#öbür dünya

Teletabıler 13:10

Teletabıler

Çocukluğumuzun unutulmaz çizgi filmi.Teletabiler (özgün adı: Teletubbies), çocuklar için yapılmış bir televizyon dizisidir. Dünya genelinde geniş bir izleyici kitlesine sahip olmuş animasyona benzer birçok kavramın olduğ..

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü 01:08

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü

Haiti'de bir otobüsün kalabalığın içine dalması sonucu en az 38 kişi hayatını kaybetti. Olayda çok sayıda kişi de yaralandı. Bölgesel sivil savunma koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Gonaives kentinde bir yolcu ot..

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında 01:18

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında

Dünyanın 'Çakal Carlos' lakabıyla tanıdığı militan İlich Ramirez Sanchez tekrar yargılanıyor. Venezuela doğumlu 67 yaşındaki Carlos, 1974 yılında Paris'te bir eczanenin bombalanması suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. ..

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı 01:30

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı

Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik krize yönelik itidal çağrıları gelmeye devam ediyor. Son olarak Avrupa Birliği'nden, hemen öncesindeyse NATO'dan konuya ilişkin açıklama geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stolte..

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 05:50

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya

Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke t..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Berlin Havalimanlarındaki Grev Yüzlerce Uçuşu İptal Ettirdi 01:05

Berlin Havalimanlarındaki Grev Yüzlerce Uçuşu İptal Ettirdi

Almanya'nın başkenti Berlin'deki iki havalimanında yer çalışanlarının greve gitmesi yaklaşık 1000 uçuşun iptal olmasına neden oldu. Tegel ve Schönefeld Havalimanlarında bekleyen yüzlerce yolcu ise kendileriyle ilgilenen..

Caretta Carettaların Yaşama Şansı Azalıyor 01:28

Caretta Carettaların Yaşama Şansı Azalıyor

Bilim insanları Güney Afrika’da yaşayan Caretta Caretta dişilerinin küçüldüğünü kaydetti. Sebebini araştıran bilim insanları deniz kaplumbağalarının küçülmesinin yaşam şansını daha da azalttığını belirtiyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı 00:48

AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı

Avrupa Birliği (AB) Adalet Divanı'ndan başörtüsü kararı geldi. Mahkeme, işverenlerin çalışanlara başörtüsü yasağı getirebileceğine hükmetti. Lüksemburg merkezli AB Adalet Divanı, iş yerlerinde çalışanların “görünür bir..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Emoji Filmi The Emoji Movie Türkçe Altyazılı Fragman 01:20

Emoji Filmi The Emoji Movie Türkçe Altyazılı Fragman

Emoji Filmi (The Emoji Movie) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Telefon kullanıcılarının bildiği bütün emojiler mesajlaşma uygulaması olan Textopolis’te yaşamaktadır. Telefonun kullanıcısı tarafından seçilecekl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman 02:25

İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman

İçeride (Shut In) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Dul bir çocuk psikoloğu Amerika’nın kuzeydoğu kırsalında sakin bir yaşam sürmektedir. Kendini izole etmiş olan kadın bir araba kazası sonucu beyin hasarı alan..

  • PengoTV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ? 01:57

Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ?

Hollanda çarşamba günü sandık başına gidecek. Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya benzetilen Yeşiller partisinin lideri Jesse Klaver Fas kökenli bir aileden geliyor. Klaver farklı bir mesaj veriyor. euronews muhabiri J..

Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy 00:35

Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy

Çin'den gelen ekonomik veriler ülkenin 2017'ye güçlü bir başlangıç yaptığını gösterdi. Yılın ilk iki ayında sabit yatırımlar beklentilerin üzerinde artarken özel sektör yatırımları da bir önceki yıla göre ikiye katlandı..

Bırak Sevgi Seni Bulsun - Asım Yıldırım 02:32

Bırak Sevgi Seni Bulsun - Asım Yıldırım

Şu kısacık dünya hayatında bize bahşedilen hayatı dolu dolu yaşamak gerektiğini anlatan...sevgiye daha çok yer vermemiz gerektiğini anlatan kısacık bir hikaye.....

Gece Gölgenin Rahatına Bak -  Çağatay Akman 02:45

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Çağatay Akman

Çağatay Akman Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkı Sözü Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dö..

  • Candy tarafından
  • 5.280 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maher Zain Mevla Ya Salli Ve Sellim Daimen Ebeda 04:46

Maher Zain Mevla Ya Salli Ve Sellim Daimen Ebeda

Maher Zain, Lübnan kökenli İsveçli Müslüman bir R&B şarkıcısı, söz yazarı ve müzik yapımcısıdır. İlk albümü Thank You Allah 2009'da piyasaya sürülmüş ve uluslararası çapta bir başarı elde etmiştir. 16 Temmuz, 1981; Tra..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşlılar Haftası Filmi 05:46

Yaşlılar Haftası Filmi

nsanoğlu her canlı gibi doğar, büyür, yaşlanır, ölür. Bebekliğinde ailesinin yakın ilgisine muhtaçtır. Çocukluk ve gençlik yaşlarında annesi, babası, devlet, sosyal çevre hayata hazırlanmasını sağlar. Yetişkin bir insan ..

Selena Gomez - Kill Em With Kindness 03:43

Selena Gomez - Kill Em With Kindness

Music video[Selena] The world can be a nasty place You know it, I know it, yeah We don’t have to fall from grace Put down the weapons you fight with Kill 'em with kindness Kill 'em with kindness Kill 'em, kill 'em, kill..

  • Candy tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:40

"AB Türkiye'ye Değil Türkiye AB'ye Girmeye Çalışıyor"

Avrupa Parlamentosu'nda konuşan Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk ile AB Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker, Hollanda'ya destek oldu,..

Hollanda Sandık Başında 01:27

Hollanda Sandık Başında

Hollanda, Türkiye ile yaşanan diplomatik gerilimin gölgesinde genel seçimler için sandık başında. Sabah saatlerinde başlayan oy verme işleminde katılımın 2012'deki genel seçimlere göre çok daha yüksek olduğu açıklandı. ..

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu 00:36

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu

Avustralya'ya giden bir uçakta yolculardan birinin kullandığı kulaklığın patlaması kısa süreli paniğe sebep oldu. Pekin'den Melbourne'e giden uçakta ismi açıklanmayan bayan bir yolcu müzik dinlerken yüzünün yanmaya başl..

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 01:37

Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

DC çizgi romanlarından uyarlanan ve yılın en fazla merak edilen işlerinden biri olan Wonder Woman‘dan yeni görüntüler ortaya çıktı. Batman v Superman: Dawn of Justice filmiyle tanıştığımız Wonder Woman şimdi kendi hikay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie - 02:44

Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie -

00:44 Danny Huston büyük olasılıkla filmde bir cani olduğunu. O kılık Ares olabilir 00:55 o Elena Anaya tarafından oynanan rağmen, biz bu kadın henüz kim olduğunu tam olarak emin değiliz. Bir teori, o Wonder Woman kötü ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti 00:45

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve beklendiği gibi politika faizini 25 baz puan arttırarak yüzde 0,75'e yükseltti. Küresel mali kriz sonrası yaşanan likidite sıkıntısını aşmak için para politikalarını sonuna kadar ..

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız 01:30

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız

Macaristan'ın 1848-1849 yıllarında Avusturya İmparatorluğu'na karşı verdiği Özgürlük Savaşı'nın 169'uncu yıl dönümü kutlamaları hükumet karşıtı ve yanlısı gösterilere dönüştü. Başkent Budapeşte'de toplanan binlerce kiş..