#öksüz darbe

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Talu 02:09

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Tal

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Gülen 1977'de Diyanet'e Böyle Meydan Okumuş 02:04

Gülen 1977'de Diyanet'e Böyle Meydan Okumuş

Arka Plan programında 15 Temmuz darbe komisyonunun hazırladığı FETÖ raporu ele alındı. TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, 'Diyanet İşleri Başkanlığı makamının FETÖ..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Yunanistan'a Kaçan Darbeci Askerler 00:51

Yunanistan'a Kaçan Darbeci Askerler

Fetullahçı Terör Örgütü darbe girişimine katıldıktan sonra Yunanistan'a kaçan 8 asker, gözaltı süreleriyle ilgili mahkemeye çıkartıldı...

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

FETÖ Soruşturmalarında Kriterler Ne 05:27

FETÖ Soruşturmalarında Kriterler Ne

Şirin Payzın'ın sunumuyla CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programında darbe araştırma raporlarına yapılan itirazlar, FETÖ operasyonları ve devam eden davalar, Katar krizi ve yeni yargı paketi masaya yatırıldı..

Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler 02:53

Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler

Halk darbecilerin tankını üzerine örtü örterek durdurmaya çalışmış. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Darbe girişimini ..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Şehit Halisdemir'in Öğretmeni Ömer'e Minnettarım 01:00

Şehit Halisdemir'in Öğretmeni Ömer'e Minnettarım

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, darbeci general Semih Terzi'yi öldürerek darbe girişimini engelleyen isimlerin başında gelen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ortaokul yıllarını öğretmeni anlattı. Öğretmeni şehit H..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Volkan Konak - İzmir Marşı 02:42

Volkan Konak - İzmir Marşı

Volkan Konak - İzmir Marşı Şarkı Sözleri izmir’in dağlarında çiçekler açar. altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. yaşa mustafa kemal paşa,yaşa; adın yazılacak mücevher taşa. izmir dağla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nara - Ne Olur Gitme 04:15

Nara - Ne Olur Gitme

Ne olur Gitme Lyrics / şarkı sözleri Gitme Ne Olur Gitme Üşüyor Ellerim Gitme Sen Gidince Üşüyor Ellerim Sensizlik Acı Veriyor Boynu Bükük Öksüz Kalbim Sen Gidince Aşka Kısır Sancılar Gözlerimde Yağmur Olur Şarkılar Bu ..

Flört - İzmir Marşı 02:38

Flört - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Balerin Çok Yakında 02:22

Balerin Çok Yakında

Öksüz bir kız balerin olma hayalleri ve o başkası için geçer ve Grand Opera evinde gözbebeğinin pozisyonuna ona taraf Paris, onu kırsal Brittany kaçar..

Esin Engin Dinle Sevgili 02:17

Esin Engin Dinle Sevgili

Esin Engin-Dinle Sevgili Dinle izle Dinle Sevgili Dinle şarkısı Dinle sevgili, dinle Çok zaman var, yalnızım. Kırıldı artık sazım, Şimdi kalbimi dinle. Unutulsa sevdalar Ve tatlı hatıralar. Senin için hep ağlar,..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 20.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan - Mamudo 03:44

Ceylan - Mamudo

Madem dunyaya dargindin Mamudo kurban niye dogdun Hayat yolunda kuskundun Mamudo kurban niye dogdun Soyle kuzum niye dogdun Kurban gelir payin yoktur Haftan yoktur ayin yoktur Ankara da dayin yoktur Mamudo kurban niye ..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Adil Öksüzü Böyle Yakalandı 01:57

Adil Öksüzü Böyle Yakalandı

Fetönün sivil imamlarından olan Adil Öksüz ve diğer 4 kişinin 15 Temmuz sonrası nasıl yakalandıklarına dair görüntüleri ortaya çıktı.İşte o görüntüler...

  • ANKA tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manzaranın Güzel Çıkmasını İsteyen Kızın Hazin Sonu 00:33

Manzaranın Güzel Çıkmasını İsteyen Kızın Hazin Sonu

Manzara ile birlikte fotoğraf çekinmeye çalışan kız Beni boşver manzara çıksın deyip manzarayı yalnız ve öksüz bırakmış seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce