#öbür dünya

Eğitim Nasıl Olmalı Sorusunun Cevabını Veren Japon Öğrenciler 00:55

Eğitim Nasıl Olmalı Sorusunun Cevabını Veren Japon Öğrenciler

Örnek alınması gereken ülkelerin belki de en başında gelmesi gereken ülke Japonya'dır. Okyanusun ortasında adalardan oluşan bir ülke olan Japonya, yaşadığı doğal afetlerle de ayakta kalmasını en iyi bilen ülkelerden biri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı 01:08

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı

Amerikan Başkanlığı’nı devretmeye hazırlanan Barack Obama’nın eşi Michelle Obama veda konuşmasını yaptı. First Lady Obama, Beyaz Saray’da düzenlenen eğitimle ilgili bir etkinlikte yaptığı duygusal konuşmada Amerikalı gen..

Ralli Pilotunun Parkurda Kaybolması 00:36

Ralli Pilotunun Parkurda Kaybolması

Meksika ayağı geride kalan Dünya Ralli Şampiyonası'nda son yılların en garip olaylarından biri yaşandı. Citroen adına yarışan İngiliz pilot Kris Meeke'in yarışı bitirmesine metreler kala yaşanan kaza ile parkurda kaybold..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hawaii Mahkemesi Trump'ın İkinci Vize Yasağını Askıya Aldı 01:25

Hawaii Mahkemesi Trump'ın İkinci Vize Yasağını Askıya Aldı

Hawaii Bölge Yargıcı Derrick K. Watson, Donald Trump'ın yeni imzaladığı ve nüfusu çoğunlukla Müslüman olan altı ülkeye vize yasağı getiren kararnameye ilişkin eyalet tarafından açılan davanın duruşmasında bu kararın ülke..

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek 00:41

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek

Fas Kralı 6'ıncı Muhammed, hükumet kurma görevini Başbakan Abdulilah Benkiran'dan alıp aynı partiden başka bir milletvekiline vereceği açıkladı Kraliyet Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, mevcut siyasi tıkanıklığın g..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir' 03:02

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir'

Seçimlerin ardından Hollanda'da siyasi hava nasıl, ülke içinde ve dışında beklentiler neler? Euronews muhabiri James Franey Algememeen Dagblad gazetesinden siyaset yorumcusu Wiert Duk'le konuştu *Wiert Duk:* Bu Mark Ru..

Halep'te Camiye Hava Saldırısı 00:57

Halep'te Camiye Hava Saldırısı

uriye'nin Halep kentinin batısındaki Etarib ilçesine bağlı Cina köyünde bir camiye yatsı namazı vakti düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişi öldü. Onlarca kişi ise yaralandı. Sivil savunma ekipleri ile köy halkının ..

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim 03:50

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim

Bir gün bile sormadın derdimi Bir gün bile hissetmedin hissettiklerimi Yalnızca sen özelsin, yalnızca sen önemli Yalnızca senin duyguların önde gelmeli Hani senin Için ben her seyden değerliydim Hani senin gözbebeğin eş..

Britanya Başbakanı May İskoçya'da Yeni Referandum Çağrılarını Reddetti 01:00

Britanya Başbakanı May İskoçya'da Yeni Referandum Çağrılarını Reddetti

Britanya Başbakanı Theresa May, İskoçya için yeni bir referanduma gitmenin doğru olmayacağını belirtti. İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, ikinci bir bağımsızlık referandumun..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları) 03:48

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Ar

Darılmazsan bir sözüm var aslında Geçen akşam gördüğüm düş hakkında Kimim kimsem yok bildiğim senden başka Cesaretten mi korkudan mıdır yoksa Yanımda olmasan da yaşıyorum madem Ah yine sevebilirim hayatı Ah yine bulabi..

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş - Olympiakos Maçında Koreografi Şov! 02:33

Beşiktaş - Olympiakos Maçında Koreografi Şov!

Beşiktaşlı taraftarlar Olympiakos maçı öncesi tribünde ilk kez koreografi şov yaptı. 1903 tribününde yapılan koreografide UEFA Avrupa Ligi finalinin bu sene oynanacağı İsviçre Sotckholm'e giden bir uçak dünya haritası üz..

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti 00:51

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu Başkan Donald Trump'ın, selefi Barack Obama'nın kendisini dinlettiği yönündeki iddialarını reddetti. Amerikan Senatosu İstihbarat Kurulu Başkanı Cumhuriyetçi senatör Richard Bur..

01:10

"Kuzey Kore'ye Karşı Stratejik Sabrımız Sona Erdi"

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Asya gezisi kapsamında, Japonya'nın ardından Güney Kore'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda vekaleten oturan Güney Kore Başbakanı Hwang Kyo-ahn ile bir araya..

Etna Yanardağı'ndaki Patlamada BBC Çalışanları da Yaralandı 01:00

Etna Yanardağı'ndaki Patlamada BBC Çalışanları da Yaralandı

Avrupa'nın en aktif yanardağlarından olan Etna'da meydana gelen patlamada 10 kişi yaralandı. İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki volkanda oluşan yeni kraterden püsküren lavlar nedeniyle yaralananlar arasında bölgede çekim yap..

Vatan Marşı ( Genç Atsızlar) 02:42

Vatan Marşı ( Genç Atsızlar)

kadınlar, kızlar, çocuklar koşacak kutlu ülküye erler yeniden doğacak, doğacak türkçü türkiye taşında gözü olanın yurduna mezar kazacağız hainin, soysuzun, döneğin alnına vatan yazacağız hainin, soysuzun alnına yaşasın ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram 01:10

Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram

Pakistanlı 25 yaşındaki Arbab Khizer Hayat 408 kilogram ağırlığıyla “dünyanın en güçlü adamı” olduğunu iddia ediyor. Sıradışı görüntüsüyle çizgi roman kahramanı Hulk’a benzetilen adamın lakabı da “Pakistan’ın Hulk Adamı”..

  • PITIRCIK tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölümcül Deney 4  Film İzle 1:36:52

Ölümcül Deney 4 Film İzle

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Film İzle. Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam eder. Umbrella Şirketi ile olan savaşı ye..

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

01:30

"Hollanda Seçimleri Popülizm Dalgasına 'hayır' dedi"

Hollanda'da yapılan seçimleri iktidardaki Başbakan Mark Rutte'nin kazanması AB yanlısı kesimleri rahatlattı. Kamuoyu anketlerinde İslam karşıtı partinin gerisinde görünen Rutte'nin Özgürlük ve Demokrasi için Halk Parti..

Darmaduman - Nesrin Kopuz 01:28

Darmaduman - Nesrin Kopuz

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. ‘Unutmaya çalış!’ deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi 01:09

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi

Türk bakanlar ve milletvekillerinin referandum etkinliği yapmasını çeşitli gerekçelerle engelleyen Almanya'da terör örgütü PKK'nın eylem ve mitinglerine ses çıkarmıyor. Frankfurt'ta Nevruz kutlaması adı altında referan..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Kaç Yıl Geçti  Sezen Aksu 1978 03:10

Kaç Yıl Geçti Sezen Aksu 1978

Nolur sormasınlar bana. Nolur söyletmesinler derdimi. Saklarım ben onu kendime. Yerim kendi kendimi. Akıyorsa yaşlar gözümden, Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz, Karardıysa bütün dünya, Vardır elbet bir sebebi... ..

Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..