadele ediyor. Dünya Gıda Programı (WFP) yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, 1.8 milyon kişinin acil gıda yardımına ihtiyacı var...

Babaanneye 3D Gözlükle Korku Dolu Anlar Yaşatmak 00:45

Babaanneye 3D Gözlükle Korku Dolu Anlar Yaşatmak

Babaanenin Oculus Rift ile imtihanı. Sanal dünya hiç bu kadar gerçek olmamıştı. Babaanenin vermiş olduğu tepkiler doğrultusunda ortaya birbirinden komik anlar ortaya çıkıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim 04:51

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim Şarkı Sözleri Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek O yarin yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha göre..

  • PengoTV tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soğuk Havada 38 Derecelik Suyu Tercih Ettiler 01:45

Soğuk Havada 38 Derecelik Suyu Tercih Ettiler

Denizli, başta UNESCO Dünya Miras Listesindeki Pamukkale'si ve diğer termal kaynaklarıyla sömestirde sıcak tatil isteyenlerden yoğun ilgi gördü...

Buzlu Küvette 112 Dakika! 11:06

Buzlu Küvette 112 Dakika!

Ben Orkun Işıtmak , Orkuna Meydan Okuyorum serisinde bugün birbirinden ilginç ve komik Guinness Dünya Rekorlarını deniyor ve bir Dünya Rekoru daha kırıyorum! Bu komik , eğlenceli challenge videosunu kaçırmayın!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 8 yıl önce
maNga - Beni Benimle Birak 04:02

maNga - Beni Benimle Birak

Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dileğim var senden şu gaybana dünyada Varını, yoğunu al, hepsini al da... Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden ç..

Çeviri Subtitles - Altyazı Videolara,Dizilere,Filmlere Nasıl Eklenir ? 02:55

Çeviri Subtitles - Altyazı Videolara,Dizilere,Filmlere Nasıl Eklenir ?

Sizler için hazırladığımız basit adımlarla altyazı eklemeyi hep birlikte yapalım.size ne mi lazım: bir Video , bir txt dosyası uzantısını srt yapacağız daha sonra txt dosyasının içindekine sırasıyla zaman aralıklarımızı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mahsun Kirmizigül-Nemrudun Kizi 04:45

Mahsun Kirmizigül-Nemrudun Kizi

Nemrudun kızı yandırdı bizi Çarptı sillesini felek misali Sil yazımızı kurtar bizi Çarptı sillesini felek misali Mevlam gör bizi Ocağım söndü nasıl belâdır Bırakıp gitti bu ne devrandır Dünya gözümde kerbelâdır ..

Churchill ve İnönü Adana Görüşmesi 1943 01:13

Churchill ve İnönü Adana Görüşmesi 1943

İngiltere Başbakanı Churchill'in 1943 yılında Türkiye'yi 2. Dünya Savaşına girmeye ikna etmek için yaptığı Adana görüşmeleri. Başbakan İsmet İnönü ve Churchill o görüşmesi.....

  • JokerS tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor 01:01

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın yasakladığı 7 ülke arasında bulunan İran, Beyaz Saray’a en sert tepkiyi gösteren ülke oldu. Trump’ın imzası sonrası söz konusu ülke vatandaşları Amerika genelinde birçok hava alanında gözaltı..

The Avengers: Age of Ultron ile ilgili 10 Muhteşem Gerçek! 07:16

The Avengers: Age of Ultron ile ilgili 10 Muhteşem Gerçek!

Çok şükür dünya yine Avengers’a doyacak! Bugün The Avengers Age of Ultron ile ilgili 10 muhteşem gerçeği sıralıyoruz. 2018 ve 2019’da Infinity War 1 ve 2 bölümleriyle karşılayacak olan The Avengers gişeyi yine sarsacak g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın Bilinmeyenleri 02:54

Dünyanın Bilinmeyenleri

Gezegenin en olağanüstü dünya yerleri...

Ajda Pekkan  Petrol 03:07

Ajda Pekkan Petrol

Sen gelmeden önce her yer karanlık Dünya ıssız dünya durgundu bilmem niçin Her yerde aradım tatlı bir ışık Bir ateş bul gönlümü ısıtmak için Sen gelince sanki bir güneş doğdu Aydınlık günüm gecem artık çok güzel ha..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Intel'den Dev Satın Alma - Corporate 00:35

Intel'den Dev Satın Alma - Corporate

Intel, İsrailli sürücüsüz otomobil teknolojisi firması Mobileye'ı 15,3 milyar Dolara satın alıyor. Bu rakamlar, Amerikalı mikroçip üreticisi hisseler için cuma günkü kapanışın yüzde 35 üzerinde bir fiyat vermiş oldu. Ge..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.. 02:48

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.

Bilmeden Oldu Yeter artık sorma bana kırma kalbimi, Söyledim ya sana bilmeden oldu, bilmeden oldu, Sevdim seni aştım haddimi gönül suçuydu, Sakın kızma bana bilmeden oldu, Aklımda fikrimde yalnız sen varsın, Sen benim ..

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu 01:08

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Pekin'de Çinli yetkililerle Kuzey Kore meselesini görüştüğü saatlerde Pyongang yeni bir roket denemesinde bulundu. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, yüksek itme gücüne sahip olduğu be..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Kuzey Kore'den ABD'ye 00:57

Kuzey Kore'den ABD'ye "korkmuyoruz" Mesaj

Kuzey Kore, Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) gelen daha sert yaptırım uygulanması ve muhtemel askeri müdahale açıklamalarının kendilerini korkutmadığını açıkladı. Reuters haber ajansına konuşan bir Kuzey Koreli ye..

Kuzey Kore bu kez başaramadı 01:08

Kuzey Kore bu kez başaramadı

Kuzey Kore'nin yaptığı son füze denemesinin başarısız olduğu öne sürüldü. Mart ayı başında yaptığı başarılı füze denemeleriyle dikkat çeken Kuzey Kore, sabah saatlerinde yeni bir füze fırlattı. ABD ordusu, füzenin fırl..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce