#öbür dünya

Suriye ordusu Şam'ın Banliyölerinde Operasyon Başlattı 00:48

Suriye ordusu Şam'ın Banliyölerinde Operasyon Başlattı

Suriye ordusu Şam yakınlarında muhalif grupların elindeki bölgelere yönelik operasyon başlattı. Beşar Esad'a bağlı ordu güçleri ile muhalifler arasında şiddetli çatışmaların başkentin kuzeydoğusundaki Cobar semtinde yo..

ABD'de gözler İstihbarat Komisyonu'nun duruşmasında 01:17

ABD'de gözler İstihbarat Komisyonu'nun duruşmasında

Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) gündemden düşmeyen casusluk iddiaları ile ilgili sessizliğini bozuyor. FBI Başkanı James Comey, ilgili soruşturma kapsamında, pazartesi günü Temsilc..

Paris'te Polis Şiddetine Karşı Protesto Eylemi 01:17

Paris'te Polis Şiddetine Karşı Protesto Eylemi

Fransa'nın başkenti Paris'te polis şiddetine karşı protesto eylemi düzenlendi. Yürüyüşe binlerce kişi katıldı. Barışçıl başlayan gösteride yüzü maskeli bir grup eylemci polisle çatıştı. Güvenlik güçleri kalabalığı kontro..

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mezarın İçinde Bir Gece  Paranormal Olaylar 39:15

Mezarın İçinde Bir Gece Paranormal Olaylar

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce burayı sonuna kadar okursanız, olayları daha iyi anlar ve çözersiniz.Bu videoda 1. dünya savaşında 2 torununu'da alarak savaştan kaçan yaşlı bir adamın ormana sığınması ve torunla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşi Cehennemlik Olan, Cennet'te Kiminle Evlenecek ? Mehmet Yıldız 04:31

Eşi Cehennemlik Olan, Cennet'te Kiminle Evlenecek ? Mehmet Yıldız

Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince! Peki sen ahirette kim ile olacaksın? İyi Seyirler.. :) Kanalıma Abone olmayı Unutmayın....

01:13

"En Mutlu Ülke Norveç, Türkiye 69. Sırada"

Norveçlilere göre düzgün işleyen kamu düzeni, bedava sağlık ve eğitim hizmetiyle iş ve özel hayat arasındaki denge, listede birinci sırada yer almalarının başlıca sebepleri...

200 Yaşına Kadar Yaşamak İsteyen Şeytan  Öldü! 02:51

200 Yaşına Kadar Yaşamak İsteyen Şeytan Öldü!

200 yaşına kadar yaşayacağım diyen,Dünya para piyasasını yöneten yahudi David Rockefeler dün kalp yetmezliğinden öldü...

  • ANKA tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü Milyarder David Rockefeller 101 Yaşında Öldü 00:48

Ünlü Milyarder David Rockefeller 101 Yaşında Öldü

ABD'li ünlü işadamı David Rockefeller 101 yaşında hayatını kaybetti. Milyarder bankacının New York'taki evinde kronik kalp yetmezliği nedeniyle uykusunda öldüğü bildirildi. 1915 doğumlu olan Rockefeller, 6 kalp nakli, 3 ..

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie 02:11

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie

Bloodrunners Filmi Orijinal Fragman Hakkında 1933 yılına gelindiğinde, Yasaklama, ortalama vatandaşların yasayı çiğnediği, gölgelerde saklandığı ve gece çalıştığı patlayan bir girişim olduğunu kanıtladı. Yeni dünya düzen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi. 09:27

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi.

Denekler, 2. Dünya Savaşı’nda düşman olarak kabul edilmiş siyasi tutsaklardı. Oksijen seviyesinin dikkatlice kontrol edildiği odalarda kalıyorlardı. Kamera sistemleri kapatılmıştı, Yani onları izleyebilmek için sadece mi..

  • JokerS tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Fransız Askerleri Estonya'da 01:00

Fransız Askerleri Estonya'da

NATO, Rusya'ya komşu özellikle Baltık ülkelerinde askeri gücünü arttırırken, en son 50 askerden oluşan Fransız birliği Estonya'nın Amari askeri üssüne indi. Öncü birlik, 300 Fransız askerin yer alacağı 1200 kişilik yen..

FBI Başkanı Comey'den İki Önemli Açıklama 01:43

FBI Başkanı Comey'den İki Önemli Açıklama

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Başkanı James Comey, Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesinde düzenlenen oturumda ülke gündemini meşgul eden iki konuda önemli açıklamalar yaptı...

Piknik Yapan Gençlerin Üzerine Ağaç Devrildi: En az 18 ölü 00:33

Piknik Yapan Gençlerin Üzerine Ağaç Devrildi: En az 18 ölü

Batı Afrika ülkesi Gana'da meşhur Kintampo Şelalesi'ne giden gençlerin üzerine dev bir ağacın devrilmesi sonucu en az 18 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. Yetkililer, kurbanlardan bazılarının düşen ağaçtan d..

Peru'da Sele Kapılan Aracın Sürücüsü Son Anda Kurtuldu 01:13

Peru'da Sele Kapılan Aracın Sürücüsü Son Anda Kurtuldu

Peru'da sel ve toprak kaymaları nedeniyle can kaybı artarken dün afetten en fazla etkilenen yerlerden Canete'de bir sürücü suda sürüklenen aracı içinden son anda kurtuldu. O anlar kameralara yansıdı. Sulara gömülen yol..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden  ( FON ) 03:48

Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden ( FON )

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi karikatür!) 1:05:27

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi ka

Yeni koleksiyonu Masha ve Bear! kış ve yeni yıl karikatürlerin büyük toplama çocuklar için + yeni bir serisi hakkında Favori karikatürler Sizin Lovers not Leave! Maşa ve Ayı - bütün aile için en popüler Rus animasy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizli Sayılar Film Fragmanı (Kevin Costner) 02:42

Gizli Sayılar Film Fragmanı (Kevin Costner)

Gizli Sayılar Filminin Özeti Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan ve Mary Jackson tarihin anlatılmayan hikayelerinden birine sahiptir. 3 siyahi kökenli kadın NASA'da büyük işlere imza atmaktalardır. Uzay ve bilimlerinin..

  • PengoTV tarafından
  • 1.821 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebeveynleri Uyuyor Bilirken Gecenin Bir Yarısında Odada Parti Yapan 2 Yaşındaki İkizler 02:00

Ebeveynleri Uyuyor Bilirken Gecenin Bir Yarısında Odada Parti Yapan 2

Çocuğunuz yeni yürümeye başladıysa, siz onu yatırdığınızda uyuyor zannetmeyin! Keşfedilecek kocaman bir dünya onları beklerken bir de yalnız değillerse, odadaki eşyaların defalarca yer değiştirmesi içten bile değil.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD 8 Ülkeden Yapılan Direkt Uçuşlara Yeni Yasak Getirdi 01:00

ABD 8 Ülkeden Yapılan Direkt Uçuşlara Yeni Yasak Getirdi

ABD 8 ülkeden yapılan direkt uçuşlara yeni yasak getirdi..

Trump taraftarları- FBI Başkanı Comey Güvenilmez Biri 01:11

Trump taraftarları- FBI Başkanı Comey Güvenilmez Biri

ABD'de FBI Başkanı James Comey'nin başkanlık seçimlerine Rusya’nın müdahalesiyle Trump ekibinin Moskova ile bağlantısı olduğu iddialarını araştırdıklarını açıklaması, Trump taraftarlarını endişelendirdi. ABD Başkanının..

Park Geun-hye Halkından Özür Diledi 00:47

Park Geun-hye Halkından Özür Diledi

Güney Kore'de görevden azledilen eski Cumhurbaşkanı Park Geun-hye, hakkındaki yolsuzluk soruşturması kapsamında bu sabah ifade vermek üzere Seul Başsavcılığı'na gitti. 65 yaşındaki siyasetçi, binaya girişi sırasında bası..

Kuzey İrlanda Barışının Mimarlarından Martin McGuinness Hayatını Kaybetti 00:53

Kuzey İrlanda Barışının Mimarlarından Martin McGuinness Hayatını Kaybe

İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu'nun (IRA) eski liderlerinden, Kuzey İrlandalı siyasetçi Martin McGuinness 66 yaşında hayatını kaybetti. Deneyimli siyasetçinin kalıtsal bir kalp hastalığı nedeniyle öldüğü söylendi...

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Roma'da Avrupa ile Afrika Arasında Göçmen Toplantısı 01:08

Roma'da Avrupa ile Afrika Arasında Göçmen Toplantısı

İtalya, Akdeniz üzerinden gelen göç sorununu çözmek için Avrupa ve Afrika ülkelerin içişleri bakanlarının katıldığı temas grubu toplantısına ev sahipliği yaptı. Sekiz Avrupa Birliği ülkesiyle İsviçre, Cezayir, Tunus ve ..

60 saniyede bugün 01:02

60 saniyede bugün

60 saniyede dünyanın günlük haberleri..