#öbür dünya

Testere 5 - Saw V Full Hd İzle 1:31:02

Testere 5 - Saw V Full Hd İzle

Konusu : Dünya sinema tarihinin en mide bulandırıcı anti-kahramanının 5. macerasına hazır mısınız? Entrikalarla kan ve gözyaşının her türlü şiddet gösterisi yoluyla hüküm sürdüğü Testere serisinin bu beşinci versiyonund..

  • Tv Series tarafından
  • 5.433 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle 1:03:54

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öküz almak için İstanbul’a para kazanmaya gelen bir köylünün farkında olmadan kanunsuz işlere karışmasını konu edinir. Ali ile Emine, köyde yaşayan yoksul bir çifttir. Ali, belli bir miktar mahsul karşılı..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli 05:26

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli

Derdim gizli kimselere diyemem Bir derdi sevdaya saldı yar beni Ben kendi halımla yanar dururken Bir derdi sevdaya saldı yar beni Yara doğru aktı gönül deresi Sargı tutmaz imiş aşkın yarası Böyle imiş bu dünyanın töresi..

Harika Kanatlar - Jimbo Geri Dönüşü 02:49

Harika Kanatlar - Jimbo Geri Dönüşü

Jimbo Dünya turu sonunda evine geri döner ve Harika kanatlar ekibi hangarının sorumlu idarecisi olur...

  • ÇocukTV tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şahan Gökbakar, Faytonların Kaldırıldığını Duyuran Tunç Soyer'i Eleştirdi 08:44

Şahan Gökbakar, Faytonların Kaldırıldığını Duyuran Tunç Soyer'i Eleşti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından faytonların kaldırılmasıyla ilgili yasal sürecin tamamlandığını duyurdu. Şahan Gökbakar ise Faytonları kaldıracağınıza diğer dünya şehirleri gibi bak..

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sedat Can - Sen Varsın 04:24

Sedat Can - Sen Varsın

Sen Varsın şarkı sözleri ile Yıldızların içinde ışığın var canım Denizlerin dibinde güzelliğin Yürüdüğüm yollarda gölgen var canım Bulutların üstünde hayalin Geceleri rüyamda İsmin dudağımda Dinlediğim şarkılarda S..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Dünyanın En Sağlam Parası Türklerin Eline Geçerse 04:59

Dünyanın En Sağlam Parası Türklerin Eline Geçerse

Plastikten üretildiği için su geçirmeyen ve yırtılmayan 5 Sterlin, İngiltere'de piyasaya sürüldü. Kağıt paralar konusunda şüphesiz hepimiz paraların kolay bir şekilde yıpranmasından ve yırtılarak ya da ıslanarak kullanıl..

  • JET TV tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Bengü'nün Yatak Sırrı Olay Oldu 08:32

Bengü'nün Yatak Sırrı Olay Oldu

İş adamı Selim Selimoğlu ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren şarkıcı Bengü doğum için gün sayarken , eşiyle yatak sırrını paylaştı. Sevilen şarkıcı, Yatağa asla küs girmiyoruz dedi...

  • BETA tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Leşa - Yoluma Çıkmayın 03:05

Leşa - Yoluma Çıkmayın

Yoluma Çıkmayın şarkı sözleri ile Yine geriden başladım Yetişmek için çok uğraştım Herkesi solladım Yalanlarla dolu bu dünya da Doğruyu bulamadım Kapı kapı dolaştım Herkes sırtını döndü Bu taşınmaz bir yüktü Bizi yol..

Regal Akademi - 1. Sezon 1. Bölüm - Peri Masalları Okulu 23:31

Regal Akademi - 1. Sezon 1. Bölüm - Peri Masalları Okulu

Rose, Dünya'da normal yaşamı olan sıradan bir kızdır, ta ki aslında bir masal ailesinin üyesi olduğunu öğrenene ve Peri Masalı Ülkesi’ne düşene kadar! Burada çok sevdiği masal kahramanları hakkında kitaplarda olmayan ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.954 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle 2:06:01

Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle

Ülkesi için teknoloji harikası silah ve füzeler üreten Stark Industries'in CEO'su olan Tony Stark, geliştirdiği yüksek teknolojik buluşlarla dünya çapında çok önemli konuma ulaşmış bir silah sanayicisi ve mucittir. Boş z..

Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Reynmen Ela Klibine Aleyna Tilki'den Tepki Geldi 01:13

Reynmen Ela Klibine Aleyna Tilki'den Tepki Geldi

Youtuber Yusuf Aktaş, Nam-ı Diğer Reynmen, çıkardığı Ela şarkısı ile çok kısa süre içerisinde milyonlar izlenmiş ve hem türkiye rekoru hem de dünya listesine girmeyi başarmıştı...

  • BETA tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben 10 - Zıt Kutuplar 05:00

Ben 10 - Zıt Kutuplar

Tennyson Takımı, Güney Kutbu yerine Kuzey Kutbu'na gittiğinde işler tepetaklak olur ancak Ben hızlıca suçun farkına varır; Solar&Polar Kardeşler: Dünya'nın manyetik kutuplarını tersine çevirmekle tehdit ederek dünyadan f..

  • ÇocukTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen Ela Klibine Işın Karaca Tepki Gösterdi - Reynmen Cevap Verdi 01:30

Reynmen Ela Klibine Işın Karaca Tepki Gösterdi - Reynmen Cevap Verdi

Reynmen’in hem türkiye birincisi olması hem de dünya müzik listesine girmesini sağlayan Ela şarkısına daha önceki vidyomuzda Aleyna Tilki’den gelen tepkiyi sizlerle konuşmuştuk. Şimdi bu tepkilere yeni bir tepki daha gel..

  • BETA tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen Ela Şarkısından İşte Bu Kadar Kazanmış 01:00

Reynmen Ela Şarkısından İşte Bu Kadar Kazanmış

Reynmen çıkardığı Ela şarkısıyla çok konuşuldu ve çok izlendi. Onun ela şarkısı için hazırladığı klip listeleri alt üst etti ve dünya listesine giriş yaptı. Herkes bu kadar izlenmenin karşılığında Ela klibinin ne kadar g..

  • BETA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vedat Özkaya - Es 01:48

Vedat Özkaya - Es

SÖZLER Seviyordum onları Yeşilleri morları Gökyüzüne uzanan Güneşe aç kolları Özlüyordum onları Gezdiğimiz yolları Didişip durduğumuz Eski masum günleri Oysa ki bize yeterdi dünya Çok fazla yormasaydık onu Bilemedik biz..

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle 1:54:13

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle

2.Dünya savaşı zamanında nazilerin yönetiminde olan almanya önüne çıkan her ülkeyi yıkarak devam ediyordu. İngiliz hükümeti enigma telefon şifreleme sistemini bir türlü çözemediği için çok kayıp vermiştir. Tüm Şifre kırı..

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle 1:55:19

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle

15 nisan 1955 yılında kurulmuş şuanda tüm dünya'da 69 milyon müşteriye ulaşan kayıtlardaki en büyük fast food zinciri olarak görülmektedir. Genel olarak hamburger ve patates çipsi ile hizmet veren McDonald’s ın kuruluşun..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Rüya Takımı - Wakabayashi Vs Nankatsu Okulu 04:53

Rüya Takımı - Wakabayashi Vs Nankatsu Okulu

Ozora Tsubasa ismindeki genç, futbolu aşırı derecede sevmektedir. Büyük bir hayali vardır. Bu hayali Japonya'yı, dünya kupasında temsil etmektir. Çıktığı bu zorlu yolda bir çok arkadaş edinecek, kendisi ile aynı hayaller..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.562 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir Askerin Günlüklere Sığmayan Vatan Aşkı 05:43

Bir Askerin Günlüklere Sığmayan Vatan Aşkı

Çanakkale'de şehit olduğunda 35 yaşındaydı. Ve kısa ömrünün 18 yılını cepheden cepheye mekik dokuyarak geçirdi. Trablusgarp'ta, Balkan Harbi'nde görev aldı. 1. Dünya Savaşı başlayınca Çanakkale Cephesi'nde görevlendirild..

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Belma Sera - Geceler Sana Kalsın 04:52

Belma Sera - Geceler Sana Kalsın

Geceler Sana Kalsın Belma Sera Uykusuzluk gözlerimde Konuşuyor derinlerde Bin isyan var içerimde Her halimde Bu geceler sessiz derler Hiç inanmam söyleyene Öyle bir gürültü var ki Seni çağırır sessizce Dağıtırım her ş..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..